Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

QUOTE(Sindea @ 2014 12 06, 21:38)
Tai vat,o cia jau mane vos ne krokodilkobriu vadina cool.gif Nieks neziuri ir t.t.As dabar tik atsigavau,tuos tris metus mane pykindavo nuo zvilgsnio net.Nieko nenorejau.Man dar net virs 40 nera.Bet jau nesu  mergele,todel turiu noru tokiu,kad nenoriu blogesnio zmogaus nei turejau.Bet tokio gal nebesutiksiu.O tada ziuresiu,ar viena busiu ar su  kokiu klounu susidraugausiu.O tie ispuikimai neispuikimai,ar materializmai tai cia didele diskusija.Jau sakiau,kad gyvent blogiau as nenoriu. Ir man reikia tikro ,mano sielos zmogaus,nes  nekenciu isdavysciu ir visokio ten brudo.

Jei ne paslaptis? Nepykite, tikrai nera laiko visa tema skaityti - jusu vyras mires, jei rasote, kad nenorite blogesnio zmaugaus, nei turejote? Jis buvo labai geras?
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 06, 22:41)
thumbup.gif Va, būtent. Aš ir pagalvoju. Juk aš nenoriu būti šalia niurzgos bambeklio ar skundų puodo, kuriam nelaimė po nelaimės, kuriam visi blogi, visi kalti, rodos, gali netgi užsikrėsti. Buvo toks žmogus, sektantas. Na tiktai. Tikit ne, per jį vienos nelaimės. Paskambina tlf, kol plepu su juo, kas nors negero nutinka tuo tarpu. Pavėžinu jį- padanga prakiūra. Ir taip nuolat. O jis dar velnią nuolat mini. Vos nepradėjau galvot, kad jis vos ne yra tas velnias ir reikia laikytis atokiai, kol dar kas nenutiko. Dabar jis, užtaisęs 30-čia metų jaunesnei senmergei vaiką, gyvena susimetęs su ja, bylinėjasi su žmona ir suaugusiais vaikais dėl turtų. Ir, kai buvom susitikę po n metų pasikeist naujienom, pakviečiau arbatos, susimokėjom kiekvienas už save, bet vos nenumirė iš širdgėlos, kad palikau pora litų arbatpinigių. Tai labai savy likau džiaugsme, kad aš dar nesu tokia beviltiška
ax.gif Tai aš stengiuosi slėpti savo liūdesiukus ir būti tokia, šalia kokios žmonėms norėtųsi būti. Betgi ir nėra nuo ryto iki vakaro liūdna. Būna visai gera nuotaika. Tada čia nelindžiu ir nesiguodžiu. bigsmile.gif
Papildyta:

thumbup.gif Jo, bet aš visiems sakau, kad tai AŠ nenoriu nė su kuo prasidėt ir nematau į ką čia žiūrėt. biggrin.gif

bendraukit tik su pozytiviais,neprasidekit su visokiais nelaimeliais.Kas jie jums? tevai,vaikai ? Neziurekit ne i ju puse,nes tie kuriems vis padangas nuleidzia ir velniai juos puola,tai velniai zino kur jus nuves,nebent i depresija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 12 06, 21:44)
bendraukit tik su pozytiviais,neprasidekit su visokiais nelaimeliais.Kas jie jums? tevai,vaikai ? Neziurekit ne i ju puse,nes tie kuriems vis padangas nuleidzia ir velniai juos puola,tai velniai zino kur jus nuves,nebent i depresija g.gif

Zin\au ne viena atveji, kai vienoje seimoje buves negeras ir visoks pijoks vyras, su kita moterimi atvirsta i zmogu. Tai ar cia nebus dalinai paciu moteru kalte, kad jus vyrai nera patys geriausi?
Atsakyti
QUOTE(karalievna. @ 2014 12 06, 22:42)
Jei ne paslaptis? Nepykite, tikrai nera laiko visa tema skaityti - jusu vyras mires, jei rasote, kad nenorite blogesnio zmaugaus, nei turejote? Jis buvo labai geras?

Geras,tai toks drugnas zodis.Jis buvo kaip as,toks bikoks.Juokdavomes iki asaru,ir bardavomes kaip italai doh.gif bet visada buvo salia,man buvo niekas nebaisu,buvau kaip uz sienos .Sakydavo,kad myletu mane taip pat jei net nelaimei nutikus buciau luosa ar akla.As tikrai ne dovanele,tokio sunkoko budo,gincijuosi,nepadlaiziuoju,tai sakydavo kad tas labiausiai jam ir patinka.Tikras mano zmogus.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 06, 17:22)
Net nesvarbu, kiek moteriai metų, ji jau save senmergei užprogramavo, šeimos nenori, vaikų nenori, sutuoktinio irgi, tai kas ji yra, ar bus? Gi  senmergė biggrin.gif

