QUOTE(willow @ 2014 12 01, 20:41)
Man galvos MRT daromas dėl mts. Šiandien kalbėjau su JR, tai sakė, jog be kontrasto nebus informatyvu.
nekas... Ta informacija dabar tokia svarbi... Man padarė kontrolinę KT, nustatė kad chemija neveikia, pradėjo kitą. Šiandien buvo trečias lašinimas. Tikiuosi suveiks. o markeriai ar niekieko nerodo?
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 12 01, 21:01)
nekas... Ta informacija dabar tokia svarbi... Man padarė kontrolinę KT, nustatė kad chemija neveikia, pradėjo kitą. Šiandien buvo trečias lašinimas. Tikiuosi suveiks. o markeriai ar niekieko nerodo?
Jei chemija nenaudota, turi suveikti. Svarbu labai , kad psichologiškai nusiteiktumėt. Nepanikuotumėt. Kiek tai įmanoma - ramuma.
Mano krūties v. markeriai idealūs, net išplitus ligai buvo netoli nulio. Ir ligos pradžioj gražiai per viduriuką. O štai kiaušidžių v. m. apie 20 kartų viršijo, išoperavus, ačiū Dievui, pasirodė, kad tai - endometriozė ir endrometriozinė cista.
QUOTE(willow @ 2014 12 01, 22:30)
Jei chemija nenaudota, turi suveikti. Svarbu labai , kad psichologiškai nusiteiktumėt. Nepanikuotumėt. Kiek tai įmanoma - ramuma.
Mano krūties v. markeriai idealūs, net išplitus ligai buvo netoli nulio. Ir ligos pradžioj gražiai per viduriuką. O štai kiaušidžių v. m. apie 20 kartų viršijo, išoperavus, ačiū Dievui, pasirodė, kad tai - endometriozė ir endrometriozinė cista.
Va tai ir keista, kad nesuveikė, dar daugiau išplito. Nerealu. O dar bloga savijauta, tai ir kilo visokios mintys. Dadar vėl iš naujo tikiuosi.
QUOTE(NERA @ 2014 12 01, 10:10)
Labas,
Skubu pranešti, kad Kotryna jau Izraelyje. Vakar gavo lipolatiną ir onkotermiją.
Leonile, smagu, akd pavyksta šalutinius sukontroliuoti
Kastuve, manau čia pas visas tokie nuotaikų šuoliai būna-nuo begalinio džiaugsmo, kad gyveni iki visiškos vidinės tragedijos.
wilow, ar sustiprėjai nors truputį? Jatau, tas galvos skausmas..... Tik iš tos baimės nepadaugink su vaistais Gal gydytojas "patepimo" tikėjosi?
Angele, labai smagu, kadšiluma ir pilnatvė jūsų namuose.Vaikų spindinčios akytės vyrą veikia kaip aukščiausio lygio vaistai
Karme, kaip jaučiatės?
šiandien besišypsanti, kaip pas jus reikalai?
remedy, laukiam žinių po konsultacijos. Ar žinot pas kokį gydytoją papulsit?
Skubu pranešti, kad Kotryna jau Izraelyje. Vakar gavo lipolatiną ir onkotermiją.
Leonile, smagu, akd pavyksta šalutinius sukontroliuoti
Kastuve, manau čia pas visas tokie nuotaikų šuoliai būna-nuo begalinio džiaugsmo, kad gyveni iki visiškos vidinės tragedijos.
wilow, ar sustiprėjai nors truputį? Jatau, tas galvos skausmas..... Tik iš tos baimės nepadaugink su vaistais Gal gydytojas "patepimo" tikėjosi?
Angele, labai smagu, kadšiluma ir pilnatvė jūsų namuose.Vaikų spindinčios akytės vyrą veikia kaip aukščiausio lygio vaistai
Karme, kaip jaučiatės?
šiandien besišypsanti, kaip pas jus reikalai?
remedy, laukiam žinių po konsultacijos. Ar žinot pas kokį gydytoją papulsit?
džiaugiuosi už jus. Papasakok daugiau kaip mergaitė
Pasidariau markerį, tai atsakymas 5,2, buvo 5. Tas 0,2 skirtumas, kiek suprantu, bereikšmis?
Dar hemoglobinas atsistatė, jau kelis metus tokio aukšto neturėjau.
Aha, NERA, papasakok vis periodiškai kaip sekasi jai Labai smalsu.
šiandien besišypsanti, o tu topotekaną gavai ir nesuveikė?
Dar hemoglobinas atsistatė, jau kelis metus tokio aukšto neturėjau.
Aha, NERA, papasakok vis periodiškai kaip sekasi jai Labai smalsu.
šiandien besišypsanti, o tu topotekaną gavai ir nesuveikė?
Aš gal geriau parodysiu, kaip atrodo onkotermija, nes pas mus tokios dar netaiko
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
NERA, kuo nuoširdžiausias palaikymas Jums, Kotrynai ir jos šeimai. Aš iš tų kraštų kilusi, gal net tą pačią mokyklą baigiau, kaip ir Kotryna mokosi. Labai širdį palietė jos istorija. Todėl labai laukiu apie jus žinių čia, ir laikau kumščius, kad Jums tik sektųsi.
