Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XV tema

Sveikos mezgejeles smile.gif sumasciau megzti pirma savo sali is plonos maheros. Kaip suprantu, siulai geriausiai kidmohera su silku, virbalai stori. Megzti galvoju pradeti nuo museliu rasto, gal patartumete, kaip megzti krastus, kad nesiriestu, nes jei bus tiesiog gerosios akys, nesisuks?
Aciu uz patarimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zizi_le @ 2014 12 04, 18:27)
Sveikos mezgejeles smile.gif sumasciau megzti pirma savo sali is plonos maheros. Kaip suprantu, siulai geriausiai kidmohera su silku, virbalai stori. Megzti galvoju pradeti nuo museliu rasto, gal patartumete, kaip megzti krastus, kad nesiriestu, nes jei bus tiesiog gerosios akys, nesisuks?
Aciu uz patarimus wink.gif

Jei šalį džiovinsite prismeigdama smeigtukais- manau nesiries smile.gif. Ir mano manymu- muselių raštas ne pats gražiausias šaliui smile.gif bet čia tik mano nuomonė. Su museliu raštu neišgaunamas voratinklio efektas, man gražiausi stambūs kiauraraščiai.
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2014 12 04, 20:14)
Jei šalį džiovinsite prismeigdama smeigtukais- manau nesiries smile.gif. Ir mano manymu- muselių raštas ne pats gražiausias šaliui  smile.gif bet čia tik mano nuomonė. Su museliu raštu neišgaunamas voratinklio efektas, man gražiausi stambūs kiauraraščiai.

Na as tiesiog noriu, kad jis butu toks universalesnis, nes galvoju nesioti ji ir tiesiog kaip salika smile.gif tai gal del to neverta megzti kazkokio lb grazaus rasto. O su kelinto nr virbalais geriausia megzti? Turiu 9nr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zizi_le @ 2014 12 05, 11:19)
Na as tiesiog noriu, kad jis butu toks universalesnis, nes galvoju nesioti ji ir tiesiog kaip salika smile.gif tai gal del to neverta megzti kazkokio lb grazaus rasto. O su kelinto nr virbalais geriausia megzti? Turiu 9nr smile.gif

Muselem kogero 9 ar 10 storio ir reikia.
Atsakyti
Mažai bemezgu, buvau aptingusi lotuliukas.gif
Smelio spalvos šalis ir moheros su šilku, raštas orchideja smile.gif
user posted image
Atsakyti
240*110
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 12 07, 21:19)
240*110

Diiidelė ir graži thumbup.gif Ar 4 kamuoliukų užteko?
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2014 12 08, 12:34)
Diiidelė ir graži  thumbup.gif Ar 4 kamuoliukų užteko?

uzteko 2,5
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 12 08, 12:01)
uzteko 2,5

Toookiai skarai užteko 2,5 kamuoliuko po 25 g?

Bazile, o Jūsų šaliui kiek prireikė?

Labai gražūs darbai! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilitta: 08 gruodžio 2014 - 19:43
QUOTE(vivilitta @ 2014 12 08, 20:41)

skara sveria 57g, siaip tai nuo kiekvienos mezgejos mezgimo ypatumu dar priklauso....
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2014 12 08, 19:41)

manajam sudėti 3 kamuoliukai ir nepasakyčiau kad didelis šalis. Maždaug 180*70 cm. Akių sukeitimai neleidžia "pasiduoti" į plotį.

Dar ir šokoladinės spalvos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 12 09, 11:29)
skara sveria 57g, siaip tai nuo kiekvienos mezgejos mezgimo ypatumu dar priklauso....

QUOTE(Bazile @ 2014 12 09, 15:20)
manajam sudėti 3 kamuoliukai ir nepasakyčiau kad didelis šalis. Maždaug 180*70 cm. Akių sukeitimai neleidžia "pasiduoti" į plotį.

Dar ir šokoladinės spalvos  biggrin.gif

Bandysiu išsitekti ir aš su trim. Jo, raštas raštui ir mezgėja mezgėjai nelygu drinks_cheers.gif
Bazile, labai elegantiškai atrodo spalvytė!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilitta: 09 gruodžio 2014 - 16:04