pasakė nusivylusi namų šeimininkė lotuliukas.gif O ko tokia pika - šeima su vaikais užkniso? lotuliukas.gif Asmeniškai, suprantu, tai buvo skirta man - tada buvimas senmerge yra laimė smile.gif. Nes visada siekiau, kad neturėčiau vaikų ir šalia nieks nemiegotų. Yra begalės kitų dalykų, šeimos ir vaikai tik vienas iš labai daugelio pasirinkimų, kaip gyventi. Vieniems viena, kitiems - kita. Pažįstu keletą moterų, kurios tiesiog.... užsiciklinusios ant tos paieškos, pasaulio nebemato, gyvenimo nebemato, jei nebus vyro ir t.t. Vėl gi, kiekvienam savo, tik tokių moterų man labai gaila. Bet tikiu, kad joms ir manęs gal gaila, ir nesuprantama. Visi turi teisę į savo gyvenimo būdą.
Atsakyti
Turiu kolege,37eriu,grazii,liekna kaip smilgele,blondine,pasakoja man ,sako ,susirgau,paskambinau pasiguodziau ,kwip man bloga,geraibutu,,kad kas arbatos isvirtu,o jis sako ,sveikmazute,kai pasveiksi paskambink smile.gif ,nuo tada asjai pavydet nustojau,o tai visokiu minciu uzplaukdavo biggrin.gif ,
Atsakyti
Būna visokių situacijų, gyvenant kartu irgi ne visi arbatos sergančioms išverda.

Mano vakarykštė socializacija visai nieko, pabendravau su keliais žmonėmis, pasišokau, leidau, netgi, kad pavaišintų kokteiliu ir visai NIEKO nekalbėjau apie savo darbus nei amžių. Tiesa, vyriškiai ne tie (vienas, paaiškėjo, vedęs, kitas šiaip ne mano skonio - toks pagyvenęs "erelis"), bet jaučiu gerėjančius procesus pačioje manyje. Gal ir aš jau finišo tiesiojoje (kaip kakavaryte), nes tie 10 metų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 06, 22:03)
Tai turėtų tada visos šeimos aplinkui nervinti, gi kiek laimingų šeimų aplinkui. Kam nervintis, tai turi kaip tik motyvuoti.

Va, mano darbe (bobų kolektyvas)  prieš kažkur 5 metus op ir 4 senmergės apsiženjo (visos virš 35), viena buvo išvis bespomoščna(taip mums atrodė biggrin.gif ).
Senmergiavo , senmergiavo, ir per vieną vasarą ištekėjo visos, viena intiku susirado, du pametinius dabar augina, kita per pažįstamus susipažino, dukrą turi , trečia gavo išsiskyrusį benamį, ji turėjo savo butą, tą butą pardavė. paėmė abu paskolą 4 kambarių, ir jau išsimokėjo, mergiotę augina. Susipažino bare "Medinava", nors realiai tas baras yra skylė.
Ketvirtoji vaikų neturi, gal ir nebeturės, apie vyrą nieko nežinau, bet gyvena gražiai, irgi beje, benamis buvo.

thumbup.gif JAMAM senmerges vasara buvo
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2014 12 07, 10:35)
Turiu kolege,37eriu,grazii,liekna kaip smilgele,blondine,pasakoja man ,sako ,susirgau,paskambinau pasiguodziau ,kwip man bloga,geraibutu,,kad kas arbatos isvirtu,o jis sako ,sveikmazute,kai pasveiksi paskambink smile.gif ,nuo tada asjai pavydet nustojau,o tai visokiu minciu uzplaukdavo biggrin.gif ,

Yra du variantai:
Optimistinis: ji ras tą, kas su malonumu tą arbatą jai virs.
Ir pesimistinis (arba mano): susitaikys su tuo, kad gimsti vienas ir miršti vienas ir iš tikro niekam nerūpi ir skęstančiųjų gelbėjimas vėlgi. Ir nė neturės įžūlumo tikėtis, kad kažkas tavim pasirūpins. O kai nesitiki, tai ir nenusivili. O paskambins, kai pasveiks, kai bus tinkama naudojimui,- žavi, linksma, grakšti gazelė. unsure.gif
Papildyta:
http://www.supermama...howtopic=990772
4u.gif Kviečiu dar kartelį. Turėtų būti smagu. Čia aš mylėsiu save, pažadu mirksiukas.gif
Papildyta:
P.S. rolleyes.gif Nebent atsirastų koks savanoris, kuris tai padarytų už mane. Tai baisiai sunkus užsiėmimas. doh.gif
Meilė sau- tai visą gyvenimą trunkantis romanas. Ir jokių meilės trikampių bijotis nereikia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 12 06, 21:54)
Geras,tai toks drugnas zodis.Jis buvo kaip as,toks bikoks.Juokdavomes iki  asaru,ir bardavomes kaip italai doh.gif bet visada buvo salia,man buvo niekas nebaisu,buvau kaip uz sienos .Sakydavo,kad myletu mane taip pat jei net nelaimei nutikus buciau luosa ar akla.As tikrai ne dovanele,tokio sunkoko budo,gincijuosi,nepadlaiziuoju,tai sakydavo kad tas labiausiai jam ir patinka.Tikras mano zmogus.

O kur jis dabar, kad 'buvo'?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti