Pažįstama, kuri serga onkologine liga man rekomendavo ŠITUOS maisto papildus, čia stiprus atioksidantas, ir aprašyme rašoma, kad tinka po chemoterapijų, radioterapijų.
Be gydytojos bijau ką nors pirkti. Bet gal yra kas nors vartojusių šituos papildus ir turi atsiliepimų.
Laba diena atsiprašau, kad įsiveržiu čia, bet prie ligų pradėtos naujos temos neradau, o pradėti nesinorėjo
Tirmiausia norėčiau palinkėti visoms labai didelės kantrybės ir stiprybės šioje kovoje
Norėjau jūsų paklausti ar išgirdusios diagnozę, paskyrus gyd. pasitikėjot pirma nuomone. ar dar ėjot kur kitos konsultacijos
Laukiu biopsijos rezultatų, tikiuosi bus viskas gerai, bet yra posakis "tikėkis geriausio, ruoškis blogiausiam"
Tirmiausia norėčiau palinkėti visoms labai didelės kantrybės ir stiprybės šioje kovoje
Norėjau jūsų paklausti ar išgirdusios diagnozę, paskyrus gyd. pasitikėjot pirma nuomone. ar dar ėjot kur kitos konsultacijos
Laukiu biopsijos rezultatų, tikiuosi bus viskas gerai, bet yra posakis "tikėkis geriausio, ruoškis blogiausiam"
QUOTE(Leonilė @ 2014 12 09, 12:56)
Pažįstama, kuri serga onkologine liga man rekomendavo ŠITUOS maisto papildus, čia stiprus atioksidantas, ir aprašyme rašoma, kad tinka po chemoterapijų, radioterapijų.
Be gydytojos bijau ką nors pirkti. Bet gal yra kas nors vartojusių šituos papildus ir turi atsiliepimų.
Tikrai neapsimoka LT pirkti http://www.iherb.com...esveratrol #p=1
QUOTE(ingriga @ 2014 12 09, 12:20)
Laba diena atsiprašau, kad įsiveržiu čia, bet prie ligų pradėtos naujos temos neradau, o pradėti nesinorėjo
Ką čia jau prilakstysi per tuos daktarus, jeigu gerai, tai gerai, o jeigu blogai, tai blogai.
Kitų nuomonių ieškau tada, kai gydytojas abejoja, dvejoja. Arba tiesiog gydytoju nepasitikiu.
Neieškočiau kitų konsultacijų, negaišinčiau laiko.
Sėkmės Jums
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2014 12 09, 12:27)
Aš ne dėl kainos klausiu, o dėl pačio preparato. Tiesiog noriu žinoti ar jis tikrai toks efektyvus, kaip man pripasakojo pažįstama.
(Be gydytojos nieko nevartosiu, tiesiog įdomu ar kas nors vartoja ir ar padeda)
QUOTE(Leonilė @ 2014 12 09, 12:56)
Evelorą naudojo turbūt visi, kas lankėsi pas Ruolią Asmeniškai aš sunaudojau bijau sumeluoti 3 ar 4 bonkutes. Man jis nieko nepadarė. Recidivavau. Bet gal Jums padės.
QUOTE(Karme @ 2014 12 09, 10:33)
Noriu paklausti del tramadolio, turbut jo reikia vengti, jei dar gali iškesti su kitais vaistais? Suvartojau tris tabletes, lyg tai slopina taip nesmagiai, o gal man pasirode?
Ne visiems tramadolis tinka.
Man pvz. netiko tiek, kad sutrikdė visam laikui smegenėlių veiklą ir tebeturiu koordinacijos sutrikimą. Dabar visur pabrėžia med. kortelėse "jautri tramadoliui"
Mane po tramadolio taip keistai paveikdavo, kad galiu girdėt, galiu matyt, galiu suprast, mąstyt, bet visiškai negalėdavau reaguot į aplinką - nei judesiu, nei balsu. Nesakyčiau, kad paralyžuodavo, bet labai pan.
QUOTE(ingriga @ 2014 12 09, 12:20)
Esant onko susirgimui artimąjį tikrai vedėm antros k-jos ir mums pasiteisino. Gavom nuosaikesnį gydymo planą ir dabar - remisija. Tikiuosi ilgam O po pirmos k-jos žemė slydo iš po kojų, labai drastiškai nutarė elgtis. Antros k-jos ėjom pas skyriaus vedėją, nebe onko skyriaus eilinį gyd.
Aš pati, esant bet kokiai ligai, visad einu antros nuomonės O reikia, jei padėtis rimta, ir trečios einu
"Evelor" klaikiai maža resveratrolio dozė, o kaina didelė. Tokia dozė net grožiui palaikyt netinkama, tai ką kalbėt apie sveikatą. Tas pats kas nieko
Dėl eveloro tai aš skeptiška. man J.Ruolia nerekomendao, bet kažkada po ligoninės vartojo tėvukas. Poveikio jokio, žinoma, jo reiktų suvartot ne vieną buteliuką kad poveikį pajustum. bet man egzotiniai papildai nekelia susižavėjimo. o kas žino ar reikia? r pas visas organizme yra tiek laisvų radikalų, kad jis reikalingas? Turi pati sau atrasti atsakymą su gydytojos ir , jei tiki, J.Ruolios, pagalba.
Gal galite, jeigu kuri susidurus pasakyti nuomone apie Steponavičiene Laura, galima ir i AZ
QUOTE(ingriga @ 2014 12 09, 13:09)
Gal galite, jeigu kuri susidurus pasakyti nuomone apie Steponavičiene Laura, galima ir i AZ
Paieškokit pincetas.lt
QUOTE(willow @ 2014 12 09, 13:15)
Paieškokit pincetas.lt
Ten Labai prieštaringi atsiliepimai
QUOTE(willow @ 2014 12 09, 13:23)
Mes irgi verdikto nepateiksim - sprendimas vistiek jūsų.
Kad sprendimą turiu priimti pati žinau, bet norisi išgirsti daugiau nuomonių