Įkraunama...
Įkraunama...

Vis dar Delenų tema

QUOTE(babrusia @ 2014 11 28, 10:29)
Tutta Colpa Di Freud  4u.gif

kas?kur?kaip? su kuo?apie ka?
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2014 11 28, 10:29)
Tutta Colpa Di Freud  4u.gif

Fainas atrodo rolleyes.gif Bet jis yra lietuviskai? Kur tu ji ziurejai?

Man kartais norisi tokiu... Romantisku, lengvu, graziu... Paskutiniai tokio tipo ziureti ir patike:
user posted image
user posted image
O divergente is tokio tipo? Daug ten meiles? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra... @ 2014 11 28, 16:07)
kas?kur?kaip? su kuo?apie ka?

Francesco Taramelli is a psychoanalyst who is dealing with three patients going through various hurdles in their love lives: Marta is chasing a deaf-mute man who has stolen things from her book shop, Sara is a lesbian who was left by her girlfriend just after she proposed to her, and 18-year-old Emma is seeing a 50-year-old architect called Alessandro, who is already married. Unfortunately, these three patients are Francesco's three beloved daughters.

Pati nesu macius, man kolege labai rekomandavo - sake, kad nerealiai smagus filmas 4u.gif net nezinau, kokia kalba ziurejo g.gif gal rusu g.gif abejoju, kad lietuviu vertimas bus unsure.gif

QUOTE(atverklanga @ 2014 11 28, 16:57)
Fainas atrodo  rolleyes.gif  Bet jis yra lietuviskai? Kur tu ji ziurejai?

Man kartais norisi tokiu... Romantisku, lengvu, graziu... Paskutiniai tokio tipo ziureti ir patike:
user posted image
user posted image
O divergente is tokio tipo? Daug ten meiles?  biggrin.gif

nerodo man paveiksliuku ax.gif

Paskutinis labai patikes man - Del musu likimo ir zvaigzdes kaltos 4u.gif
O Divirgenteje meiles yra, bet tai ne romantinis filmas cool.gif nors isimylejeliai ten man abu labai labai wub.gif
Atsakyti
Vienas is mano imestu paveiksliuku ir yra "Del musu likimo ir zvaigzdes kaltos" biggrin.gif Labai patiko. Gal jis labiau paaugliskai auditorijai skirtas, bet tikrai labai labai patiko. Buna filmai, kur kazkaip jautriai susiziuri, uzkabina. Tai va sitas toks... Verkiau daug ax.gif

O kitas The endless love. Taip labai neuzkabino, bet grazus, romantinis... Grazus vaizdai, muzika, toks vasariskas jis man wub.gif
Atsakyti
Beje, jei nori geros žliumbynės biggrin.gif , tai rekomenduoju:
http://www.imdb.com/...6/?ref_=nv_sr_1

Jei nori su Dylan O'Brien pagrindiniame vaidmeny, tai paziurek Maze Runner (Begantis labirintu) 4u.gif

O Une recontre (Pasimatymas) macius? Labai geras romantinis ir netgi su mintim labai gera pabaigoj bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babrusia: 30 lapkričio 2014 - 08:32
Ta you're not you tai jau uzsizymejus, ziuresiu, turetu patikt man rolleyes.gif
Tik kazkaip galvojau, kad jis dar nepasirodes biggrin.gif
Maze runner irgi jau seniai galvojau paziuret, bet jau toks jis ne mano tipo... Net del Dylano neprisiverciu schmoll.gif Kazkada su juo "the first time" ziurejau, tai patiko, toks labai mielas rolleyes.gif
O tas Una Recontre lietuviskai yra?

Ko mes cia dviese plepam, kur kitos? Ka pastaruoju metu gero ziurejot?
Atsakyti
http://www.linkomani...p_XviD_AC3_RUIT

Jusu minetas tutatuta ar kaip ten, matau, kad linkomanijoj rusu kalba yra.

Ooo, su Duhameliu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Imu 4u.gif
Kaip as cia prazioplinau, kad jau atsirado blink.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 11 30, 11:42)
Maze runner irgi jau seniai galvojau paziuret, bet jau toks jis ne mano tipo... Net del Dylano neprisiverciu  schmoll.gif  Kazkada su juo "the first time" ziurejau, tai patiko, toks labai mielas  rolleyes.gif
O tas Una Recontre lietuviskai yra?

Maze Runner siandien ziurejau biggrin.gif fantastinis, su siaubunais baubunais biggrin.gif

Une Recontre filmai.in lietuviskai tikrai yra (PASIMATYMAS uzvadino) 4u.gif
Atsakyti
Paziejau ta griaudu filma cray.gif Jautrus labai.
O Duhamelis tai jaunyn eina blink.gif Patinka man jis, atrodo, kad gyvenime labai ciotkas diedas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 lapkričio 2014 - 22:53
Niu reikes ir man jau prisest paziuret sita graudu g.gif
Sake kolege, kad labai jautrus - issizliumbe unsure.gif
Atsakyti
o ta žliumbynė liet kalba yra
aš tik serialus žiūriu
dabar Greislandą unsure.gif
Atsakyti
Ondatra as ta zliumbyne tik angliskai buvau radus. Apie ka tas Greislandas? ax.gif

Ta zliumbyne baisiai noriu paziuret. Duhamelis ir man labai patinka wub.gif Nuskilo Fergei rolleyes.gif
Bet negaliu dabar ziuret, jei daug zliumbsiu, ryt uztinus busiu biggrin.gif Tai gal savaitgali...
Atsakyti