Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

Tik nesipykit, uogeles.. unsure.gif Diskutuokim konstruktyviai, kaip dideles. 4u.gif

Man asmeniskai ko gero ima rysketi problema.

Sakyciau kai kurios 'metes nori 24/7 tobulu vyru, kuriu, kaip zinia, nera. Kiekvienas zodis, poelgis studijuojami per mikroskopa, kiekviena ne i ta puse istarta raide "isduoda" aibe neimanomu trukumu su numanomomis tragiskomis pasekmemis.
Pamirsti nevykusi (interpreuojama kaip nevykusi?) zodi ir susipazinti su zmogumi yra laikoma nusizeminimu, griebimu bet ko, bitik vyras.

Laikas brangus, jegos ribotos, todel pasistengti pazinti konkretu zmogu yra beveik neimanoma misija.
Pridekime reikalavimus isvaizdai, turtinei padeciai...

O jei ir kitoje ekrano puseje toks pat "skaneris analitikas"?

Reikia gal su tuo kazka daryti, ka? g.gif
Atsakyti
man paskutinis taip pagadino nervus, kad dabar bijau su kuo nors ir prasideti. Labai bijau pakartot
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2014 11 17, 18:20)
man paskutinis taip pagadino nervus, kad dabar bijau su kuo nors ir  prasideti. Labai bijau pakartot

Kuo daugiau bijančių, tuo daugiau šansų mums, drąsiosioms. Kaip sakant - konkurencija mažėja biggrin.gif

Mano penktadienio pasimatymas - vakarienė buvo su danu, atvykusiu į LT. Pavakarieniavom, prisijuokėm, paskui nuėjom po kokteiliuką išgerti - jokių planų, jokių strategijų. Tiesiog smagiai praleistas laikas smile.gif Labai kvietė į viešbutį pratęsti vakaro, bet sakiau, kad man patika miegoti namie biggrin.gif Rytą gavau žinutę, kad buvo smagu ir kad norės su manimi vėl susitikti smile.gif

Šiaip labai gera programėlė Tinder - ji rodo vyrus, kurie yra tam tikru spinduliu, pvz. 100 km. Vadinasi, kai užsienietis atvyksta į Lietuvą, jis atsiranda tavo matymo lauke. Aš jau buvau ne viename tokia pasimatyme su užsieniečiais - nieko iš to nesitikiu, tik palavinti kalbą, pabendrauti, pasijausti moterimi ir tiesiog kur kas smagiau pabūti, negu, tarkim, sėdėti prie kompo ar tv.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šapokliaka: 17 lapkričio 2014 - 17:32
QUOTE(Terroriste @ 2014 11 17, 17:35)
as isbrokyciau visam, jei isgeres butu agresyvus (pakanka ir zodziu, nes nuo zodziu nuo veiksmu nera toli, tik laukti to tai nenoreciau).
ne apie pasigerima kalba eina, o apie vyro elgesi, kai jis girtas, jei jau tokia suaugus, bet vistiek nesuprantat. Aisku, jei jum prisigeres namuose durniuojantis vyras yra norma, tai suprantu tada, bet man toks tikrai neatrodo puikus vyras blink.gif

As ne suaugus, as brandi, mieloji rolleyes.gif

Kaip supratau, ten su kazkuo susikoliojes buvo, tai nereiskia, kad lempas dauze ir zmones muse smile.gif
Ne, man ne norma durniuojantis, bet prisigeres- norma. Aisku, ne kasdien, o kelissyk metuose. Angelai lai dausose skraido, man normalus vyrai patinka.

Aha, Žavesėli, viskas iš Humanos pas mane, užtat tokia laiminga dabar ir esu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 17 lapkričio 2014 - 18:04
QUOTE(Razul @ 2014 11 17, 18:15)
Tik nesipykit, uogeles.. unsure.gif Diskutuokim konstruktyviai, kaip dideles.  4u.gif

Man asmeniskai ko gero ima rysketi problema.

