Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

Viskas čia aišku, kiekviena savo, bet šiaip jei esi pasidažiusi, pasitempusi, gražiai apsirengusi, tai natūralu, kad ir jausiesi kitaip, ir eisena bus kitokia, ir šypsena veide atsirasi, ir galų gale koks diedas tave pamatys, tiesiog viskas dėl geresnės savijautos.
Yra gi moterų kurios sako, kad neišeina nepasidažiusios šiukšlių išnešti smile.gif
Faktas, kad jei kolektyve bus moteris su megztuku ir aptempta suknele ir dekolte, tai faktas į ką diedu akis nukryps ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 02 gruodžio 2014 - 10:15
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 02, 11:14)
Viskas čia aišku, kiekviena savo, bet šiaip jei esi pasidažiusi, pasitempusi, gražiai apsirengusi, tai natūralu, kad ir jausiesi kitaip, ir eisena bus kitokia, ir šypsena veide atsirasi, ir galų gale koks diedas tave pamatys, tiesiog viskas dėl geresnės savijautos.
Yra gi moterų kurios sako, kad neišeina nepasidažiusios šiukšlių išnešti smile.gif
Faktas, kad jei kolektyve bus moteris su megztuku ir  aptempta suknele ir dekolte, tai faktas į ką diedu akis nukryps ax.gif

ne visai sutinku. akys kryps į tą, kuri šypsosis, lengvai bendraus ir bus draugiška. ji gali būti ir su megztuku smile.gif
gal ir gali visos tos priemonės šiek tiek pataisyti nuotaiką, bet iš esmės jos žmogaus nepakeičia.
Atsakyti
Į dekoltė žiūrės, nes norės sekso, o į megztuką atkreips dėmesį, jei norės žmogaus. Ar visos nori tokio dėmesio, kaip pirmu atveju? Jei vyrą viliosi kūnu ir dekoltėmis, tai nesistebėk, jei tie santykiai bus trumpalaikiai kyžt myžt. Ir vertins kaip vienkartinę lėkštę.

Šiaip vertinu natūralumą ir vengiu dirbtinų dalykų. Su savo vyru galiu būti ir be makiažo, ir be depiliacijų, visokia, nes ne dėl to, manau, apskritai, vyrai kelia sparnus ir ieško. Makiažas dar ne viskas. Vyrui reikia visų pirma žmogaus. Ne lėlės, ne kažkokios aktorės iš sudegusio teatro, o žmogaus. Ir visa kita nesvarbu, patikėkit, neturi reikšmės anei jokie dalykai. Jei vyras nesijaus gerai kaip žmogus šalia savo žmogaus, jei sudėtingais gyvenimo momentais šalia jo esanti makijažuota, išsidepiliavusi moteris bus tuščia kimštinė Onutė, tai lėks pas tą, tokią visiškai kikimarą, su celiulitais ir dar penkiais vaikais, bet tik todėl, kad pastaroji bus žmogus, kurio jam taip reikėjo.
Papildyta:
QUOTE(kakavaryte @ 2014 12 01, 11:22)
O as galiu pasakyti, kad vyriskis gali ir tikrinti. Pvz. mane tai tikrai tikrino, po truputi dabar prasimusa... Nors pati dariau I termosa kava ir vakariene masinoje valgem.... Bet menesio kartu buvimo proga gavau labia prangia dovana. Ji jau dabar yra 300 vertes litu. Ir dabar, jis apsimeta, kad jam sunku su pinigais, tik apranga, laikrodis, ir kitos smulkmenos kaba apie ka kita. Va, neturejau masinos gremztuko, nupirko dovanele... Ne kazkoki kinietiska, bet suomiska... Jis nori mane apgauti, bet as jau suprantu, kad tiesiog jis mane bando.
O kai as sakiau moterims, kad jis taupus suvalkietis, jos man tiesiog sake, gal tave bando.

Gal tikrina. O gal ir ne. Žinau tokią vyrų kategoriją, kurie susikuria ypatingai prabangios auros įspūdį, bet realiai viskas tik miražas cool.gif Keli prabangūs aksesuarai, automobilis, kuris gali būti net ne jo, tai tik įvaizdis. Galima panorėjus labai lengvai išsklaidyti mitus, vien pokalbių metus, per aplinkui, vis tiek išaiškės tikroji padėtis, ar jis fiktyvus, ar tikras, tik tikrina kaip madam priima jį kaip esantį.

