Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

Įdomiai atrodo. Va moteris gali būti bet kaip. O vyras? Jis irgi bus patraukus susivėlęs, nesikirpęs, per dideliu megztiniu, nutampytom kelnėm.
Bet kodėl visos nori kitokio. Tvarkingo, pasitempusio, ir kiek čia rėkia, kad jei nors kiek prastesnis, tuoj-su tokiu negyvenčiau, į tokį nežiūrėčiau, tokio man nereikia.

Ta tipo natūrali, graži išvaizda moters, ,,be nieko'', tai matyt filmai daro įtaką isivaizdavimui, kur rodo, išlipo iš lovos moteris, tik su vyro marškiniais ar , kad ir megztiniu per dideliu, kokia graži, žavi, bet... ten natūralumo nerasta, ten gerai nudažyti plaukai, pakirpti, sušukuota ir padažytas veidas, net tie patys marškiniai parinkti atitinkami ar megztukas. Todėl ir atrodo gražiai. O kažkas įsitikina, kad ir jinai taip pat atrodo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2014 12 02, 16:19)
Visokių vyrų ir visokių santykių būna. Bet pritariu šitam.
Papildyta:
Atmetus elementarią higieną, tas "patrauklumas" ir "susitvarkymas" yra subjektyvus dalykas. Kiekvieno vyro dėmesį patraukia tai, kas patrauklu jam. Ir tai neturi jokio ryšio su makijažais, aprangom ir pan. Na turi, bet ne visiems tai svarbu. Nereik suabsoliutint to susitvarkymo - neva tai būtinai laiku nudažyti plaukai, makijažai, nenutysę rūbai ir pan. Kitam vyrui gal žiauriai patrauklu susivėlus nesidažius į per didelį megztinį įlindus jo mylimoji. Ir natūralu, kad žmonės vieni kitus pritraukia pagal panašų supratimą bei skonį. Man kvaila namie dažytis puoštis demonstruotis, ir net išeidama kur nors retai tą darau. Nes man smagiau būt savim, o ne kaukes darytis, be to ir laiko gaila. Bet ir vyro nė vieno neturėjau, kuriam to reikėtų, net užuominos kokios ar problemos nekildavo. Mylėjo mane be jokių ten paturbinimų, o nusilakavus nagus ar pasidažius net nepastebėdavo, kartais parodydavau demonstratyviai, tai pasijuokdavo, kad "pasimaliavojai".

Nu mylimoji tai aišku. Natūralu.

Bet gatvėje, darbe, bet kur - nu niekaip nepatikėsiu, kad labiau dėmesį patrauks negraži moteris. Gali būti labai išsifurfirinus, bet negraži, nes šalta. Bet reta lietuviško tipažo 40-etė (papilkėjus oda, baltos blakstienos ir lietuviškos pilkos spalvos plaukai) yra labai graži. Aš sakau, nekalbu apie jaunas merginas, kurioms kaip ir nieko daryti nereikia, nes jas puošia jaunystė smile.gif Ir nekalbu apie tamsaus gymio moteris, kurioms tikrai tų pasidažymų kur kas mažiau reikia. Ai, šiaip reiktų paklausti vyrų, kas jiems gražiau smile.gif Bet turiu labai įspūdingą draugę - ir graži labai, ir elegantiška, ir gracinga, ir rengiasi gražiai, - nu žiūri į ją vyrai, žiūri. Jei būnam vien merginų kompanijoje, tai ji dėmesio iš vyrų susilaukia kur kas daugiau nei kitos - nors gražios visos, bet ne ant tiek biggrin.gif Tiesa, ji turi vyrą, kuris irgi pradžioj atkreipė dėmesį į jos grožį ir išdrįso kabinti, nenurašydamas iškart, kad ji tuščia, nes graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 12 02, 15:55)
O vyras? Jis irgi bus patraukus susivėlęs, nesikirpęs, per dideliu megztiniu, nutampytom kelnėm.

Na, vyrui nesikirpti čia jau higiena. Bet dėl kitko, man jei vyras patrauklus, tai ir susivėlęs bei nutysęs patrauklus. Bele tik nusiprausęs būtų. Labiau erzintų išsičiustijęs frantas.
Papildyta:
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 02, 15:56)
Ai, šiaip reiktų paklausti vyrų, kas jiems gražiau smile.gif Bet turiu labai įspūdingą draugę - ir graži labai, ir elegantiška, ir gracinga, ir rengiasi gražiai,  - nu žiūri į ją vyrai, žiūri.

