Cia butent rasai apie pirma nakti, kad persistenge?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 17, 21:20)
Cia butent rasai apie pirma nakti, kad persistenge?
oij ne..ne apie pirma..su pirma tai ten viskas normaliai bet paskui.. trumpai tariant, nu baisiai aistringas vyras..as tai tiek nepakelciau..isproteciau
QUOTE(Arti @ 2014 11 17, 21:23)
oij ne..ne apie pirma..su pirma tai ten viskas normaliai bet paskui.. trumpai tariant, nu baisiai aistringas vyras..as tai tiek nepakelciau..isproteciau
niu Dzeimis labai istroskes jaunas neissilakstes vyrukas
Kalbant apie TVD, tai as dabar ji ziuriu tada, kai atsiranda noras, neskubu vos pasirodzius serijai iskart ziuret, neanalizuoju, nesigilinu, o tiesiog esu eiline serialo ziurove tad zinokit kaip idomu ziuret pasidare niekas neerzina, net Elena, veiksmo yra, net Stefka patinka o kai analizavau, tai viskas visada kliuvo
Pradejau ziureti VD. Arti, junkis
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 18, 15:28)
Nuo kur pradejai ziuret? Nuo sezono pradzios? Kantrybes turi
QUOTE(*kineziuke* @ 2014 11 18, 18:30)
Nuo kur pradejai ziuret? Nuo sezono pradzios? Kantrybes turi
Kadangi visiskas badas, nebezinau ka ziureti, tai teko Bet pirma serija praklausiau tik, kazka benarsydama, antra jau ziurejau.. Trecia pradejau...
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 18, 14:28)
ne siandien gal..bet bus matyt
Truputis Delenos
https://www.youtube....h?v=Dm1Vr-pDKa0
https://www.youtube....h?v=Dm1Vr-pDKa0
labas pupos,
kas naujo TVD fronte?
seriju jau kokiu 3 nemacius, vis mazylis mano neleidzia tik isijungiu ir prasideda koncertas o sian is vis gavom 2 skiepus, tai dziaugiuos, kad galiu bent cia parasyt
nu, laukiu ataskaitu
kas naujo TVD fronte?
seriju jau kokiu 3 nemacius, vis mazylis mano neleidzia tik isijungiu ir prasideda koncertas o sian is vis gavom 2 skiepus, tai dziaugiuos, kad galiu bent cia parasyt
nu, laukiu ataskaitu
Devolesa, smagu, kad pasirodai nors isivaizduoju, kad dabar gan uzimtu grafiku gyveni, rimta sefa turi.
VD dar neziurejau, gal rytoj... Visai idomios serijos man dabar, idomu, kaip su Bone bus. Bet jau ziauriai tikiuosi, kad sitas sezonas paskutinis. Nes jau prasideda "visi su visais". Jei Stefka su Karolina suves... Nesamone.
Dabar kas vakara pasiziuriu svetimsales serija. Pries miega desertukui Tai kai pasiskaiciau komentaru, kad jie labai greit susieina,apie tuos ju ohoho pirmuosius kartus, tai tik to ir laukiau. Nuo 2os serijos Kaip nera, taip nera. Apgavot mane Nu siandien jau 7 serija ziuresiu, gal sulauksiu galu gale. Bet nematau as jokiu jausmu tarp ju. Gaaal is Dzeimio puses. Bet ten tokia daugiau pagarba, draugiskumas. Nezinau, gal tiesiog neizvalgi as. Taip, labai grazus vaizdai, siaip idomi ta istorine puse. Dzeimis grazus (nebegalvoju apie jo kvapus ). Bet jausmu as ten dar nelabai matau...
Babrusia, gal nematei mano klausimo - jau baigesi vilkiukas ar dar rodo?
Ondatra sveika! O as neseniai Verbenos pasigedau, ot atmintis
Papildyta:
Kai+Bonnie
Va dabar mane labiausiai dominantis ship'as TVD. Tik Bones nebutinai cia As siaip Kai ship'inu, kad ir viena
VD dar neziurejau, gal rytoj... Visai idomios serijos man dabar, idomu, kaip su Bone bus. Bet jau ziauriai tikiuosi, kad sitas sezonas paskutinis. Nes jau prasideda "visi su visais". Jei Stefka su Karolina suves... Nesamone.
Dabar kas vakara pasiziuriu svetimsales serija. Pries miega desertukui Tai kai pasiskaiciau komentaru, kad jie labai greit susieina,apie tuos ju ohoho pirmuosius kartus, tai tik to ir laukiau. Nuo 2os serijos Kaip nera, taip nera. Apgavot mane Nu siandien jau 7 serija ziuresiu, gal sulauksiu galu gale. Bet nematau as jokiu jausmu tarp ju. Gaaal is Dzeimio puses. Bet ten tokia daugiau pagarba, draugiskumas. Nezinau, gal tiesiog neizvalgi as. Taip, labai grazus vaizdai, siaip idomi ta istorine puse. Dzeimis grazus (nebegalvoju apie jo kvapus ). Bet jausmu as ten dar nelabai matau...
Babrusia, gal nematei mano klausimo - jau baigesi vilkiukas ar dar rodo?
Ondatra sveika! O as neseniai Verbenos pasigedau, ot atmintis
Papildyta:
Kai+Bonnie
Va dabar mane labiausiai dominantis ship'as TVD. Tik Bones nebutinai cia As siaip Kai ship'inu, kad ir viena