Niekada už save nesu mokėjusi, kitose temose apie tai buvo aršios diskusijos (kitoje SM forumo rubrikoje), nes mano manymu, jei vyras kviečia į pasimatymą, jis už jį ir atsako. O už save mokėti, tai savęs negerbti, vyro misijos nuvertinimas, jo kaip patino, kaip mačo nuleidimas skylėn. Su tuo ryškiai išreikštu "aš pati" moterys prisidaro tik problemų, po to stebisi, kodėl aplink jas nevykėliai, alfonsai, visokie keisti personažai. Nes jos tuo "aš pati" tokius ir traukia. Stipriam, galantiškam, net jokiam ten ne turtuoliui vyrui nereikia draskyti akis su savo pinigine, kaip kokiai beprotei, o silpnam tai kaip tik į temą, lai traukia, moka, nes taip parodo, kad visą gyvenimą kaip mokėjo, taip ir mokės. Na čia grubiai tariant.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 02, 11:41)
* Šiaip vertinu natūralumą ir vengiu dirbtinų dalykų. Su savo vyru galiu būti ir be makiažo, ir be depiliacijų, visokia, nes ne dėl to, manau, apskritai, vyrai kelia sparnus ir ieško. Makiažas dar ne viskas. Vyrui reikia visų pirma žmogaus. Ne lėlės, ne kažkokios aktorės iš sudegusio teatro, o žmogaus. Ir visa kita nesvarbu, patikėkit, neturi reikšmės anei jokie dalykai. Jei vyras nesijaus gerai kaip žmogus šalia savo žmogaus, jei sudėtingais gyvenimo momentais šalia jo esanti makijažuota, išsidepiliavusi moteris bus tuščia kimštinė Onutė, tai lėks pas tą, tokią visiškai kikimarą, su celiulitais ir dar penkiais vaikais, bet tik todėl, kad pastaroji bus žmogus, kurio jam taip reikėjo.
** Niekada už save nesu mokėjusi, kitose temose apie tai buvo aršios diskusijos (kitoje SM forumo rubrikoje), nes mano manymu, jei vyras kviečia į pasimatymą, jis už jį ir atsako. O už save mokėti, tai savęs negerbti, vyro misijos nuvertinimas, jo kaip patino, kaip mačo nuleidimas skylėn. Su tuo ryškiai išreikštu "aš pati" moterys prisidaro tik problemų, po to stebisi, kodėl aplink jas nevykėliai, alfonsai, visokie keisti personažai. Nes jos tuo "aš pati" tokius ir traukia. Stipriam, galantiškam, net jokiam ten ne turtuoliui vyrui nereikia draskyti akis su savo pinigine, kaip kokiai beprotei, o silpnam tai kaip tik į temą, lai traukia, moka, nes taip parodo, kad visą gyvenimą kaip mokėjo, taip ir mokės. Na čia grubiai tariant.