Tai ir sakau, vyrai būna skirtingi. Vieni žiūri į tokią ir grožisi, kiti pažiūri šiaip iš smalsumo, ir pasako fe neįdomu. Klausiau ne vieno vyro, todėl ir sakau kad skoniai skiriasi.
Tiesos yra, pastebėjau kad ir man labiau išsifarfurinus, šiaip prie progos, gal ir labiau žiūri. Bet paprastai pakalbėjus su tokiais žiūrinčiais, norisi bėgt nuo jų. Nu visai kitas mentalitetas negu man pvz norėtųsi.
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2014 12 02, 16:59)
Na, vyrui nesikirpti čia jau higiena. Bet dėl kitko, man jei vyras patrauklus, tai ir susivėlęs bei nutysęs patrauklus. Bele tik nusiprausęs būtų. Labiau erzintų išsičiustijęs frantas.

Tikrai? Bus du vyrai ir jūs atkreipsit dėmesį susivėlusį ir nutysusį? Ar į padoriai apsirengusį? (apie gražuolius, kurie turi daugiau butelių vonioje negu aš, nekalbu). Ar nurašysite tą padoriai apsirengusį iškart į "tuščio vidaus" kategoriją? O tas nutysęs jau bus iškart gilus?

Man atrodo, kad kol žmogaus nepažįsti, pirmiausia dėmesį atkreipi į išvaizdą. Nes išvaizda irgi šį tą pasako apie žmogų. Žmogus, kuris nesirūpina savo išore, man atrodo, kad nelabai rūpinasi ir vidumi.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 12 02, 14:26)
Na kraštutinumai pas tave ir tiek.Bet gi yra ir viduriukas. Daug moterų be šeimos dar turi darbą. Daugeliu atvejų daro pobūdis reikalauja atrodyti susitvarkiusiai. Tai jei mano plaukai nuolat padažomi, pakerpami, nagai sutvarkyti, kas reikia depiliuota ir t.t. tai kas jau taip reikšmingai pasikeis savaitgalį pav.? Na viskas gi liks, tik nagų laką nuvalau penktadienį vakare ir namuose nesidažau. Visa kita lieka ir tiek.  smile.gif

drinks_cheers.gif

Nesuprantu kam cia reik iki krastutinumu diskusijas davaryt. Nemanau, kad normalaus vyro meile dingtu nuo keliu nereikalingu plaukeliu, cia ne ner ka diskutuot. Bet tai rupindamasi savim as rodau pagarba jam. Gi ir man malonu, kad jis savaitgali skutasi ar krumu neaugina kai kur, ar nekleckuotas vaiksto.
Tai ir pati stengiuos nebut apsivelus salia jo kiauras dienas. Siaip namie nesudazau, bet apsirengiu tvarkingai, susisukuoju. Tuo tarpu kai esu 1 namie, tai visa d su chalatu laisvai galiu prasitrint. Ir jau tikrai nedepiliuociau nieko viena pati gyvendama. Ir trusiku is triumfo nepirkciau.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 02, 17:14)
drinks_cheers.gif

Tai ir pati stengiuos nebut apsivelus salia jo kiauras dienas. Siaip namie nesudazau, bet apsirengiu tvarkingai, susisukuoju. Tuo tarpu kai esu 1 namie, tai visa d su chalatu laisvai galiu prasitrint. Ir jau tikrai nedepiliuociau nieko viena pati gyvendama. Ir trusiku is triumfo nepirkciau.

Aš iš įpročio depiliuojuosi ir kai viena būnu biggrin.gif Nes kai atauga vėl viskas, būna labai skausminga iš naujo depiliuoti biggrin.gif Bet jei būčiau negyvenamoj saloj, tai jeibogu neieškočiau, kur čia kokio vaško iš vietinių bičių nukniaukus, kad plaukelius nurauti. Būčiau pati sau graži urvinė moteris. Nuo saulės plaukai pabluktų ir dažyti nereikėtų, oda parustų - irgi gražu. O kadangi būčiau viena, tai jei atplauktų koks princas ant balto delfino, tai neturėtų su kuo lyginti - būčiau pati gražiausia ir taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 02, 15:31)
Kaip tik pas man nėra kraštutinumų, nes kaip tik ir rašau apie tokius normalius požiūrius, kraštutinumas yra arba visai nieko, apsikiautus ir nevalyva, arba makiažas visą parą arba kovinis makiažas kiekvieną dieną, baimė net prieš vyrą pasirodyti be makiažų. Ką reiškia nuolat padažomi plaukai? Va kaip dažnai dažai plaukus? 4u.gif  Nes gal neteisingai suprantu tą nuolat padažymą. Aš pvz. dažau kas tris savaites, kartais dažniau, jei kokie renginiai ar reikia būt padažytom šaknim biggrin.gif

