Įkraunama...
Įkraunama...

Vis dar Delenų tema

QUOTE(atverklanga @ 2015 02 09, 17:17)
Man tai nuobodokai sis sezonas. Bet tai ka, dar viena sezona darys?  doh.gif

Oo, drauge  bigsmile.gif  As ir Fatmagiule ziurejau, kai per lnk rode. Noors nepasakyciau, kad jis man labai labai patiko. Bet prie tu geresniu  rolleyes.gif
O vat pagrindinis tai man visai nee. Per visa seriala taip ir nelipo  schmoll.gif  Kazkokios per ilgos jo galunes  biggrin.gif  Kabaluojasi visad. Ir laikysena, eina jis kazkaip nevyriskai  g.gif  Plius apzeles apauges  schmoll.gif  Ir pats personazas jo... Isterikas, jautruolis, jei kas ne taip, lekiantis prisilakt  schmoll.gif
Vat pagrindine... Ji ir mano isliaupsintoj "Uzdraustoj meilej" pagrindine vaidino. Bet ten absoliuciai kitoks tipazas. Nereali aktore. Tokius visiskai skirtingus vaidmenis nuostabiai suvaidino.
Ka, ne priesingybe Fatmagiules?  rolleyes.gif

man apzele patinka biggrin.gif silpnybe biggrin.gif bet tik ne per daug apzele lotuliukas.gif
tu apie sita kalbi?
user posted image

ko tais kol kas dar nelabai verksleno ir prisikalkt ne karto neleke g.gif nebent ateity taip bus biggrin.gif
Atsakyti
aš tai Fosterius žiuriu biggrin.gif
visai neturiu ka ziuret
Atsakyti
Aha, babrusia, sitas drinks_cheers.gif nevyriskas jis man... tau nekliuva pvz jo eisena, klubai kazkokie bobiski? biggrin.gif Idomu, kuria vieta tu ten ziuri... Nes kad isterikas, tai man nuo pat pradziu matesi. O ir prisilakt spes... Nors gal as cia tuos dalykus tik del savo antipatijos sureiksminau biggrin.gif

Lape, ir kaip tau tie Fosteriai?

Beje, kada dabar vel Outlander prades rodyt? g.gif

Gal kas zadat eit i kina Grejaus ziuret? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 02 12, 18:05)
Aha, babrusia, sitas  drinks_cheers.gif  nevyriskas jis man... tau nekliuva pvz jo eisena, klubai kazkokie bobiski?  biggrin.gif  Idomu, kuria vieta tu ten ziuri... Nes kad isterikas, tai man nuo pat pradziu matesi. O ir prisilakt spes... Nors gal as cia tuos dalykus tik del savo antipatijos sureiksminau  biggrin.gif

Beje, kada dabar vel Outlander prades rodyt?  g.gif

Gal kas zadat eit i kina Grejaus ziuret?  biggrin.gif

aj, man kadangi grazus is veiduko, daugiau nelabai analizuoju lotuliukas.gif ir isvis nustojau priekabiaut prie serialu lotuliukas.gif

Outlander jau balandzio 4 turetu but 4u.gif
https://www.youtube....eature=youtu.be
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 02 12, 18:05)

Gal kas zadat eit i kina Grejaus ziuret?  biggrin.gif

aj iš bėdos unsure.gif

aš aišku eisiu, planavau šiandien, bet sakė bilietų nėra
Atsakyti
Sita turbut ziuresiu bigsmile.gif Man patinka tokio stiliaus - lengvas, zmones grazus, intrigos, pletkai, prabanga rolleyes.gif Pats tas lengvam ziurejimui rolleyes.gif
The Royals
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 02 13, 20:57)
Sita turbut ziuresiu  bigsmile.gif  Man patinka tokio stiliaus - lengvas, zmones grazus, intrigos, pletkai, prabanga  rolleyes.gif  Pats tas lengvam ziurejimui  rolleyes.gif
The Royals

neblogai atrodo
Atsakyti
Perziurejau "Now is good" ir "Love, Rosie"
Dar kazkuria diena per tv paziurejau "Friends with benefits" , nes buvau nemacius.
Supratau, kad negaleciau as taip. Cia as apie ta draugiska seksa. Kas nemate - 2 draugeliai sutaria uzsiiminet seksu, be jokiu ten emociju, prisirisimu, pavydu ir t.t. Tai va, man nelabai tokia reali situacija atrodo - butent as taip negaleciau. Jei jau norisi su zmogum surum burum, tai jis turi but simpatiskas, turi but trauka ir pan. O jei jau tokie dalykai yra - tai neisvengiamai kazko daugiau norisi, prasideda ir prisirisimai, ir pavydai... ax.gif
Pavasaris ateina, kad jau tokius filmus analizuot pradedu bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip tas "Love, Rosie"? ax.gif vis ruosiuosi paziuret 4u.gif

As irgi ziurejau ta "Friends with benefits" biggrin.gif Pabaiga buvo aiski nuo pat pradziu, bet jau norejosi tokio lengvo filmo paziuret cool.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2015 02 15, 19:10)
Kaip tas "Love, Rosie"? ax.gif vis ruosiuosi paziuret 4u.gif

As irgi ziurejau ta "Friends with benefits" biggrin.gif Pabaiga buvo aiski nuo pat pradziu, bet jau norejosi tokio lengvo filmo paziuret cool.gif

Man tai patiko jis smile.gif toks siltas, grazus, mielas rolleyes.gif irgi prie tokiu, kur pabaiga gan nuspejama biggrin.gif

Ai, dar prisiminiau, neseniai ziurejau "Theory of everything" . Neblogas, bet man jame saldumo ir romantikos mazai ax.gif

Lape , Greju jau ziurejai? As mielai namie perziureciau, bet nerandu dar siustis. Kinuose tai siaubas, apgultis kazkokia, nebent gal kita savaite eit paziuret, ramiau gal jau bus...
Atsakyti
nebuvau, sake bilietu nera
gal kt savaitgali nueisiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 02 15, 19:43)
Man tai patiko jis  smile.gif  toks siltas, grazus, mielas  rolleyes.gif  irgi prie tokiu, kur pabaiga gan nuspejama  biggrin.gif

Ai, dar prisiminiau, neseniai ziurejau "Theory of everything" . Neblogas, bet man jame saldumo ir romantikos mazai  ax.gif

"Visko teorija" irgi planuoju ziuret, nors labiau mano vyras nori pamatyt negu as ax.gif

Suziurejau 14ta TVD serija - nuverkiau posma siandien, kazkokia nudna serija buvo verysad.gif pagalvojau, kad ar labai idomu, ar nelabai idomu tas TVD, bet as su juo jau taip susigyvenus, kad butu keista, jei imtu ir baigtusi - jau keli metai su tuo serialu gyvenu, pripratau prie visu veikeju ax.gif kaip gi dabar be Deimucio blush2.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti