Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

QUOTE(jurda @ 2014 11 19, 17:41)
Virga, gal vyrams svarbiau seksas, o ne moters grožis? Jei ji tuščia ir šalta, kas iš to grožio?

O kodėl manot, kad tai ją vyrai palikdavo, o ne ji juos? Iš kur ištraukėt, kad ji tuščia ir šalta? Iš kavos tirščių buriat? Su vyrais reikia daug kantrybės ir pakantumo, gal būtent to jai ir trūksta. Čia pagal save sprendžiu. Kiek santykių nutraukta, nes nesugebėjau toleruot tam tikrų savybių (ne smurto, alkoholizmo ir pan.), na negaliu ir viskas, jei kažkas labai nepatinka, aš net miegot su tuo vyru negaliu. Kol galiausiai suradau tinkamą. Bet dar ne vakaras, nežinia, kaip čia bus hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idem: 19 lapkričio 2014 - 18:58
QUOTE(Idem @ 2014 11 19, 20:58)
O kodėl manot, kad tai ją vyrai palikdavo, o ne ji juos? Iš kur ištraukėt, kad ji tuščia ir šalta? Iš kavos tirščių buriat? Su vyrais reikia daug kantrybės ir pakantumo, gal būtent to jai ir trūksta. Čia pagal save sprendžiu. Kiek santykių nutraukta, nes nesugebėjau toleruot tam tikrų savybių (ne smurto, alkoholizmo ir pan.), na negaliu ir viskas, jei kažkas labai nepatinka, aš net miegot su tuo vyru negaliu. Kol galiausiai suradau tinkamą. Bet dar ne vakaras, nežinia, kaip čia bus hihihi.gif

Mano drauge su pirmu vyru ir vaiko tevu issiskyre dar man jos nepazinus. Sekantys trys isejo pas kitas. Dar, buvo epizodiniu su kuriais irgi panasiai baigdavosi. Beje, ji gan pasiturinti verslininke buvo. Masinas vyrams dovanodavo jubiliejaus proga.

Nera vienos taisykles, kaip turi elgtis, kokia turi buti, kad rasti ta tinkama.
Facebook skaiciau gera pastebejima:

"Sutikau vyriski, pagalvojau - mano antra puse atsirado! Pasirodo - kazkieno tai griauztukas pasimete! " lotuliukas.gif

Idem, su ta kantrybe ir pakantumu sutinku. blush2.gif
Atsakyti
O tai kur kakavaryte pradingo? SMAgu būtų sužinoti kaip sekasi.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 18, 10:05)
(......) Ir išties sunkaus charakterio esi, nenoreciau vyro vietoj tokios draugės biggrin.gif

Nebent gerai pač..lpčiau tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 11 19, 21:38)
O tai kur kakavaryte pradingo? SMAgu būtų sužinoti kaip sekasi.

Jaučiu su juristu jo sode džiaugiasi biggrin.gif O ten gi interneto nėra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 20, 12:21)
Nebent gerai pač..lpčiau tongue.gif  lotuliukas.gif

Ai, dabar visos tai moka, smulkmena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 20, 14:02)
Ai, dabar visos tai moka, smulkmena biggrin.gif

nu jau,kur gi visos biggrin.gif yra dar ir tokių,kur išvis šito nedaro biggrin.gif
Atsakyti
ai, nu jo...yra dar ir kas baltas kojines į basutes nešioja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 20, 14:34)
ai, nu jo...yra  dar ir kas baltas kojines į basutes nešioja lotuliukas.gif

madoj dabar tongue.gif
gal ir oralinį daryt ne madoj, matyt, atsilikus nuo madų aš biggrin.gif
Atsakyti
Jo, kakavaryte dingo, gaila...Sapokliake, papasakok nors tu, kas diedu fronte girdeti biggrin.gif
Atsakyti
Nu žinokit Humanoj tikrai įmanoma pakabinti vyrų biggrin.gif . Bėda tik tame, kad nereikia.
Atsakyti
Cha cha, ką jau primetei nuėjus? biggrin.gif Kas per diedai? bigsmile.gif
Atsakyti