Į dekoltė žiūrės, nes norės sekso, o į megztuką atkreips dėmesį, jei norės žmogaus. Ar visos nori tokio dėmesio, kaip pirmu atveju? Jei vyrą viliosi kūnu ir dekoltėmis, tai nesistebėk, jei tie santykiai bus trumpalaikiai kyžt myžt. Ir vertins kaip vienkartinę lėkštę.
Šiaip vertinu natūralumą ir vengiu dirbtinų dalykų. Su savo vyru galiu būti ir be makiažo, ir be depiliacijų, visokia, nes ne dėl to, manau, apskritai, vyrai kelia sparnus ir ieško. Makiažas dar ne viskas. Vyrui reikia visų pirma žmogaus. Ne lėlės, ne kažkokios aktorės iš sudegusio teatro, o žmogaus. Ir visa kita nesvarbu, patikėkit, neturi reikšmės anei jokie dalykai. Jei vyras nesijaus gerai kaip žmogus šalia savo žmogaus, jei sudėtingais gyvenimo momentais šalia jo esanti makijažuota, išsidepiliavusi moteris bus tuščia kimštinė Onutė, tai lėks pas tą, tokią visiškai kikimarą, su celiulitais ir dar penkiais vaikais, bet tik todėl, kad pastaroji bus žmogus, kurio jam taip reikėjo.
Papildyta:
QUOTE(kakavaryte @ 2014 12 01, 11:22)
O as galiu pasakyti, kad vyriskis gali ir tikrinti. Pvz. mane tai tikrai tikrino, po truputi dabar prasimusa... Nors pati dariau I termosa kava ir vakariene masinoje valgem.... Bet menesio kartu buvimo proga gavau labia prangia dovana. Ji jau dabar yra 300 vertes litu. Ir dabar, jis apsimeta, kad jam sunku su pinigais, tik apranga, laikrodis, ir kitos smulkmenos kaba apie ka kita. Va, neturejau masinos gremztuko, nupirko dovanele... Ne kazkoki kinietiska, bet suomiska... Jis nori mane apgauti, bet as jau suprantu, kad tiesiog jis mane bando.
O kai as sakiau moterims, kad jis taupus suvalkietis, jos man tiesiog sake, gal tave bando.
Gal tikrina. O gal ir ne. Žinau tokią vyrų kategoriją, kurie susikuria ypatingai prabangios auros įspūdį, bet realiai viskas tik miražas

Keli prabangūs aksesuarai, automobilis, kuris gali būti net ne jo, tai tik įvaizdis. Galima panorėjus labai lengvai išsklaidyti mitus, vien pokalbių metus, per aplinkui, vis tiek išaiškės tikroji padėtis, ar jis fiktyvus, ar tikras, tik tikrina kaip madam priima jį kaip esantį.
Niekada už save nesu mokėjusi, kitose temose apie tai buvo aršios diskusijos (kitoje SM forumo rubrikoje), nes mano manymu, jei vyras kviečia į pasimatymą, jis už jį ir atsako. O už save mokėti, tai savęs negerbti, vyro misijos nuvertinimas, jo kaip patino, kaip mačo nuleidimas skylėn. Su tuo ryškiai išreikštu "aš pati" moterys prisidaro tik problemų, po to stebisi, kodėl aplink jas nevykėliai, alfonsai, visokie keisti personažai. Nes jos tuo "aš pati" tokius ir traukia. Stipriam, galantiškam, net jokiam ten ne turtuoliui vyrui nereikia draskyti akis su savo pinigine, kaip kokiai beprotei, o silpnam tai kaip tik į temą, lai traukia, moka, nes taip parodo, kad visą gyvenimą kaip mokėjo, taip ir mokės. Na čia grubiai tariant.