Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

Na nezinau ar cia mano istorijos pabaiga, bet tikiuosi, kad esu uz save vyresnio teisinko- juristo drauge.
Kadangi tema tesiat be manes, to pacio linkiu ir jums.
labia padejo jusu patarimai ir palaikymas.
Tikrai siulau uzsiregistruoti I draugus ir vaikscioti I pasimatymus. Ir nenusivilti po 1, o gal net ir 5 pasimatymo. Viskam savas laikas.
Atsakyti
Obana blink.gif

Va tep, mergiščios mirksiukas.gif O ką aš sakiau biggrin.gif

Kakavaryte, linkiu didelės sėkmės Tau 4u.gif
Atsakyti
Tai gal tas teisininkas vienišu draugu turi... Manau pravers kam šioje temoje.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 11 22, 20:52)
Razul, atsipalaiduokit. Aš nieko neieškau, nes nieko nepamečiau.  biggrin.gif Ir visai nesigilinau į tuos pasakymus, kam tų rūbų ieško. Man tai visai nesvarbu. Tiesiog nevertinu žmonių pagal tai, kur jie apsiperka. Ir mano pačios savivertė irgi nenukenčia nuo to, kad kartą ar du per mėnesį aplankau Humaną. Lankausi ne dėlto, kad neturiu ką apsirengti, patinka rasti įdomų rūbą ar gero audinio, kurį gal ir reikės persiūti.
Bet toms, kurios ieško - tokiose vietose apsilanko labai stilingų jaunų vyrukų. Na, čia gal jaunesnėms tiktų nei 40 metų moterims. Nu bet visko gyvenime būna. 4u.gif

Nieduli, SM as tikrai esu atsipalaidavusi. biggrin.gif
Man pasivaideno, kad rubu pirkimas darbininkams buvo kazkam svarbus argumentas.
Na, isivaizdavau, kad uzkalbina tas vyriskis ir tarsi pasiteisina, kad ne sau perka, darbininkams, tipo, nepagalvok kad as gal biednas. Kazkodel jam tai svarbu, ir jums, parasius kad ten galima sutikti fainu vyru, irgi, pasirode, kad svarbus argumentas.
Ne grazios jo akys, svelnus balsas ar elegantiskas stotas, bet kad darbininkams, ne sau perka.
Bet, pabreziu, gal cia tik mano vaizduote taip nupiese. Jei sakote, kad taip nera, tegu nera. Ilgiau nematau prasmes sia tema gincytis. 4u.gif

QUOTE(*MM* @ 2014 11 22, 22:58)
tai jeigu ant savo rūbų sutaupo,galės netaupyti ant moters, gal kokius kailinius nupirks  lotuliukas.gif

g.gif Vargu bau.. unsure.gif

Kakavaryte, kokios naujienos. bigsmile.gif Mes cia tesiame vienos jusu belaukdamos.
Manau visoms baisiai cekava kas ir kaip pas jus. Galetumet gal pasidalinti detalem, drasos kolegems ipusti? bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, Razul, jūsų vaizduotė laki. Labai daug spėjote pagalvoti. Ne veltui sakoma, kad moterys galvoja apie tai, kas buvo, yra ir bus, ir apie tai, ko niekada nebuvo ir nebus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 11 24, 21:32)
Taip, Razul, jūsų vaizduotė laki. Labai daug spėjote pagalvoti. Ne veltui sakoma, kad moterys galvoja apie tai, kas buvo, yra ir bus, ir apie tai, ko niekada nebuvo ir nebus. 4u.gif

Jooo, mums tik duok pafantazuot, tuoj viso gyvenimo scenariju sugalvosim .Sau, kaimynei, jos vaikams ir anukams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Razul @ 2014 11 24, 11:43)
Nieduli, SM as tikrai esu atsipalaidavusi.  biggrin.gif
Man pasivaideno, kad rubu pirkimas darbininkams buvo kazkam svarbus argumentas.
Na, isivaizdavau, kad uzkalbina tas vyriskis ir tarsi pasiteisina, kad ne sau perka, darbininkams, tipo, nepagalvok kad as gal biednas. Kazkodel jam tai svarbu, ir jums, parasius kad ten galima sutikti fainu vyru, irgi, pasirode, kad svarbus argumentas.
Ne grazios jo akys, svelnus balsas ar elegantiskas stotas, bet kad darbininkams, ne sau perka.
Bet, pabreziu, gal cia tik mano vaizduote taip nupiese. Jei sakote, kad taip nera, tegu nera. Ilgiau nematau prasmes sia tema gincytis.  4u.gif
g.gif Vargu bau.. unsure.gif

Kakavaryte, kokios naujienos.  bigsmile.gif Mes cia tesiame vienos jusu belaukdamos.
Manau visoms baisiai cekava kas ir kaip pas jus. Galetumet gal pasidalinti detalem, drasos kolegems ipusti?  bigsmile.gif

Mergaites, ar galima zinoti, kaip bus. Kol kas gerai, gal man nusibos, gal as. Yra labia taupus, as nelabai pratus. O siap viskas gerai. nenoriu dalintis. nezinau, kas bus dar, kol kas gerai.
Atsakyti
Taupus ar skūpus?smile.gif
Atsakyti
man teks ir toliau but savarankiska
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2014 11 25, 09:18)
Taupus ar skūpus?smile.gif

o gal tiesiog nieko neturi, tai ir kuo dalintis nėra.
kakavaryte norėjo ,kad jai padėtų,lai žiūri, kad jos pačios nepradėtų melžti.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 11 24, 21:32)

QUOTE(Margaretta @ 2014 11 24, 22:22)
Jooo, mums tik duok pafantazuot, tuoj viso gyvenimo scenariju sugalvosim .Sau, kaimynei, jos vaikams ir anukams biggrin.gif

Jo.. biggrin.gif O kai fantazijos nesutampa, prasideda gincai. bigsmile.gif
Bet as lieku prie savo nuomones. ax.gif
Atsakyti
Na o ko tiketis po dvieju savaičiu , kad pencija dalytusi jau . Daugiausia gali ka priimti iš bet kokio gerbejo tai kad kabakuose saskaita apmoketu , koki šudnieki nupirktu , ne daugiau . Ai vienas dar nemokamai visas duris ir langus sureguliavo nemokamai , bet jo nieks neprašė .
Nereikia tiketis , kad pirmomis dienomis puls išlaidauti .
Atsakyti