Sakyciau kai kurios 'metes nori 24/7 tobulu vyru, kuriu, kaip zinia, nera. Kiekvienas zodis, poelgis studijuojami per mikroskopa, kiekviena ne i ta puse istarta raide "isduoda" aibe neimanomu trukumu su numanomomis tragiskomis pasekmemis.
Pamirsti nevykusi (interpreuojama kaip nevykusi?) zodi ir susipazinti su zmogumi yra laikoma nusizeminimu, griebimu bet ko, bitik vyras.

Laikas brangus, jegos ribotos, todel pasistengti pazinti konkretu zmogu yra beveik neimanoma misija.
Pridekime reikalavimus isvaizdai, turtinei padeciai...

O jei ir kitoje ekrano puseje toks pat "skaneris analitikas"?

Reikia gal su tuo kazka daryti, ka?  g.gif

O, tai šitą problemą aš seniai žinau, mano draugė tokia, vat tas kitoj ekrano pusej turi atitikti visus reikalavimus, o as...as ir taip tobula lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 17, 18:58)
Aha, Žavesėli, viskas  iš Humanos pas mane, užtat tokia laiminga dabar ir esu. biggrin.gif

4u.gif Man tik vienas klausimas kyla. Ar nepavargai, mieloji, girtis ta savo laime per visas (dviženklis skaičius) temas?
Viskas gerai, aš džiaugiuosi dėl tavęs. Turėtų įkvėpti optimizmo ir tavo istorijos apie kažką, kam pasisekė. Nors tai labiau išimtys, ne dėsnis. (Kad ir iš baro nusišovus prisiliuobėlį, turėti ne girtuoklį visam gyvenimui (99% tikimybė), o padorų šeimos žmogų (1% tikimybė).
Mano vyras taip pat buvo abstinentas, kaip ir aš, kaip ir didesnė dalis jo šeimos. Vadinas, kažkas čia su mumis negerai buvo. g.gif Gal reikėtų pradėti? Nors, kaip sakoma, nuo 40-ties pradėjęs, nei smuiko virtuozu, nei alkoholiku, nebetapsi. Tai neverta nė pradėt, tik diletantas būsi doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Razul @ 2014 11 17, 12:15)
Dar pagalvojau (turejau daug laiko  biggrin.gif ), kad galbut isliaupsintasis 40'meciu izvalgumas santykiuose su vyrais yra ne kas kita kaip placios baimes akys.. g.gif
Ir visokie ivairaus senumo bei jautrumo randai.  unsure.gif

4u.gif Tu puikiai tai pasakei.
Papildyta:
QUOTE(jurda @ 2014 11 17, 14:04)
nelabai supratau . jis tave išbrokijo ,nes apie zodiakus kalbėjai? gal lėkšta jam pasirodė tai, moterys, kurios tiki tais visais horoskopais...

ne, manau, kad išbrokijo, kad jos ne toks zodiako ženklas, kokio jam reikia...

blink.gif Turėjo vyrukas kelias laisvas minutes, priėjo, parašinėjo ir nuėjo savo keliais. Nei jis gilinosi, nei smegenis suko. Įdomu, būtų statistika, kiek jis pakalbino per tuos 4 metus. Rašydavo tokie, kurių populiarumas per kelis šimtus. Tai argi tai rimta. Vartykis salto, nesudominsi. Žiovulys jau pirmoj žinutėj girdisi. Palikim juos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 17, 21:03)
4u.gif Man tik vienas klausimas kyla. Ar nepavargai, mieloji, girtis ta savo laime per visas (dviženklis skaičius) temas?

