QUOTE(Sindea @ 2014 12 06, 21:44)
Niekas neziuri, net sunys
Papildyta:
Aisku

Kai busit pajuryje galesiu gyvai pasirodyt,pagasdint su krokodiliska isvaizda,jei dar karuna panesiu,nes jau kaklas nebeatlaiko

O del meiles sau,tai patariu.Bukit geriau ,,ispuikusi kale,,nei auka,nors aukos vaidmuo,oi kaip patiko kai kurioms forumietems.Bet nereikia,nes nuo to visokios ligos prasideda.Neseniai skaiciau kelis straipsnius,kad nemylincios saves moterys save istumia i sunkias ligas,todel nosi aukstyn,salia laimingu linksmu zmoniu ir kiti laimingi.
Zaveseli,juk ir jus pati salia saves noretumet linksmo, nenusivylusio ir optimistisko zmogaus?

Va, būtent. Aš ir pagalvoju. Juk aš nenoriu būti šalia niurzgos bambeklio ar skundų puodo, kuriam nelaimė po nelaimės, kuriam visi blogi, visi kalti, rodos, gali netgi užsikrėsti. Buvo toks žmogus, sektantas. Na tiktai. Tikit ne, per jį vienos nelaimės. Paskambina tlf, kol plepu su juo, kas nors negero nutinka tuo tarpu. Pavėžinu jį- padanga prakiūra. Ir taip nuolat. O jis dar velnią nuolat mini. Vos nepradėjau galvot, kad jis vos ne yra tas velnias ir reikia laikytis atokiai, kol dar kas nenutiko. Dabar jis, užtaisęs 30-čia metų jaunesnei senmergei vaiką, gyvena susimetęs su ja, bylinėjasi su žmona ir suaugusiais vaikais dėl turtų. Ir, kai buvom susitikę po n metų pasikeist naujienom, pakviečiau arbatos, susimokėjom kiekvienas už save, bet vos nenumirė iš širdgėlos, kad palikau pora litų arbatpinigių. Tai labai savy likau džiaugsme, kad aš dar nesu tokia beviltiška

Tai aš stengiuosi slėpti savo liūdesiukus ir būti tokia, šalia kokios žmonėms norėtųsi būti. Betgi ir nėra nuo ryto iki vakaro liūdna. Būna visai gera nuotaika. Tada čia nelindžiu ir nesiguodžiu.
Papildyta:
QUOTE(Sindea @ 2014 12 06, 22:01)
(...)Dabar supratau.Tai ir i jus niekas neziuri,nenori kartu gyventi niekas?

Jo, bet aš visiems sakau, kad tai AŠ nenoriu nė su kuo prasidėt ir nematau į ką čia žiūrėt.