QUOTE(nefifi @ 2015 01 29, 21:27)
Galiu papasakoti... nors manęs nepykino, kaip daugumos, apskritai, iš išvardintų šalutinių poveikių mažai ką jaučiau, bet net nenoriu prisiminti tų kelių mėnesių. Visų pirma, pradėjo tragiškai kietėti viduriai - po 4-5 dienas. Į wc - tik vaistų ir klizmų pagalba. Važiuoji į ligoninę nuo pilvo skausmų, o realiai - tai žarnų užsikimšimas. Ko pasekoj taip užterštas organizmas pradėjo eit į išorę - pradėjo mesti spuogus - apatinio žandikaulio srityje- po 20 giluminių ant kiekvieno. O aš žmogus apskritai be spuogų. Nekalbu apie tai, kad kojas baisiai išvagojo celiulitas, kurio anksčiau plika akim nesimatė. Mitybos nekeičiau, sportuoju daug metų. Na, man, kaip moteriai, tie 3 mėn. padarė didelę žalą išvaizdai. Tokia mano asmeninė patirtis. O gėriau tik po 0,5 tabletės (kaip vėliau paaiškėjo, man vaistų išvis nereikėjo, nes po kiek laiko kiek besidariau tyrimus, PRL 300-400).
vargsele o tai tau paskyre gerti situos vaistus tik po vieno kraujo tyrimo?
as vis tikiuosi, kad antras mano tyrimas pirmadieni parodys gerus rezultatus ir nereikes gerti...
Kaip raso, PRL yra streso hormonas, o as kaip tycia ta ryta biski stresavau nes ilgai laukiau eileje ir velavau i darba. Beto kazkaip slaugytoja skaudziai idure.. tai gal nuo sito ir padidejo PRL
uzsienio forumose raso, kad PRL tyrima reikia atlikti 2-3 val. po miego. O as ejau 30 min. nuo atsikelimo(lb greitai ruosiuosi i darba )
si karta laikysiuosi visu instrukciju
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2015 01 29, 22:48)
Pykinimas pagrindinis salutinis poveikis... taip tai ne vitaminai ... bet kaip gydytoja ir sake tenka rinktisnori nenori ...as pati geriu 4 metus si vaista. pradzioje buvo savijauta tragiska , bet dabar jau matyt yprato organizmas....
o kiek tavo PRL virsija norma?
4 metai isties ne mazai.. kokia doze paskyre tau gerti?