Kažin kur jau čia aš taip dvizenklese temose giriuosi? Gal galima plačiau, faktais? As tik į tavo visus vyrų paniekinimus atremiu faktais, kad geras zmogus neturi buti ir nera tobulas.
Ai, nepavydėk. lotuliukas.gif Geriau susirašyk savo visus minusus ant lapo, o tada, kai spręsi apie zmogų is pirmo netikusio tau zodzio, ar veiksmo, ar jo buvimo vietos,dirstelek i ji.
Beje, tavo vyras abstinentas buvo, bet kavalieriu tai nelabai abstinentu turejusi esi, kiek pamenu. Nu jei jau taip pradeti po temas knistis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 17 lapkričio 2014 - 21:08
Jei savo laimę reikia kasdien įrodinėt, kaip teoremą, gal ja pati nelabai tiki. g.gif
Girtinas bet koks pozityvus mąstymas ir visokių gerumų įsikalbėjimas. 4u.gif
Mano gyvenimas, koks jis bebūtų, pasilieku jį sau. Ir neturi teisės apie mane spręsti turėdama kelis trupinius, kuriais čia pasidalinau.
Palieku jus čia. Linksminkitės. bigsmile.gif
Atsakyti
Neįrodinėju aš. O patikėjau išties sunkiai. Nemaniau, kad įmanoma. Todėl noriu, kad ir kitos patikėtų.
Žaveseli, neturi ir tu, bet pati pradejai . Ir išties sunkaus charakterio esi, nenoreciau vyro vietoj tokios draugės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sin_ @ 2014 11 17, 16:28)
Na ne taisyklė čia, juk apie jaunuolius kalba ėjo, tikrai jaunimo tarpe reta tokių medituojančių. Protas ateina su amžiumi  smile.gif

Matyt aš iš kitos planetos, nes mano jaunuolių tarpe alkoholiu "sprendžiančių" problemas yra mažuma.

QUOTE(Razul @ 2014 11 17, 16:43)
Signalas, kad linkes i agresija ir smurta. Per borta kriausininkus.  schmoll.gif
Papildyta:
Ai, tiesa.. Kitus irgi per borta.
Tas kur medituoja - intravertas, gal net pusiau autistas, linkes uzsisklesti savyje. Nesusikalbesite.
Kur miske vaiksto - linkes begti nuo problemu, jas ignoruoti. Zodziu slabakas.

Visi žmonės savyje turi agresijos, svarbu tai, kaip ją išliejate - ar nukreipiate į save (gerdamas), ar į kitus (mušdamas), ar nukenksminate niekam nekenkdamas (sportuodamas).
Man patiko jūsų interpretacijos biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 11 18, 10:05)
Neįrodinėju aš. O patikėjau išties sunkiai. Nemaniau, kad įmanoma. Todėl noriu, kad ir kitos patikėtų.

O kam jums reikia, kad kitos patikėtų jūsų laime? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Razul @ 2014 11 17, 16:43)

Ai, tiesa.. Kitus irgi per borta.
Tas kur medituoja - intravertas, gal net pusiau autistas, linkes uzsisklesti savyje. Nesusikalbesite.
Kur miske vaiksto - linkes begti nuo problemu, jas ignoruoti. Zodziu slabakas.

lotuliukas.gif

QUOTE(Šapokliaka @ 2014 11 17, 18:26)
Kuo daugiau bijančių, tuo daugiau šansų mums, drąsiosioms. Kaip sakant - konkurencija mažėja biggrin.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 18, 10:24)
Matyt aš iš kitos planetos, nes mano jaunuolių tarpe alkoholiu "sprendžiančių" problemas yra mažuma.
Visi žmonės savyje turi agresijos, svarbu tai, kaip ją išliejate - ar nukreipiate į save (gerdamas), ar į kitus (mušdamas), ar nukenksminate niekam nekenkdamas (sportuodamas).
Man patiko jūsų interpretacijos  biggrin.gif  biggrin.gif
O kam jums reikia, kad kitos patikėtų jūsų laime?  g.gif

Aha, iš Marso turbut. Kur visi sportuoja, negeria,nemeluoja, visada laiku valo dantis, rūšiuoja šiukšles, padeda silpnesniesiems, nepavydi, nekenkia gamtyai.....ir pan.
Kam reikia? Nereikia.Noriu, kad jos patikėtų SAVO laime, ne mano. Nes manoji tik pavyzdys.
Bet jei jau rašome šioje temoje, tai turim ką pasakyti, tai aš tą ir sakau. O kam isvis cia rasome, as, jus???
Jūs va, kam rašote? Ir taip negatyviai visad? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 18 lapkričio 2014 - 11:32