QUOTE(Mindiola @ 2015 11 05, 21:20)
Dėkui precize, už pasidalijimą savo patirtimi. Bet vis tik aš norėčiau pirmiausia hormonus išsitirti, nes dėl padidėjusio plaukuotumo ne vietoj, turiu pagrindo įtarti, kad testosterono pas mane per daug. Aišku, nežinia ar nesiseka pastoti dėl to. Tai mano planas toks: pasidaryti reikalingų hormonų tyrimus, vyrui pasidaryti spermogramą. Ir keliauti su rezultatais pas vaisingumo specus (dar tik neįsivaizduoju kokius ir kur
). Nežinau ar mano planas geras, nes nėra su kuo pasitarti artimoj aplinkoj, kadangi niekam panašių problemų nėr kilę
Visos rupūžės super vaisingos
na tada su tyimais taip:
Aš pati, praėjusį ciklą, pirmą kartą po 2metų planavimo buvau Klaipėdos VK pas Drulytę. Gydytoja labai maloni ir nieko nevynioja į vatą - sako, kad ir skaudžią tiesą, be užuolankų. tai iškart po apžiūros paskyrė šiuos:
Hormonų tyrimai 3 -5 ciklo dieną:
* liuteinizuojantis hormonas (LH),
* folikulus stimuliuojantis hormonas (FSH),
* tirotropinis hormonas (TTH),
Hormonų tyrimai ~7 DPO (pvz. 21-23 ciklo dieną, jei ciklas 28-30 d.):
* prolaktinas (PRL)
* progesteronas (PG),
* Testosteronas (T).
Ir kiaušintakių pratekamumą sakančiam cikle.. tai šiandien apturėjau tą "malonuma" ir hormonų rezultatus pakomentavo iškarto... vietoje, už dyką
Po hormonų tyrimų VK geriausia keliaut kokia 12-14c.d. kad matytų kas kur bręsta.. nes jei kitu laiku ateisi - vis tiek siūlys ateiti kitą kartą būtent tom dienom apžiūrėt.. o VK pinigų spėsi ir taip palikt..
)