Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 52

QUOTE(kastuvas @ 2014 12 02, 15:10)
Pasidariau markerį, tai atsakymas 5,2, buvo 5. Tas 0,2 skirtumas, kiek suprantu, bereikšmis? smile.gif

Dar hemoglobinas atsistatė, jau kelis metus tokio aukšto neturėjau.  thumbup.gif
Aha, NERA, papasakok vis periodiškai kaip sekasi jai smile.gif Labai smalsu.

šiandien besišypsanti, o tu topotekaną gavai ir nesuveikė?

Džiaugiuosi už tave thumbup.gif pačiai ramiau dabar bus mirksiukas.gif
Koks hemoglobinas dabar?

Skaitau pokalbius ir nesuprantu, paaiškinkite kas nors, koks yra esminis skirtumas, tarp KT su kontrastu ir KT be kontrasto?
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 12 02, 22:38)
Džiaugiuosi už tave thumbup.gif  pačiai ramiau dabar bus mirksiukas.gif
Koks hemoglobinas dabar?
Skaitau pokalbius ir nesuprantu, paaiškinkite kas nors, koks yra esminis skirtumas, tarp KT su kontrastu ir KT be kontrasto?

Mano paranojiškas protas vis tiek galvoja, kad CA-125 neiformatyvus mano atveju ir kažkur giliai vis dar slepiasi jis - vėžys.

Hemoglobinas 125.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 12 03, 00:29)
Mano paranojiškas protas vis tiek galvoja, kad CA-125 neiformatyvus mano atveju ir kažkur giliai vis dar slepiasi jis - vėžys.

Hemoglobinas 125.

Koks buvo markeris iki gydymo?
kaip kito po operacijos?
Kas pasikeitė po viso gydymo kurso?
Parašyk prašau ryt šiuos bent tris skaičiukus o tada ryt galesim padiskutuoti ta tema.
gathering.gif
labanakt
Papildyta:
QUOTE(Leonilė @ 2014 12 02, 23:38)

Kadangi kontrasatas irgi vaistas ir brangus plius papildoma apsvita, tai kartais yra daroma KT be kontrasto, bet esant nors menkai abejonei dėl rezultatų patikimumo, pradedamas leisti kontrastas. Man taip buvo su plauciais ir zarnynu. Plauciai buvo viskas gerai, o į žarnyną jau teko tiesiogiai leisti kontrastą. Vienur nerado, kitur - rado
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 12 03, 00:33)
Koks buvo markeris iki gydymo?
kaip kito po operacijos?
Kas pasikeitė po viso gydymo kurso?
Parašyk prašau ryt šiuos bent tris skaičiukus o tada ryt galesim padiskutuoti ta tema.
gathering.gif
labanakt
Papildyta:

Ką čia diskutuot, prieš operaciją nedarė, prieš chemoterapija buvo 10, pirmus 4 ciklus svyravo apie 10-11, paskui krito iki 7 po penkto ir iki 5 po sesto.. tai čis informatyvus markeris skaitos ar ne? ;D
Perpus sumažėjo po chemijų, tai turėtų reikšt, kad jos pridusino v...
Atsakyti
Labas rytas,
Aš jau po antros chemijos, savijauta pakenčiama. Vakar Česas gražino man viltį. Kadangi dalis mano metastaziu tiesiog ant odos ir aš nori nenori jas nuolat matau ar apciuopiu, tai po pirmos chemijos as pamaciau žiauriai greita ju išplitima ir augima tiesiog ant akiu. Paakutinem dienom stengiausi neliesti ir nežiureti. O jos pradejo irti!!! Reiškia chemija veikia. Ir butinai baigsiu DLV, nes dabar jau devyni menesiai nuo DLV pradžios ir gali pasirodyti poveikis. O poveikis pagal Cesa, tai išgyvenimo prailginimas. Taip, kad marginsim dar visos kartu velykinius margucius 4u.gif
Wilow, as kažkaip pasiklydau tavo ligos procesuos, ar gerai suprantu, kad dabar tavo problemos ne vėžinės? Ar vis tik yra ir to ir to? Del galvos, tai aisku.
O namo tai tikrai grįšiu kita savaite ir toliau makaluosiuosi tarp namu, Palangos ir dar dukart i Vilniu
Sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 12 03, 08:59)
Ką čia diskutuot, prieš operaciją nedarė, prieš chemoterapija buvo 10, pirmus 4 ciklus svyravo apie 10-11, paskui krito iki 7 po penkto ir iki 5 po sesto.. tai čis informatyvus markeris skaitos ar ne? ;D
Perpus sumažėjo po chemijų, tai turėtų reikšt, kad jos pridusino v...

