QUOTE(HappyAngel @ 2015 01 29, 09:23)
Atrodo, viską žinau, viską suprantu, bet dar kai iš šono tą patį pasako, sugula viskas į reikiamas lentynėles
Ačiū, merginos
nefifi, o kaip Jūs su tuo "kovojate" (nerandu normalesnio žodžio taip greitai)? Papildomą PRG naudojate?
Nežinau, kaip tinkamai išsireikšti.. lankausi VK, bet kai aiškiai pabrėžiu šitą savo bėdą, toks jausmas, kad gyd. manęs negirdi (turim aiškią astenozoospermiją, ji mano, kad vistiek MB pagr. bėda) - dabar turėjau 2 IUI, tai po abiejų vartojau dufą - taip pasiilginau II fazę iki 14 dienų.
Bet prieš daugiau nei metus man atradus savo šitą bėdą, nė karto nė vienas gyd. neskyrė tiesiog pagerti PRG. Gal todėl, kad visi mano PRG buvo normos ribose, t.y. su pilnavertiška O. Bet kas iš to, jei PRG sumažėjimas matyt būna toks staigus, kad po 2 d. susergu
Kažkokio "gydymo" šiai problemai nėra - jeigu O vėlyva, reikia ankstinti Ovuliaciją (stimuliuojant), o po stimuliacijos dažniausiai tiesiog skiria dufą. Nes jeigu neankstinsi O, o tik vartosi dufą, prasiilginsi ciklą iki 34 dienų.
Žodžiu, makaluotas reikalas, bet esmė ta, kad dažnu atveju, vėlyva Ovuliacija gali reikšti nekokybiškus-peraugusius folius. Gaila, kad apie kiaušialąsčių kokybiškumą galime sužinoti tik IVF metu...
Papildyta:
QUOTE(Legendary @ 2015 01 29, 09:54)
Taip prolaktinas trukdo tikrai pastojimui. Pas mane jis ir buvo pakiles, plius skydliaukes hormonai paciuoze, tai ir rekomenduoju pasidaryti ir siuos tyrimus (TTH ir LH4)
o kaip, jūsų nuomone, jis trukdo? Kai Mėlynosios Adrijos PRG - tikrai pakankamai aukštas?