Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

Rinko darbininkams rūbus. Bent jau taip sakė. Nesakė, kad sau. biggrin.gif
Atsakyti
Visi vaikšto po labdarynus ir visi gesijasi pasakyti, kad sau lotuliukas.gif Durna psichologija.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 11 21, 22:53)
Rinko darbininkams rūbus. Bent jau taip sakė. Nesakė, kad sau.  biggrin.gif

Kas ten per rubai darbininkams, Humanoj? g.gif

As visada maniau, kad darbininkai arba rengiasi patys, kaip nori, arba devi darbdavio fundyta spec. apranga, pirkta spec. parduotuvese. Visi vienoda ir greiciausiai skirtingu dydziu, ar ne?

Jumoristes jus kai kurios, kaip sau nori. rolleyes.gif

Pirma. Pacios einate i humanas, bet ten besilankancius vyrus niekinate. unsure.gif
Antra. Humanoje ieskote pasiturinciu ar net turtingu vyru. doh.gif

Jei jau tokie reikalavimai, eikite ten kur ju yra, kur jie lankosi ir veisiasi. Kad ir i kokia prasmatniu kostiumu parduotuve, "brolio" ar "vaikystes draugo", itin pasitikincio jusu islavintu skoniu, "siusta zvalgybon". Nusiziuresite koki, paklausite patarimo, ant jo pamatuosite, nes "brolis" kaip tik tokio sudejimo, ar akiu spalvos. ax.gif

Vakar vienas siek tiek pazistamas bicas sako : "As uz moteru ir vyru lygybe, bet pries galantiskuma". unsure.gif
Ka manote? unsure.gif
Nors, is pirmo zvilgsnio, nusiteikimas labai politiskai teisingas ir sveikintinas, man nuskambejo kazkaip neskaniai. Dzin duru atidarinejimas, palto vilkimas ir geliu dovanojimas. Bet.. Jei i galantiskuma ieina ir bet kokia parama bei vyriska globa, tai nzn.. g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razul: 22 lapkričio 2014 - 15:57
QUOTE(Razul @ 2014 11 22, 16:56)

Vakar vienas siek tiek pazistamas bicas sako : "As uz moteru ir vyru lygybe, bet pries galantiskuma".  unsure.gif
Ka manote?  unsure.gif
Nors, is pirmo zvilgsnio, nusiteikimas labai politiskai teisingas ir sveikintinas, man nuskambejo kazkaip neskaniai. Dzin duru atidarinejimas, palto vilkimas ir geliu dovanojimas. Bet.. Jei i galantiskuma ieina ir bet kokia parama bei vyriska globa, tai nzn.. g.gif  unsure.gif

Manau labai labai blogai.
Atsakyti
Razul, atsipalaiduokit. Aš nieko neieškau, nes nieko nepamečiau. biggrin.gif Ir visai nesigilinau į tuos pasakymus, kam tų rūbų ieško. Man tai visai nesvarbu. Tiesiog nevertinu žmonių pagal tai, kur jie apsiperka. Ir mano pačios savivertė irgi nenukenčia nuo to, kad kartą ar du per mėnesį aplankau Humaną. Lankausi ne dėlto, kad neturiu ką apsirengti, patinka rasti įdomų rūbą ar gero audinio, kurį gal ir reikės persiūti.
Bet toms, kurios ieško - tokiose vietose apsilanko labai stilingų jaunų vyrukų. Na, čia gal jaunesnėms tiktų nei 40 metų moterims. Nu bet visko gyvenime būna. 4u.gif
Atsakyti
Ir aš nesuprantu , kodėl geriau pirkti Akropoly plastikinį(akrilinį) megztinį uz 80, ar 120 Lt, nei Humanoj vilnonį, kuris jau skalbtas ir yra aiški jo kokybė uz 15, ar 30Lt biggrin.gif

P.S. vakar uzsukau i labdaruske, pasiėmiau ilgą megztuką už 6 t. biggrin.gif
Žiūrim, ką turim :
30 proc. alpakos vilna, 20- paprasta vilna, 20 medvilne, 20 nailonas, 10 poliamidas. Buvo apispūkaves visas.
1. Išskalbiau.
2. Nurinkau su mašinka visus pūkus.
3. Megztinis atrodo kaip porąsyk skalbtas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 22 lapkričio 2014 - 20:12
QUOTE(Razul @ 2014 11 22, 15:56)

