QUOTE(atverklanga @ 2015 04 12, 17:16)
Jo, as irgi laukiu, Eastvudo sunus Tik ta aktore tokia serialine visa reikala gadina
GOT pirma serija jau su LT subtitrais filmai.in yra lekiu ziuret
Perziurejau Daredevil Is pradziu nesupratau, kodel toks vertinimas, po to atsiplest negalejau Idomu, kas vaidins Elektra, ar Caren?
Ir nesuprantu - jo nerode per TV, kad visos serijos isejo balandzio 10 d?
Ir nesuprantu - jo nerode per TV, kad visos serijos isejo balandzio 10 d?
Niu, ar matet paskutine TVD serija??? zliuuuuumbiauuuuuuu daug kazkaip jautriai man viskas buvo bet tai, kad Elenos nebus kitam sezone, tai kazkokia nesamone galejo su sia serija ir pabaigt seriala
O ci siaip grazi Delenos istorija su grazia daina
https://www.youtube....h?v=fdzr0Ym1EoM
Ir dar
https://www.youtube....h?v=6P39Ua6GLu8
O ci siaip grazi Delenos istorija su grazia daina
https://www.youtube....h?v=fdzr0Ym1EoM
Ir dar
https://www.youtube....h?v=6P39Ua6GLu8
Sveikos
atejau pasakyti, kad siandien pagaliau paziurejau paskutines VD serijas...labai grazu..patiko kaip rasytojai issprende Ninos pasitraukima..viskas taip magiska..liudna, bet grazu.. ir vel kancios Deimukui 7 sezonas turetu buti idomus..
Ir vis gi Delena man viena graziausiu meiles istoriju rasytojai padare superini darba..per sesis metus..is mazyciu gabaleliu sulipde tokia meile jau matau kaip 7 sezono pabaigoj Elenyte atsibus...Deimukas mirtingu pavirs..ir abu susilauks daug mazu graziu vaikuciu ir issipildys visos delenu svajos
zodz..dabar mane uzpludusios deleniskos nuotaikos jauciuosi dabar truputeli "apsirgus" Gaila tik, kad Nina ir Ianas nebekartu...beziurint i juos ekrane, sunku tuo patiketi..
Tai tiek..labos visiems
atejau pasakyti, kad siandien pagaliau paziurejau paskutines VD serijas...labai grazu..patiko kaip rasytojai issprende Ninos pasitraukima..viskas taip magiska..liudna, bet grazu.. ir vel kancios Deimukui 7 sezonas turetu buti idomus..
Ir vis gi Delena man viena graziausiu meiles istoriju rasytojai padare superini darba..per sesis metus..is mazyciu gabaleliu sulipde tokia meile jau matau kaip 7 sezono pabaigoj Elenyte atsibus...Deimukas mirtingu pavirs..ir abu susilauks daug mazu graziu vaikuciu ir issipildys visos delenu svajos
zodz..dabar mane uzpludusios deleniskos nuotaikos jauciuosi dabar truputeli "apsirgus" Gaila tik, kad Nina ir Ianas nebekartu...beziurint i juos ekrane, sunku tuo patiketi..
Tai tiek..labos visiems
Labas Yra čia dar gyvų? Pagaliau vasara Lietuvoj Man tai visai patinka, kai toks karštis...kambary sėdėt Bet šiaip rimtai faina pagaliau saulės gaut
Pažiūrėjau "the longest ride". Čia tas, su Eastvudo vaikiu. Nepatiko visai Nežinau, prisiskaičiau, kad ten mergos alpeja dėl to pagrindinio, man tai jis toooks antipatiškas Britt irgi nelabai simpatizuoju. O dar tas jodinėjimas buliais. Vat kas čia per "sportas" absoliučiai nesuprantu. Beprasmis ir žiaurus žalojimasis ir tiek Ir pabaiga filmo durna...
Nepatiko žodžiu
Pažiūrėjau "the longest ride". Čia tas, su Eastvudo vaikiu. Nepatiko visai Nežinau, prisiskaičiau, kad ten mergos alpeja dėl to pagrindinio, man tai jis toooks antipatiškas Britt irgi nelabai simpatizuoju. O dar tas jodinėjimas buliais. Vat kas čia per "sportas" absoliučiai nesuprantu. Beprasmis ir žiaurus žalojimasis ir tiek Ir pabaiga filmo durna...
Nepatiko žodžiu
QUOTE(atverklanga @ 2015 07 05, 15:01)
Labas Yra čia dar gyvų? Pagaliau vasara Lietuvoj Man tai visai patinka, kai toks karštis...kambary sėdėt Bet šiaip rimtai faina pagaliau saulės gaut
Nepatiko žodžiu
Nepatiko žodžiu
Kaip tik ta filma parsisiunciau pasiskaiciau, kad nerealiai fainas
QUOTE(babrusia @ 2015 07 18, 16:04)
Kaip tik ta filma parsisiunciau pasiskaiciau, kad nerealiai fainas
Nezinau, as ir geru atsiliepimu prisiskaicius buvau... gal siaip man "nefilmine" nuotaika buvo parasyk, kaip tau jis, kai paziuresi