Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XV tema

250*70cm
user posted image user posted image

Atsakyti
Ligvita, nepaprastai graži skara bigsmile.gif , o spalvytė išvis nereali wub.gif Kokie čia siūlai, gal gali nuorodą jų parašyti? blush2.gif
Atsakyti
Ligvita, kaip praktiška - apykaklė skarai! Raštas labai gražus wub.gif Iš kur tokia mintis? Gal yra koks šaltinis šio grožio?
Atsakyti
Siulai
Sublime lustrous extrafine merino, 25g/95m

user posted image user posted image

Skaros modelis gyvena cia
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 12 12, 19:38)
Siulai
Sublime lustrous extrafine merino, 25g/95m
Skaros modelis gyvena cia[/url]

Ačiū už nuorodą. Ant Jūsų manekeno ji gražiau sudėliota, todėl patraukliau atrodo, nei originale smile.gif
Atsakyti
man tai stulpelio kiek tampresnio noretusi, bet tada kritimo tokio skaros nebus
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 12 12, 12:31)
250*70cm

Labai įdomi, ir kaip visada tiesiog dailiai numegzta. wub.gif Labai tokios norėčiau pati sau.
Atsakyti
Jusu darbu ikvepta, pagaliau ir as mezgu echo flower. Tikiuosi, gerai issifruoju rasta..smile.gif
Labai buciau dekinga uz patarima - Noriu zinoti, kada bagti flower chart, t.y. kik pasilikti siulu edge'ui. Raso, kad krastui reikia daug siulu, butu blogai, jei pritruksiu..smile.gif
Kas mezgete, gal patartumet, kiek mazdaug siulu pasilikti? Ar uzteks jei paliksiu tiek pat, kiek jau sumezgiau (iki kol pakartojau flower chart 8 kartus)?
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 12 13, 19:50)
man tai stulpelio kiek tampresnio noretusi, bet tada kritimo tokio skaros nebus

nuostabiai atrodo wub.gif wub.gif O man dar ir pačios skaros pavadinimas taip gražiai skamba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2014 12 14, 20:12)
nuostabiai atrodo  wub.gif  wub.gif  O man dar ir pačios skaros pavadinimas taip gražiai skamba  ax.gif

aciu
Atsakyti
Ligvita, super wub.gif O kaip devet toki grazu daikta? Patogu?

As vakar pabaigiau echo flower, aciu uz ikvepima ir patarimus. Tik tamsoj po darbo fotografuota, tai nelabai spalvos grazios smile.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2014 12 18, 12:34)
Ligvita, super  wub.gif O kaip devet toki grazu daikta? Patogu?

O deviu ja ne as lotuliukas.gif nors giria ir dekoja wub.gif tsi matyt pakankamai patogu
Atsakyti