As visada maniau, kad darbininkai arba rengiasi patys, kaip nori, arba devi darbdavio fundyta spec. apranga, pirkta spec. parduotuvese. Visi vienoda ir greiciausiai skirtingu dydziu, ar ne?

ne visur ir ne visada. Tikrai zinau, kur darbdavys perka darbuotojams rubus, na ne visus, bet pagrinde dzinsus vos ne urmu ima ir marskinius. Spec.aprangos tiesiog nepripirktu, nes greitai susigadina. Dar ima daug bet kokiu, taciau medvilniniu rubu grynai skudurams (valymui).
Atsakyti
Ir kur jūs randat tų vyrų "Humanose". Labai retai ten lankausi, bet ir užėjusi randu kokį nuvėpusį dėduką, kuriam bobelė matuoja nutampytą megztinį. Na man kažkaip keistai atrodytų solidus vyriškis, besiknisantis padėvėtų rūbų parduotuvėje lotuliukas.gif .
O rimtai, gal nežinau gerų "taškų" mastau.gif .
Et, nežinai, kur lemta, mane užvakar užkalbino vyriškis "Maximos" faršo skyriuje cool.gif .
O jei šiaip iš patirties, labai geri vyrų paieškos įrankiai - remontas namie, man ypač sekasi su santechnikais, arba autoservizai. Vyrų išprusimas tuose objektuose - jau kitas klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 11 22, 21:25)
Dar ima daug bet kokiu, taciau medvilniniu rubu grynai skudurams (valymui).

Taip taip, mainiškis važiuoja pirkti gamyklai tonomis tu skuduru mechanizmų tepalu valymui, ne i Humana, bet i vienos labdaruskes angarą.
Atsakyti
vyru dar reik ieskoti, vyrisku "dalyku" pardese smile.gif ten kur visokie varstai, plastukai ir pan.
kaip tik viena syki teko apsilankyti ten,zodziu turejau sunu nupirkti kazkokia ten plokste, jis automodeliavima lanke. Atvarau, ieinu, ziuriu pardavejai vieni vyrai, klientai irgi vyrai, paslampineju, kol randu trumpiausia eile, ir prasau pardavejo savo prekes, o salia stovejes vyras besisypsodamas klausia:, o ka darysit su ta plokste? kam jums ji? Visai toks neblogas pamenu buvo, ir kaip tokio amziaus 40-45 4u.gif
Tiesiog kartais reik atsidurti savoje vietoje ir savu laiku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Razul @ 2014 11 22, 16:56)
Jumoristes jus kai kurios, kaip sau nori.  rolleyes.gif
Pirma. Pacios einate i humanas, bet ten besilankancius vyrus niekinate.  unsure.gif
Antra. Humanoje ieskote pasiturinciu ar net turtingu vyru.  doh.gif

tai jeigu ant savo rūbų sutaupo,galės netaupyti ant moters, gal kokius kailinius nupirks lotuliukas.gif

QUOTE(Demetra @ 2014 11 22, 21:37)
Ir kur jūs randat tų vyrų "Humanose". Labai retai ten lankausi, bet ir užėjusi randu kokį nuvėpusį dėduką, kuriam bobelė matuoja nutampytą megztinį. Na man kažkaip keistai atrodytų solidus vyriškis, besiknisantis padėvėtų rūbų parduotuvėje  lotuliukas.gif .
O rimtai, gal nežinau gerų "taškų"  mastau.gif .
Et, nežinai, kur lemta, mane užvakar užkalbino vyriškis "Maximos" faršo skyriuje  cool.gif .
O jei šiaip iš patirties, labai geri vyrų paieškos įrankiai - remontas namie, man ypač sekasi su santechnikais,  arba autoservizai. Vyrų išprusimas tuose objektuose - jau kitas klausimas.

pas mus kaip tik remontai, tai labai dažnai tenka eiti į senukus ir panašiai, ypač jeigu viena einu,tai vyrai siūlosi padėti rasti kąnors biggrin.gif aišku,reikia eiti ne į kokį užuolaidų skyrių, o į vamzdžių ar varžtų biggrin.gif
Atsakyti
Našlių reik į kapines eit ieškot biggrin.gif
Atsakyti