Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

QUOTE(Margaretta @ 2014 11 18, 12:31)
Aha, iš Marso turbut. Kur visi sportuoja, negeria,nemeluoja, visada laiku valo dantis, rūšiuoja šiukšles, padeda silpnesniesiems, nepavydi, nekenkia gamtyai.....ir pan.
Kam reikia? Nereikia.Noriu, kad jos patikėtų SAVO laime, ne mano. Nes manoji tik pavyzdys.
Bet jei jau rašome šioje temoje, tai turim ką pasakyti, tai aš tą ir sakau.  O kam isvis cia rasome, as, jus???
Jūs va, kam rašote? Ir taip negatyviai visad? g.gif

nu kodėl negatyviai, pirmas mano sakinys anam poste buvo net labai pozityvus mirksiukas.gif biggrin.gif
ale nereikia dantų nesivalymo lyginti su alkoholiu... nežinau, aš gal jautri tam alkoholio ir žmogaus santykiui, bet manau, kad laikas atkreipti dėmesį į tai santykių pradžioj, o ne po visko rypuoti, kaip čia tas vyras taip pasikeitė, kad pradėjo gerti... ar muštis...
Atsakyti
nu ko prikibot prie to gerimo. irnesakyk.gif nu as tikrai jaunysteje maciau draugu, kursioku visokioj stadijoj. biggrin.gif ir ka. suaugo. surimtejo. normalus atsakingi vyrai.
Atsakyti
Turbūt studentų bendrike niekad negyveno lotuliukas.gif Mūsiškiai tai būdavo absoliučiai visi gatavi kartais lotuliukas.gif O jau apie dailiokus tai isvis tyliu, budavo, snapsas, seksas ir miegas koridoriuose kartais...gerai, kad zoles tuo metu dar nebuvo pas mus..
Atsakyti
Jei Margaret minetas vyras tada butu uzmuses zmogu, dabar jau butu atsedejes ir skaitytusi atpirkes kalte visuomenei. rolleyes.gif

Prisigerimas, net jei jis nebuvo vienintelis, tikrai nera lygu alkoholizmui.
Lietuvoje ir aplink tokia jau alkoholio vartojimo kultura, kad daug bet nedaznai.
Alkoholikas yra tas, kuris geria kasdien.

Yra saliu, kur normalu gerti kasdien, per pietus, vakariene ir dar po darbo kokteiliuka islenkti atsipalaidavimui. Bet girtam vapeti ir slitiniuoti, net jei tik karta - gedu geda. Va sitoks tai jau alkoholikas nejauciantis saiko!

Bet kuri, jei ne i save paziurejusi, tai bent aplink apsidairiusi, supras apie ka as. Nebent tikrai is Marso, kur ne vienos tevas, senelis, brolis, pusbrolis, dede, kaimynas, bendradarbis, siaip normalus tvarkingas vyras, niekada neblizgino drumstomis girtomis akimis.

Jei mano dukra kada ateitu pasidziaugti bare susipazinusi su nuostabiu vyru, kuriam padejo rasti duris ir nusigauti iki ...(?), tikrai neapsidziaugciau ir labai uz ja nerimauciau.
Bet po tiek laiko gal jau galima atsipusti, ka?
Net jei Margaret nezino (tikrai nezino) visu ju gyvenimo niuansu, daryti isvadas kad jei tada taip, tai dabar garantuotai sitaip ir dar taip, irgi nei i tvora, nei i mieta.

Nusiimkite juodus sydus, mergickos. Kad ir (vel... sorry, Margaret unsure.gif ) Margaret ir jos vyro istorija. Kazkam pagyros, kazkam ikvepiantis, padrasinantis pavyzdys. Nesuprantu koks tikslas viska sumalti su purvais? Isivaiduokite save po kokiu 10 metu. Juoda juosta isbrista, gyvenate sau mylima su geru vyru is humanos, akropolio, draugu ar vyriausybes rumu. Uzeinate i SM, o ten dabartines trisdesimtmetes, persiritusios per 40, aplauzytais ragais guodziasi, kad nebera normaliu vyru ir tokiame amziuje jau tikrai be sansu ka nors rasti.
Na? Nesinoretu ju paguosti savo istorija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 18, 13:23)
Turbūt studentų bendrike niekad negyveno lotuliukas.gif  Mūsiškiai tai būdavo absoliučiai visi gatavi kartais lotuliukas.gif  O jau apie dailiokus tai isvis tyliu, budavo, snapsas, seksas ir miegas koridoriuose kartais...gerai, kad zoles tuo metu dar nebuvo pas mus..

Na, ten jau kita dimensija biggrin.gif Per sudetingos asmenybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 18, 12:31)

Jūs va, kam rašote? Ir taip negatyviai visad? g.gif

naudojasi konstitucine teise turėti savo įsitikinimus ir juos reikšti biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai ir aš tokia teise naudojuosi. biggrin.gif
Atsakyti
Kad neatrodyciau tokia po laimes zvaigzde gimusi,, galiu paguosti, kad turejau absoliučiai netikusį pirmąjį vyrą- juodas paleistuvis, tinginys, melagis buvo, tik tiek, kad vaikus mylėjo.
Po to 7 metai vienatves. Nu nebuvau labai laiminga. biggrin.gif
Atsakyti
Panos, linkiu Jums sekmes paieskose ir palieku Jus, nes kazkaip nenoriu nieko rasti ir padaryti savo sudetinga gyvenima dar sudetingesniu. Man siuo metu, kuo paprasciau, kuo paprasciau 4u.gif Neturiu laiko santykiams.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 18, 16:47)
Kad neatrodyciau tokia po laimes zvaigzde gimusi,

Uzskaitom. ax.gif Gali but. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 18, 13:23)
Turbūt studentų bendrike niekad negyveno lotuliukas.gif  Mūsiškiai tai būdavo absoliučiai visi gatavi kartais lotuliukas.gif  O jau apie dailiokus tai isvis tyliu, budavo, snapsas, seksas ir miegas koridoriuose kartais...gerai, kad zoles tuo metu dar nebuvo pas mus..

Negyvenau bendrike ir niekada nenorėjau ten. g.gif nu, dabar galit parašyt, kad aš gyvenimo nemačiau ir daug ką praradau biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau praradot, ar ne, aš tai tų metų į nieką nekeisčiau, patys gražiausi gyvenimo metai.
Atsakyti