As dabar pagalvojau, gal man cia del to, kad anglu kalba pakankamai normaliai moku ir tada nervina, nes nors ir suprantu, vistiek akys titrus seka ir taip puses vaizdo nematau
Bet va kai kita kalba ziuriu, kurios nesuprantu, tada nenervina ir tie titrai.
O kas del igarsinimo... Serialai su igarsinimu gerai ziurisi, kol nepamatai BE igarsinimo. Tada igarsinimas pradeda kvailai skambet ir norisi tikruju balsu. Pvz as TVD pirma sezona su igarsinimu suziurejau. Ir normaliai buvo. Bet po to paziurejau neigarsinta serija, isgirdau realius balsus ir nuo tada nebesiziuri man igarsintas Arba va, Outlander suziurejau visa igarsinta ir kai jus cia del akcentu svaigstat, man nei silta, nei salta Bet, isivaizduoju, jei kokia serija neigarsinta paziureciau, veliau nebesiziuretu igarsintos.
Niu? tai kur kalbos apie nauja serija???? man visai patiko idomiai ziurisi paskutiniu metu
Paziurejau ir ta You're not you jau nepamenu, kada tiek daug zliumbiau
Paziurejau ir ta You're not you jau nepamenu, kada tiek daug zliumbiau
Babrusia, as dar nemaciau, bet paziuresiu kada.
Pradejau ziureti Scandal Aj, toks.. is bado man tinka
Mes su vyru Fargo pradejom ziuret Homeland dar tik anglu kalba yra, o ten tokiais terminais varo, kad ojojoj reikia titru
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 06, 20:00)
kaip keista
QUOTE(babrusia @ 2014 12 07, 08:35)
Mes su vyru Fargo pradejom ziuret Homeland dar tik anglu kalba yra, o ten tokiais terminais varo, kad ojojoj reikia titru
homeland rusiskai yra
bet man be Brodzio jau ne tas
Ondatra, as taip neatidziai ziuriu Scandal, kad net nesuprantu, kas ten per posedis buna, kur Olivija, pirmoji ponia ir kt? Antro sezono pradzia.
QUOTE(babrusia @ 2014 12 06, 16:58)
o as kazkaip tik gale kai ji jau mirinejo asarele nubraukiau
ir dar pasimatyma paziurejau, nepatiko man, jei ne paskutine scena isvis nurasyciau
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 08, 19:23)
Ondatra, as taip neatidziai ziuriu Scandal, kad net nesuprantu, kas ten per posedis buna, kur Olivija, pirmoji ponia ir kt? Antro sezono pradzia.
oj jau nepamenu, gal koki skandala ''valde'', ji berods grizo tris kartus i baltuosius rumus (tokie isimintini trys ivykiai), negaliu dabar pasakyt del ko, nes aisku nenori zinot kas dar ten vyksta?
QUOTE(Ondatra... @ 2014 12 09, 08:21)
o as kazkaip tik gale kai ji jau mirinejo asarele nubraukiau
ir dar pasimatyma paziurejau, nepatiko man, jei ne paskutine scena isvis nurasyciau
tvirta moteris
As beveik per visa filma praverkiau kolege sake, kad dar ir po filmo prazliumbe labai jautria tema paliete ir jautriai parode po tokiu filmu pagalvoji, kad nera ko skustis gyvenime, kai tau paciai taip nera
Ir Pasimatymas nepatiko??? O man tokie prancuziski labai prie sirdies
QUOTE(babrusia @ 2014 12 09, 10:14)
- po tokiu filmu pagalvoji, kad nera ko skustis gyvenime, kai tau paciai taip nera
-- Ir Pasimatymas nepatiko??? O man tokie prancuziski labai prie sirdies
-- Ir Pasimatymas nepatiko??? O man tokie prancuziski labai prie sirdies
- šia prasme jis man labai į tema buvo, bet ko ten tiek verkt nežinau . aišku labai liūdna buvo gale
-- man trūko kažko jame, nei šis nei tas ir diedas baisiai negražus
Gal kuri žinot, ar bus filmo Mirties įrankiai: Kaulų miestas tęsinys? Sudomina mane ten meilės linija
QUOTE(babrusia @ 2014 12 10, 16:39)
Gal kuri žinot, ar bus filmo Mirties įrankiai: Kaulų miestas tęsinys? Sudomina mane ten meilės linija
rašė kad bus, bet kada neaišku
Radau info, kad darys seriala 2015 metais pagal Mirties irankiai knygas