Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

nors dar pragyvenau ne tiek ir daug ,bet metų prasme man nuo 20ies irgi patys gražiausi. bet ne dėl bendrabučio. jie man asocijuojasi su nešvara, bendrais tūlikais, amžinai užimtais dušais, triukšmu, privatumo nebuvimu ir t.t. biggrin.gif bet gal tik man,kai aš prie vienišių ir intravertų. neištverčiau gyvenimo vienam kambary dar su 1-2 žmonėm, kurie spragsėtų kompu pusę nakties, kai man anksti keltis,arba džiovintų plaukus paryčiais, kai man miegas pats saldžiausias. arba kokia nevala bezdėtų riaugėtų. arba pradėtų bernus vestis. ir t.t. .... biggrin.gif
Atsakyti
Ai žmones , barakas yra tolerancijos mokykla , o kai tau okolo 20 , visi išvardinti nepatogumai net nepastebimi . Ir bernai tais laikais dar aktyvesni buvo , patys ateidavo , nereikedavo ju niekur vestis .
Pagyvenus penkis metus barake labai lengvai susitaikai su emigracija pavyzdziui ir šiaip patobuleja žmogus .Praplečia pažiuras gerokai .
Atsakyti
kažkaip nejaučiu nuoskaudos, kad neišsivystė tolerancija apvemtiems tualetams ir priskretusiems puodams virtuvėj biggrin.gif o dėl žmonių gal ir tiesa, matyt todėl,kad negyvenau barake, dabar negaliu pakęsti,kai mb knarkia po ausimi lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekas pas mus nebezdejo, puikiai sutarem visos 4 mes, visur kartu eidavom, ir i šokius, ir į kavines vakarais. Jokių apvemtų tulikų mūsų bloke, kur 6 panos gyveno nebuvo. O puodus kiekviena savo šveisdavo.
MM, jūsų gyvenime viskas juodom marlėm aptraukta. Viskas kas ne pagal jus ir jusu asmeninius poreikius.
Meskite tą vyrą savo, ir kas per gyvenimas, kai po ausim knarkia...blogai rinkotės, jau pačioj pradžioj galėjot numatyti, kad knarks ir miegot neduos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 19 lapkričio 2014 - 12:25
Musu bloke irgi jokiu apvemtu tuliku ir neplautu puodu nebuvo. Pas bernus tai visokiu vaizdu galima prisiziuret. Nors irgi kaip kur. Mano sunus studentas, tai kiek nuvaziuoju, visada normaliai susitvarke.
Man tik geriausi atsiminimai is barako. Tikrai smagu buvo, o ir draugystes uzsimezge visam gyvenimui butent su barako kaimynem.
Atsakyti
nu taip, matyt be barako daugiau nieko gero gyvenime ir nėra, todėl viskas juodom spalvom pas mane biggrin.gif
aš daugiau pliusų įžvelgiu (ir anksčiau įžvelgiau) gyvenime ne barake, o draugų, gyvenančių ten, irgi turėjau, ir lankiausi ten ne kartą,tai ir pliusus, ir minusus mačiau. ir jeigu galėjau rinktis, tai kodėl turėčiau taikytis su tuo, kas man nepatinka.
va, jūs gyvenot barake, bet tolerancijos kitaip mąstantiems, matau, visai neturit. lotuliukas.gif
Atsakyti
*****, galvojau diskutuosim apie diedus, o čia mergos viena kitai į plaukus puola dėl gyvenimo barake. Negyvenot - nežinot, kaip smagu wink.gif Va, sakytų žmogus "gyvenau, negaliu net prisiminti, kaip man nepatiko", tai suprasčiau. O čia - negyvenau, bet žinau, kad nepatiktų.

Nesakau, kad gyvenime daugiau nieko geresnio nėra/nebuvo/nebus. Tiesiog kiekviename gyvenimo etape yra savi smagumai. Dabar nė už ką gyventi bendrabutyje nenorėčiau - viskam savas laikas.

Gal grįžtam prie diedų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau kas lemia, gal chemija, o gal charizma? Bet, taip jau yra, kad vienos neatsigina nuo vyru demesio, o kitos (nei, kiek ne prastesnes isvaizdos) turi sunkiai ieskoti ir ne visada randa.
Turejau drauge nepaprasto grozio. Vyrai konkuravo viens per kita, kad gauti jos demesio. Bet, vistiek ji buvo nelaiminga. Nei, su vienu vyru ilgai neprabudavo.
Ir pazinojau moteri labai negraziu veido bruozu. Vyras ja paliko, kai ji budama nescia 9 men. nukrito ir prarado ne tik vaika, bet ir galimybe tureti daugiau vaiku. O, va ji atsitiktinai papludimy susipazino su vyriskiu kuriam nebuvo svarbu, kad ji nepagimdys jam vaiku. Susituoke jie ir labai graziai gyveno.
Formules nera. Turbut jos niekas ir neisras. Bet, tom kuriom ne taip pasiseke ar nesiseka dabar, patariu neuzsiciklinti ant to. Ir, negriebti bet kokio vyro, kaip siaudo. O, i pasimatymus eiti, jei kviecia. Tai praplecia akirati. Lavina bendravimo su skirtingais zmonemis igudzius. biggrin.gif

"Deficitas tikru vyru, dar nera priezastis kabintis i bet koki."
Atsakyti
Aš gyvenau bendrabutyje ir what is so special about that? Nežinau, kažkodėl nepajaučiau aš jokio ten gėrio, negalėčiau sakyti, kad tai buvo kažkuo ypatingi ar geriausi metai mano gyvenime. Tiesiog vienas iš būdų gyventi kitame mieste. Iš tiesų baigusi mokslus ir pati save išlaikydama esamu momentu aš ir gyvenu geriausią gyvenimą ir juntu didžiausią laisvę. Gal toms, kas apskritai labiau mėgdavo balius-festivalius (normalu tai mėgti studijuojant, man to tiesiog nereikėjo), nuolatinį buvimą tarp bendraamžių ar iškart po mokslų pasinėrė į šeimą/vaikus, gyvenimas bendrabutyje atrodo kažkas tokio nuostabaus wink.gif
Atsakyti
Gal jau baikit apie tuos bendrabučius 4u.gif

virga, šauniai parašėt, ypač ten tose kabutėse drinks_cheers.gif
Atsakyti
Virga, gal vyrams svarbiau seksas, o ne moters grožis? Jei ji tuščia ir šalta, kas iš to grožio?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2014 11 19, 17:41)
Virga, gal vyrams svarbiau seksas, o ne moters grožis? Jei ji tuščia ir šalta, kas iš to grožio?

taigi jau parašė virga, formulės nėra. Tiesiog vienoms pasiseka sutikti savo žmogų, o kitos taip ir maskatuojasi per gyvenimą smile.gif
Atsakyti