QUOTE(atverklanga @ 2014 11 16, 17:57)
OC as irgi ziurejau. Kaip man Sethas patiko O vat Marisos ir Ryano istorija visai nekabino, nors jie kaip ir pagrindiniai. Ziurejau del Setho ir Summer Bet pabaigoj irgi nusigrybavo kurejai. Pirmi 2 sezonai geriausi buvo.
As sita seriala radau, per kazkoki geriausiu meiliu topa. Buvo delena, aisku.. ir vieni Sethas su Summer. Butu praslyde pro akis, jei nebuciau isiziurejus i Brody O kai jo toks vaidmuo fainulkia, tai ir visas serialas susiziurejo.
Man Rajanas ir Marisa niekada nebuvo TA pora, - ne siaip sau abu keite antras puses kaip kojines. O Rajano zvilgsnis is padilbu Kiekviena serija masciau, kodel jis pagrindinis Su juo dabar naujas serialas yra - Gothnam, atrodo, vadinas.
Tiesa, maniau, kad pabaiga bus liudnesne, nes buvau rusuose prie seriju paskutini komentara netycia perskaicius, kad ne tokios pabaigose lauke. Nu blem, masciau, kas ten dar nutiks Bet.. viskas apynormaliai.
VD temoj truputi permeciau kelis komentarus Bet tiketini tokie buvo, tai nelabai save nustebinau tokiais siuzeto vingiais
O del Svetimsales, tai tikrai pakurstet laukima, nes jau nieko nesitikejau