* Ne visai sutikčiau, kad išvaizda visai absoliučiai nesvarbi. Tokiu atveju mes mielai pakęstume nešvarias kojines, nevalytus pageltusius dantis, išdribusį pilvą nuo alaus ir neskustas kojas. Ir nepasakyčiau, kad visi vyrai išeina, nes nėra emocinio palaikymo. Rūpinimasis savim kaip parodymas artimam žmogui, kad mums jis svarbus, kad norim jam patikt. Gal net sakyčiau (o ir MB kažkada yra užsiminęs), jog svarbu ne rezultatas, kurį tu pasieki arba nelabai (ne tie 60 cm per liemenį), o pačios pastangos. Juk ir mums pačioms labai gera žinot, kad vyras stengiasi dėl mūsų (ar išoriškai, ar vidiniai, ar finansiškai...).
Aišku, tai tik "papildomoji" dalis prie viso to, ką parašėt, joks išpuoselėtas išorinis grožis neatstos vidinių dalykų.
** Visiškai sutinku. drinks_cheers.gif
Atsakyti
pamenu viena poklabi su vyro giminaiciu (gal jau virs 40m). Tas prisiregistraves prie draugas.lt iesko moters, bet "nabagelis" vis skundziasi, kad normaliu nera, visos tik jo pinigu gviesiasi (kuriu jis neturi). Toks vienas pvz. Susipazino su moterim, isiprase pas ja i namus, na net saldainiu dezute nusipirko. Tipo vienas kitam patiko, bet paskui bendravo telefonu, nes atstumas. Bet zinot del ko isizeide? Ogi moteris pasiule, kad pavasari jiedu kur nuvaziuotu saslyku prie ezero pavalgyt! isivaizduojat! Ji pareikalavo (?) is jo saslyku! doh.gif Barakuda ta! doh.gif Taip ir netekau zado, ir pakomentuot jo nelaimingos meiles negalejau. O dabar vis galva suku, o tai kaip tada vyrai isivaizduoja bendravima su moterim? Tik parke, kad nieko pirkt nereiketu ar vien tik pas ja namie, kad nemokama arbata pavaisintu blink.gif Suprasciau, kad mokiniai du taip bendrautu, bet suauge zmones........ Ai, dar viena jam pasiulius buvo vasara kur paatostogaut kartu vaziuot, apie Palanda uzsimine, bet nesake, kad jis apmoketu. Bet gi jis "zino", kad ji nori, kad jis viska apmoketu! Kaip ji drista kazko is jo tiketis..... Jis juk ir savo zmonai per 12 santuokos metu tik karta salika padovanojo.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 02, 08:39)
Rimtai nesuprantu, tiesą sakant. Na nebent prieš veidrodį nepatogu.
J Atseit „jaučiuosi geriau“. Blakstienos su tušu jaučiasi geriau, oda su tonaliniu, vokai su šešėliais? Nebent, kaip sakiau, gėda į veidrodį žiūrėt.

Aš geriau jaučiuosi, kai pas mane padazytos blakstienos, jokiu ten seseliu, ar lupdaziu. Bet jauciuosi geriau. Ir kai žinau, kad pas mane kojos, bikini glotnus- jaučiuosi geriau.
Nematau tame nieko blogo. mano mama 72 metu atsikelia, pirmiausiai pasidažo akis, tada eina pusryciauti. Turbūt paveldima lotuliukas.gif

O kodėl turetu buti geda, nesupratau biškį... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 02 gruodžio 2014 - 11:32
Tarp nevalyvumo, apsileidimo, nehigienos ir pan. iki "visą parą" makiažo, kad "visada pasiruošusi", tai labai plati riba. Suprantu, kad kitos be makiažo atrodo nuoširdžiai tragiškai, kad būtina nusipiešti veidą, nes tiek visi pripratę prie apgaulės, gali nepažinti, susirūpinti sveikata ir pan.. Tikrai yra tokių moterų, kurios makiažo pagalba daro stebuklus. Bet jei to nereikia, slėpti savo eko natur produkt, kaip D davė, tai su tuo ir gyveni. Ir jei kažkokia depiliacija nepadadaryta, tai ne pasaulio pabaiga, nes tie plaukai vis auga, o depiliuot taip pat reikia kažką turėt biggrin.gif V.ž. ypatinga savęs priežiūra tai kaip hobis, fetišas, bet jei tai tik dėl vyro, kad jis neduok d pamatęs nepadažytas lūpas ar ataugusias plaukų šaknis gaus aparpuolį, tai man tokie santykiai nesveiki ir ypatingai pavojingi, slidūs, apsimestiniai. Nes o jei susirgsi? Tai ką, viskas, skyrybos? Nei makiažas nepadarytas, nei depiliacija, veidas kai pamėklės, po kokios nors operacijos ar gimdymo. O jei strijos, celiulitas, kažkiek kg pliuso, figūra ne kaip prieš dvidešimtpenkis metus, tai viskas? Tai tokie paviršutiniški išorės perpuoselėjimo dalykai, kad man juokingas jų pernelyg didelis sureikšminimas. Nes gyvenime ne tai svarbiausia. Kas iš to, kad visad manikiūras ir pedikiūras, o žmogaus nerasta, nėra apie ką kalbėtis, nes dėmesio centre tas manikiūras ir pedikiūras, o ne visapusiški dalykai, su ta moterim tikrai neisi nei į ugnį, nei į vandenį, niekur.
Atsakyti
Nemanau, kad padazytos blakstienos padaro is baisaus žmogaus gražu.Na, bet taip as jaučiuosi tvarkingesne, ai, ir kodel cia turiu teisintis Jums lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai čia faktas, teisintis nereikia 4u.gif

