QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 06, 18:52)
Oho
O jei geras žmogus, protingas vyras, darbštus, doras, tai ką, čia ne privalumas?
Bet sutik, kad sulig kiekvienais metais, tas potencialių nevedusių labai sparčiai senka, tad belieka tik jaunesni, su butais, ne su mamytėm tuose butuose. O tokie paprastai dairosi bendraamžių ar jaunesnių už save. Tai matai, tie reikalavimai pas tave net labai fantastiniai. Aš kai susipažinau su saviškiu, tai jis tavo akimis buvo benamis, nes neturėjo savo nuosavo buto anei namo.
Nes jam niekada ir nebuvo poreikio, visada nuomavosi, nes nežinojo kur sėsliau gyventi, nuolat keliavo, keitė šalis, visur verslai ir daug kas. Tiesa, niekad nebuvo vedęs, tai kaip ir privalumas. Bet va būtent "benamis", tai siaubas, labai didelis trūkumas 
Papildyta:
O aš kitaip pagalvočiau, kritiškai, kodėl esu tokia šauni, faina, su "kapital pole čiudes" ir niekam nereikalinga, net kažkokiam suknistam chroniui. Ar čia tam su galva negerai, kad netrokšta tokios šaunuolės, ar čia man kažkas ne taip, kad nei vienas misteris šaunusis net nežiūri mano pusėn.
Nes jei nereikia, tai nereikia, kam čia vaidinti, kad reikia.

Bet sutik, kad sulig kiekvienais metais, tas potencialių nevedusių labai sparčiai senka, tad belieka tik jaunesni, su butais, ne su mamytėm tuose butuose. O tokie paprastai dairosi bendraamžių ar jaunesnių už save. Tai matai, tie reikalavimai pas tave net labai fantastiniai. Aš kai susipažinau su saviškiu, tai jis tavo akimis buvo benamis, nes neturėjo savo nuosavo buto anei namo.

Papildyta:
O aš kitaip pagalvočiau, kritiškai, kodėl esu tokia šauni, faina, su "kapital pole čiudes" ir niekam nereikalinga, net kažkokiam suknistam chroniui. Ar čia tam su galva negerai, kad netrokšta tokios šaunuolės, ar čia man kažkas ne taip, kad nei vienas misteris šaunusis net nežiūri mano pusėn.
Nes jei nereikia, tai nereikia, kam čia vaidinti, kad reikia.
Jus rimtai cia ta paskutini sakini?

Papildyta:
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 06, 20:44)

Papildyta:

Zaveseli,meskit ta savo aukos kauke ir labiau mylekit save.Anksciau jusu postai man patiko,o dabar matau gyvenimo apdauzyta moteri su daug baimiu ir kompleksu. Baikit kapstytis po praeiti ir mylekit save