Šiandien gavau tėčio atsakymus po operacijos. Priminsiu - prostatą jam išėmė. Tai kaip sakė daktaras, yra ir gerų žinių, ir blogų - bloga kad stadija 3b (ką reiškia ta b? ), o gera ta, kad radikaliai pašalino. Po mėnesio kartoti PSA, matysis ar reikės švitinimo... Tai kaip ir džiaugiuosi, nes liūdniausias scenarijus būtų buvęs, jei nebūtų pavykę radikaliai šalint, o dabar suteikė vilties kad net gal švitint nereikės... Sakė 50 ant 50. Tikėkimes geriausio
Šiandien gavau tėčio atsakymus po operacijos. Priminsiu - prostatą jam išėmė. Tai kaip sakė daktaras, yra ir gerų žinių, ir blogų - bloga kad stadija 3b (ką reiškia ta b? ), o gera ta, kad radikaliai pašalino. Po mėnesio kartoti PSA, matysis ar reikės švitinimo... Tai kaip ir džiaugiuosi, nes liūdniausias scenarijus būtų buvęs, jei nebūtų pavykę radikaliai šalint, o dabar suteikė vilties kad net gal švitint nereikės... Sakė 50 ant 50. Tikėkimes geriausio
NERA, nežinau ką pasakyti, kaip susijaudinau. Laikykitės ir toliau išlikit ramstis Kotrynai ir jos tėvams, kurio taip reikia.
Taip, čia ir buvo tas atvejis, kai gavau 3 dozes, tada kontrolė ir ryškus progresavimas. Bet daug kam veikia. Pažįstu moterį, kuri jau eilę metų ant jo išvažiuoja. Ta prasme prasideda recidyvas, gauna kursą topotekano, tada remisija vėl po kurio laiko atsinaujina, vėl topotekanas. Ir taip ji jau gal virš šešių metų . Nėra vienodų žmonių ir ligos eigų.
QUOTE(kastuvas @ 2014 12 02, 16:10)
Taip, čia ir buvo tas atvejis, kai gavau 3 dozes, tada kontrolė ir ryškus progresavimas. Bet daug kam veikia. Pažįstu moterį, kuri jau eilę metų ant jo išvažiuoja. Ta prasme prasideda recidyvas, gauna kursą topotekano, tada remisija vėl po kurio laiko atsinaujina, vėl topotekanas. Ir taip ji jau gal virš šešių metų . Nėra vienodų žmonių ir ligos eigų.
Labas visoms, aš jau po Londono. Man pataria tik spindulinį gydymą, to ir tikėjaus. Išėjom su tetuku geros nuotaikos, nes ir dar ten šiokių tokių gerų dalykėlių prisakė. Žodžiu viskas liuks.
Bet tai kaip viskas priklauso nuo daktaro ir kaip pateikiamos žinios, buvau išsišiepus iki ausų visą dieną dar ir dabar.
NERA, kai galėsit ir nutaikysit minutę praneškit kaip ten kas.
Bet tai kaip viskas priklauso nuo daktaro ir kaip pateikiamos žinios, buvau išsišiepus iki ausų visą dieną dar ir dabar.
NERA, kai galėsit ir nutaikysit minutę praneškit kaip ten kas.
QUOTE(willow @ 2014 12 01, 18:59)
Rugsėjo mėn , gulint ligoninėj dėl plaučių tromboembolijos, pašoko kreatininas iki beveik 600. Išsivystė inkstų nepakankamumas, vos iki dializių nepriėjau. Laimei, pradėjo krist žemyn dar ligoninėj (žinoma, ir lašelinės, ir skysčiai). Nefrologės nuomone priežastis - KT kontrastas.Dabar kol susinormalizuos, jokių kontrastinių medžiagų, chemijų. Man beveik visada prieš chemijas, MRT, KT reikalauja inkstų (kreatinino pagrinde) tyrimo, kitaip nedaro. jei neturiu, turiu extra eit ir mokamą daryt.kontrastinė medžiaga šalinama per inkstus, o jei inkstai nevalo kraujo, tai, sutrikdoma inkstų veikla.
Nežinojau tokio dalyko. Dariausi mokamą MR, tai darė tą kreatininą, bet dėl ko tai nepaaiškino, o aš ir nepaklausiau. Yra man paskirta dar nemokama KT krūtinės ląstos sausį, darys su kontrastu, bet to kreatinino tai nedarys.
Markeris po pirmo gydymo pas mane buvo normalus, paskui po biskį kilo, labai nežymiai, kai antrą kartą užsičiuopiau krūtyje guzą, markeris buvo šiek tiek virš normos. Po antro gydymo markekeris vėl sumažėjo. Dar vasarą tilpo į normą (rugpjūtį baigiau biologinę terapiją). Dariau prieš tris savaites, tai markeris vėl virš normos šiek tiek .