Kas trys savaitės??? blink.gif Aš kas du mėnesiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 02, 17:44)
Kas trys savaitės??? blink.gif  Aš kas du mėnesiai lotuliukas.gif

Bandau spėti - blondinės dažosi kas pora mėn (pvz. aš), brunetės - dažniau (nes žili matosi kur kas labiau)
Atsakyti
Jep. Tik pas mane ne žili, o pilki lenda, tai kas porą mėn. papildymą darau lotuliukas.gif
Triumfo triusikus apsimoka pirkti ne dėl diedo, nes daugeliui diedų tas apatinis trikotažas dzindzilin nereikalingas, jie nori tik kuo greičiau juo atsikratyt. Tiesiog Triumfas yra kokybiskas ir ilgai laiko biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 02 gruodžio 2014 - 17:17
QUOTE(Aimeja @ 2014 12 02, 15:55)
Įdomiai atrodo. Va moteris gali būti bet kaip. O vyras? Jis irgi bus patraukus susivėlęs, nesikirpęs, per dideliu megztiniu, nutampytom kelnėm.
Bet kodėl visos nori kitokio. Tvarkingo, pasitempusio, ir kiek čia rėkia, kad jei nors kiek prastesnis, tuoj-su tokiu negyvenčiau, į tokį nežiūrėčiau, tokio man nereikia.

Ta tipo natūrali, graži išvaizda moters, ,,be nieko'', tai matyt filmai daro įtaką isivaizdavimui, kur rodo, išlipo iš lovos moteris, tik su vyro marškiniais ar , kad ir megztiniu per dideliu,  kokia graži, žavi, bet... ten natūralumo nerasta, ten gerai nudažyti plaukai, pakirpti, sušukuota ir padažytas veidas, net tie patys marškiniai parinkti atitinkami ar megztukas. Todėl ir atrodo gražiai. O kažkas įsitikina, kad ir jinai taip pat atrodo.  biggrin.gif

Na kodėl bet kaip? 4u.gif Ne bet kaip. Ir vyras ne bet kaip. Ir net jei jis kažkada ten susivėlęs, tai meilės nesumažėja, kaip ir patrauklumo, ir geismo jam. Jei jis būtų nuolat smirdantis, apkiautęs, tai faktas, kad nieko gero. Na bet tai gi mes vis kalbam, kad asmeninė higiena čia ne prie ko. 4u.gif

Šapokliaka, taip ir yra, tamsiaplaukės neturi kitos išeities, tikrai negali vaikščioti kai zebrai biggrin.gif Tai ir nereikia tokioms būti.

Atsakyti
Visi vyrai nori matyti šalia savęs moterį ne prasčiau atrodančią, nei tos, kurios pasitempusios darbe, gatvėje vaikšto. Todėl reikia tvarkytis bei puoštis pirmiausiai tai dėl savęs(mano atvejis), toliau dėl aplinkos, bet nepamiršti ir saviškio. Moteris turi būti graži biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 02, 17:31)
Bet jei būčiau negyvenamoj saloj, tai jeibogu  neieškočiau, kur čia kokio vaško iš vietinių bičių nukniaukus, kad plaukelius nurauti. Būčiau pati sau graži urvinė moteris. Nuo saulės plaukai pabluktų ir dažyti nereikėtų, oda parustų - irgi gražu. O kadangi būčiau viena, tai jei atplauktų koks princas ant balto delfino, tai neturėtų su kuo lyginti - būčiau pati gražiausia ir taip biggrin.gif

Negyvenamoj saloj tu pavirstum laukine moterim ir išprotėtum nuo socializazijos trūkumo biggrin.gif Ir ne iki depiliacijos būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 02 gruodžio 2014 - 18:31
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 02, 19:30)
Visi vyrai nori matyti šalia savęs moterį ne prasčiau atrodančią, nei tos, kurios pasitempusios darbe, gatvėje vaikšto. Todėl reikia tvarkytis bei puoštis pirmiausiai tai dėl savęs(mano atvejis), toliau dėl aplinkos, bet nepamiršti ir saviškio. Moteris turi būti graži biggrin.gif

šit kaip. aš sakyčiau, kad antroj vietoj vyras turi būt. negi jis mažiau svarbus už "visus kitus"? g.gif
Atsakyti