QUOTE(atverklanga @ 2015 07 25, 20:07)
Pažiūrėjau puse velnio... atvirai pasakius, pagrindiniai aktoriai man nelabai ir jų vaidyba taip pat man tas jodinėjimas buliais išvis nepatinka, tai ir visa istorija gadino ir apskritai, man paskutiniai du Sparkso filmai įspūdžio nepaliko, palyginus su senesniais sakyciau 2,5 balo is 5 labiau patiko antraplanė istorija, pasakojama is senuko laišku, nei pagrindine
QUOTE(babrusia @ 2015 07 26, 18:26)
Pažiūrėjau puse velnio... atvirai pasakius, pagrindiniai aktoriai man nelabai ir jų vaidyba taip pat man tas jodinėjimas buliais išvis nepatinka, tai ir visa istorija gadino ir apskritai, man paskutiniai du Sparkso filmai įspūdžio nepaliko, palyginus su senesniais sakyciau 2,5 balo is 5 labiau patiko antraplanė istorija, pasakojama is senuko laišku, nei pagrindine
Va va, ir man taip. Pagrindiniai nelabai... o tas jodinejimas buliais isvis man nesuprantamas dalykas
o to senuko istorija mielai ziurejosi youtube ziurejau interviu su filmo aktoriais. Labai fainas tas seneliukas nors siaip ir Britt ten faina
As Sense8 ziuriu Matricos kureju darbas - pirmos 2 serijos sunkokai ziurejos, paskui uzsikablinau
QUOTE(atverklanga @ 2015 07 28, 22:39)
As nieko naujo neziuriu... tik PLL, nes kadaise pradejau, tai gaila mest bet suprastejes labai
as PLL jau seniai meciau, nusibodo tas pats per ta pati
QUOTE(babrusia @ 2015 07 29, 06:54)
As Sense8 ziuriu Matricos kureju darbas - pirmos 2 serijos sunkokai ziurejos, paskui uzsikablinau
as viena serija maciau, neuzkabino
atostogos, namuose sedziu, o ziuret nera ka
man labai patiko Ray Donovan
turbut geriausias is pastaruoju metu matytu
QUOTE(atverklanga @ 2015 07 29, 08:15)
Apie ka tas Ray Donovan?
sunku nupasakot
tvarko turinciu pinigu problemas, legaliai ir ne
bet man idomiausia jo seimos istorija, jo broliu