Įkraunama...
Įkraunama...

Vis dar Delenų tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 07, 21:42)
Setas su barzda? blink.gif

Koki ziurejai? bigsmile.gif

Kazkoks neaiskus toj pagrindinej fotkej biggrin.gif Visi tie turkai barzdoti biggrin.gif Nors kitose foto tai jis be barzdos, nors man ten isvis kazkoks liurbis atrodo schmoll.gif
user posted image

Ziurejau Ask i memnu
Ten is esmes tokia muiline istorija - meile, noriu-negaliu, prabangus namai, grazus zmones. Bet vat ka turkai nerealiai moka, tai perteikt emocijas. Ten jie atrodo zvilgsniais susikalba wub.gif Ir pati istorija wub.gif wub.gif Jauciu per joki kita, amerikietiska ar dar koki, nesu tiek verkus ir taip pykus. Budavo, vos ne drebi po serijos is pykcio. 2 kartus jau ziurejau, ir 3 turbut ziureciau, visokiu smulkmenu, nauju detaliu atrandi... Labai gerai scenaristai visas detales apgalvoje rolleyes.gif

Lape, OC toks lengvas serialas jaunimui. Meiles seiles rolleyes.gif
Atsakyti
ar serialų nebežiūrit?
nebežinau ką žiūrėt, gal ką patarsit g.gif
Atsakyti
Labas mergiotes,
Kaip issilaikiusios? cool.gif
O as pagaliau tvd perziurejau ax.gif Noretus dar daug ka perziuret, bet laiko vis trukumas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

100 metų čia nebuvau užsukus, biški paskaičiau ką šnekat, atnešu ir aš pletką, tik gal jau visos žinot ax.gif Vienžo - Nina pražioplino galutinai Iana

Ianas veda heart.gif

Pradžioj nesupratau kas čia per Lapė, bet paskui prisiminiau Ondatrą - ir pažinau Verbeną biggrin.gif
Atsakyti
Nu nieko sau blink.gif Su Nina sitiek draugavo ir nieko, o cia bac, ir jau suzadetuves blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babrusia: 16 sausio 2015 - 08:11
vajeiii kokios naujienos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2015 01 16, 09:10)
Nu nieko sau blink.gif Su Nina sitiek draugavo ir nieko, o cia bac, ir jau suzadetuves blink.gif

Čia matyt ir išaiškėja NIAN skyrybų priežastis.. matyt visgi tiesa, kad Ian norėjo šeimos, vaikų, o Nina ne. O vat naujoji meilė matyt irgi to nori, tai ir netempia gumos.
Atsakyti
Oho, greitai cia tos suzadetuves bigsmile.gif Laukiam vestuviu ax.gif

As neziuriu TVD.. Lauksiu, kol baigsis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 18, 01:27)
Oho, greitai cia tos suzadetuves bigsmile.gif Laukiam vestuviu ax.gif

As neziuriu TVD.. Lauksiu, kol baigsis rolleyes.gif

o kaip su nauju Scandal sezonu? niekur nematyt?
Atsakyti
QUOTE(Lapė. @ 2015 01 18, 08:20)
o kaip su nauju Scandal sezonu? niekur nematyt?

Nera vertimo, laukiu.

Rekomendacija romantisku megejoms ax.gif http://www.imdb.com/...18/?ref_=rvi_tt
Dar vienas filmas su Jemie Dornan'u.
Atsakyti
Tai kur visos dingusios? g.gif blink.gif
Ka tik 12ta TVD serija suziurejau, dar liko 13ta ax.gif Visai gerai man sis sezonas ziurisi ax.gif

Labai uzsikabliavau turkiska seriala ziuret per TV1 "Be kaltes kalta" ax.gif koks grazus man pagrindinis aktorius ten wub.gif bigsmile.gif ir siaip jau dramu pasiilgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2015 02 08, 20:50)
Tai kur visos dingusios? g.gif  blink.gif
Ka tik 12ta TVD serija suziurejau, dar liko 13ta ax.gif Visai gerai man sis sezonas ziurisi ax.gif

Labai uzsikabliavau turkiska seriala ziuret per TV1 "Be kaltes kalta" ax.gif koks grazus man pagrindinis aktorius ten wub.gif  bigsmile.gif ir siaip jau dramu pasiilgau biggrin.gif

Man tai nuobodokai sis sezonas. Bet tai ka, dar viena sezona darys? doh.gif

Oo, drauge bigsmile.gif As ir Fatmagiule ziurejau, kai per lnk rode. Noors nepasakyciau, kad jis man labai labai patiko. Bet prie tu geresniu rolleyes.gif
O vat pagrindinis tai man visai nee. Per visa seriala taip ir nelipo schmoll.gif Kazkokios per ilgos jo galunes biggrin.gif Kabaluojasi visad. Ir laikysena, eina jis kazkaip nevyriskai g.gif Plius apzeles apauges schmoll.gif Ir pats personazas jo... Isterikas, jautruolis, jei kas ne taip, lekiantis prisilakt schmoll.gif
Vat pagrindine... Ji ir mano isliaupsintoj "Uzdraustoj meilej" pagrindine vaidino. Bet ten absoliuciai kitoks tipazas. Nereali aktore. Tokius visiskai skirtingus vaidmenis nuostabiai suvaidino.
Ka, ne priesingybe Fatmagiules? rolleyes.gif
Atsakyti