Tave operavo Rudaitis?
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 12 03, 10:39)
Tave operavo Rudaitis?

Jo skyriuje, bet ne jis pats. Špūrienė.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 12 03, 11:47)
Jo skyriuje, bet ne jis pats. Špūrienė.

Pirmą kartą girdžiu, kad prieš kiaušidžių vėžio operaciją nebūtų imtas CA-125. Kažkokia nesąmonė. Tai dabar iš tiesų nėra prie ko rištis. O gal tau nepasakė? Nu negali būti doh.gif
Neįsivaizduoju schmoll.gif o įdomu, kiek laiko laboratorijoje saugo kraują ir per kiek laiko suyra markeris? O ką sako chemikė, ar informatyvus tavo atveju? Kaip ji į tai reaguoja? Vis tiek gi eisi pas ją.

Karme, džiaugiuosi už jus
Atsakyti
Nedarė. Tikriausiai todėl, kad manė, jog navikas paribinio piktybiškumo, kaip biopsija teigė. O aš pati irgi durna, net nepagalvojau. Chemoterapeutė irgi šituo klausimu, mano galva, nusišneka - sakė, jeigu neviršyja normos, tai viskas gerai. Jei nekyla chemijos metu - taip ir turi būt, kai nukrenta - gerai, kad nukrito. Sakiau jai, kad kaip žinosit, jog informatyvus tas markeris. Tai sakė nesukt galvos, nes normos ribose doh.gif bet yra moterų, kurioms recidyvas atsiranda ir vos vos pakilus pradinei reikšmei, dar esančiai normaliose ribose. Žodžiu.

Bet gerą mintį pametėjai, reikia jaučiu pabandyt pasiskambint į laboratoriją ir pasiklaust. Bet labai abejoju, ar kas virš pusmečio laikys. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2014 12 03, 11:38)
Labas rytas,
Taip, kad marginsim dar visos kartu velykinius margucius 4u.gif

O namo tai tikrai grįšiu kita savaite ir toliau makaluosiuosi tarp namu, Palangos ir dar dukart i Vilniu

thumbup.gif na super, net diena nušvito 4u.gif Linkiu taip optimistiškai ir toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 03 gruodžio 2014 - 12:17
QUOTE(Karme @ 2014 12 03, 10:38)

Wilow, as kažkaip pasiklydau tavo ligos procesuos, ar gerai  suprantu, kad dabar tavo problemos ne vėžinės?  Ar vis tik yra ir to ir to? Del galvos, tai aisku.

Sekmes 4u.gif  4u.gif

Ir tos, ir tos. Šalutiniai, inkstų nepakankamumas, lėtai lėtai , bet jau inkstai atsistato, kreatininas - 100. Tromboembolijos pasekmės išnyks nieks nežino kada - geriu orfariną. chemijos kol kas leist negalima. O štai dabar vandenys plaučiuose ir galvos skausmai tai čia didžiausia tikimybė mts suaktyvėjimas. Jei klysčiau, būtų gerai.

Karme, nu va, aš tikėjau, kad jums suveiks, ir suveikė - nuoširdžiai džiaugiuos už jus 4u.gif

Nera, ištvermės merginai. Linkiu kuo sekmingesnio gydymo.

ŠB,jums irgi gero chemijos poveikio.

Kastuvėl, truputį pamečiau galus, tai kokie veiksmai dabar pas tave? Vargu arrasi galus su tuo markeriu, nesuk galvos - daugiau pasimesi ieškodama galų nei be to markerio.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 12 03, 13:21)

Kastuvėl, truputį pamečiau galus, tai kokie veiksmai dabar pas tave? Vargu arrasi galus su tuo markeriu, nesuk galvos - daugiau pasimesi ieškodama galų nei be to markerio.

Jokie. Tikrintis ir laukt kol vėl išlys koks židinukas. Nes kol kas chemoterapeutė buria, kad nieko nėr. Nors KT niekad nedaryta, markeris irgi būrimas iš arbatos tirščių, kai nėra pradinės reikšmės.

O tavo kreatininas gi jau beveik norma (pas mane prie tyrimų rašo, kad norma 53-97 atrodo), tai gal padarys tą MRT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 03 gruodžio 2014 - 13:51