Vat ir nesuprasi, ar tas Stailsas laimingas? Turi panike, bet kad ten visokiu niuansu yra ir amzinai jie kovoja su kazkokiu blogiu vis koks naujas blogis atsiranda pora pagrindiniu veikeju mire zodziu, tam seriale isvis laimingu ir normalu gyvenima gyvenanciu turbut nera
QUOTE(babrusia @ 2014 11 24, 18:07)
Vat ir nesuprasi, ar tas Stailsas laimingas? Turi panike, bet kad ten visokiu niuansu yra ir amzinai jie kovoja su kazkokiu blogiu vis koks naujas blogis atsiranda pora pagrindiniu veikeju mire zodziu, tam seriale isvis laimingu ir normalu gyvenima gyvenanciu turbut nera
Laimingas ar nelaimingas... Svarbu NORIMAS. Labai gaila buna serialuose tokiu personazu, kurie atrodo ir mieli, ir faini, bet vat seriale nieks ju nemyli. Ne tai, kad niekas nemyli, bet vis laksto laksto tas personazas paskui viena pana... O tai dzin. Tada norisi, kad bent kas ta vargsiuka myletu
Tiesa
Bet tada man ir Stailso, ir Dereko amzinai gaila buvo Dereko tai isvis, nes jo ilgai niekas nepripazino, laike blogieciu, o jis man labai Deima savo elgesiu primine, atstumdamas visus ir parodydamas, kad neva jam nieko ir nereikia tai ir siutino, kad kai tik Derekas gauna pana - bam, ji baubas vel gauna - vel baubas o Stailsas pernelyg ilgai paskui Lydia lakste - daugiau nei 10 metu ja isimylejes bet, kaip pats Dylan O'Brien sake, Stailsas visada myles Lydia, tik galbut ta meile bus kitokia
Bet tada man ir Stailso, ir Dereko amzinai gaila buvo Dereko tai isvis, nes jo ilgai niekas nepripazino, laike blogieciu, o jis man labai Deima savo elgesiu primine, atstumdamas visus ir parodydamas, kad neva jam nieko ir nereikia tai ir siutino, kad kai tik Derekas gauna pana - bam, ji baubas vel gauna - vel baubas o Stailsas pernelyg ilgai paskui Lydia lakste - daugiau nei 10 metu ja isimylejes bet, kaip pats Dylan O'Brien sake, Stailsas visada myles Lydia, tik galbut ta meile bus kitokia
QUOTE(atverklanga @ 2014 11 24, 18:38)
Ai, prisiminiau, raset, kad TVD laukiat. As ir visai laukiu Bet kaip suprantu dabar tik gruodzio 4 bus
ką??? kokia neteisybė!!!!
Papildyta:
QUOTE(babrusia @ 2014 11 24, 13:52)
o gal visgi sužiūrėt?
nors aš Tierra de Lobos pradėjau
QUOTE(Ondatra... @ 2014 11 25, 10:35)
ką??? kokia neteisybė!!!!
Kad jie visad taip... Sudomina, o tada pertrauka padaro
Babrusia! Issiaiskinau, kur man ta Malia matyta. Va
Ir cia ji su Stailso pana vaidino Dar draugauja jie?
QUOTE(atverklanga @ 2014 11 25, 21:12)
Kad jie visad taip... Sudomina, o tada pertrauka padaro
niu va, susekei
Aga, darugauja dar su Britt o su ta, kuri vaidina Malia, jos abi - geriausios drauges realybej Dylanui su abiem tenka buciuotis
QUOTE(babrusia @ 2014 11 26, 07:08)
niu va, susekei
Aga, darugauja dar su Britt o su ta, kuri vaidina Malia, jos abi - geriausios drauges realybej Dylanui su abiem tenka buciuotis
Kazkaip...keista Nu bet aktoriai ir yra aktoriai, toks ju darbas... Pvz kaip Ninai su Ianu jaustis aistringas scenas vaidinant. Isvis nefaina...
Niu jo, ir dar meilę išlaužt reikia su ex
Tutta Colpa Di Freud
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 24, 00:53)
Devolesa, as skoloj sveikinima Berniukas? Kiek dabar laiko?
Kol visai maziukas, tai kaip tik daugiau laiko, kuo vyresnis bus, tuo maziau laiko liks, paguodziau
Kol visai maziukas, tai kaip tik daugiau laiko, kuo vyresnis bus, tuo maziau laiko liks, paguodziau
Labas,
Aciu Taip taip, berniukas Tautvydukas 22d buvo 2men.oj duoda jis man dziazo
Jau matau, kad mamukui bus kas veikt, kol uzaugs sis karalaitis o kaip tu? Kaip tavo aukselis auga?
TVD dar nemaciau... Sakot pertrauka Kol ji pasibaigs gal spesiu perziuret ko neziurejus Optimiste