Na kai sako rašo, kad va, kitaip jaučiasi, kitoks skrydis. Jei kitokį pojūtį padeda padaryti makiažas, apatiniai, dar kažkas, tai dėl D meilės, lai vartoja tą dopingą, bile mačytu. Bet jei pats iš savęs žmogus jama savo tikrumu, toks koks yra, be apgaulės, jis (mano akimis) yra su tuo vyru laisvesnis, užtikrintesnis, neimituoja kažko ko nėra. Dar kartą pasikartosiu, kad bijočiau tokių santykių, tokio neužtikrintumo, kad jei kažkoks vizualinis "defektas" galėtų išjudinti santykių pamatus, kad tai griautų kortų namelį. Nes viskas ką jūs čia sureikšminate yra tokia tufta. mastau.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad skirtumas yra, kai žmonės kartu gyvena, ir yra santykis - žinoma, kad myli ne už depiliuotą dziundzę ir ne už padarytą makijažą (na, to tikėčiausi). Na o bet tačiau. Kol žmonės nepažįstami, esu tikra, vyro žvilgsnis pirmiausia nukryps į gražią moterį. Man dauguma 20-ečių yra gražios savaime, na o štai, nepasidažiusi 40-metė jau reta atrodys gražiai. Vistik sensta oda, nebelieka natūralaus švytėjimo. Ir graži moteris, tai nebūtinai su aptemta suknia didele dekolte ir aukštakulniais. Man asmeniškai gražu moteris su kostiumėliu, su prigludusiu golfu ir sijonu, su dailiu megztuku ir džinsais ir pan. Blizgančiais plaukais, pasidažiusi (oj, ir tikrai tam nereikia vakarinio makijažo wink.gif, sutvarkytais nagais. Ir tai nereiškia, kad ji tuščia ir buka, ir kad jos nori tik dėl sekso. O ta kuri vaikšto papilkėjusiu veidu (nu tokia mūsų daugumos lietuvaičių natūrali veido spalva), baltom blakstienom, beformiais drabužiais iškart yra tobulumo viršūnė.

Taip, patraukli moteris visada patrauks vyrų dėmesį, o vyrai, kaip žinia, visada nori su kuom nors miegoti - ypač jei tuo metu su niekuo nemiega smile.gif Nes nenorėčiau, kad žiūrėdamas į mane, vyras matytų tik draugelį ir manęs negeistų.

Reziumuojant pasakysiu, kad aš siekiu atrodyti gražiai, bet ne vulgariai (nes vulgari moteris man yra atgrasi iš principo), ir kai turiu partnerį, nenustoju atrodyti gražiai (tik nuo nuolatinio sekso gal atrodau dar geriau), depiliuojuosi dėl partnerio - bet todėl ir renkuosi, kad rasčiau žmogų, kuriam bus malonu, kad jo moteris šalia visų kitų privalumų dar ir graži. Bet kuris būtų toks brandus, kad nelėktų pas kitas dėl kiekvieno ataugusio plaukelio ar nepadažytų blakstienų. O juolab susirgus.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 02, 12:22)
pamenu viena poklabi su vyro giminaiciu (gal jau virs 40m). Tas prisiregistraves prie draugas.lt iesko moters, bet "nabagelis" vis skundziasi, kad normaliu nera, visos tik jo pinigu gviesiasi (kuriu jis neturi). Toks vienas pvz. Susipazino su moterim, isiprase pas ja i namus, na net saldainiu dezute nusipirko. Tipo vienas kitam patiko, bet paskui bendravo telefonu, nes atstumas. Bet zinot del ko isizeide? Ogi moteris pasiule, kad pavasari jiedu kur nuvaziuotu saslyku prie ezero pavalgyt! isivaizduojat! Ji pareikalavo (?) is jo saslyku!  doh.gif Barakuda ta!  doh.gif Taip ir netekau zado, ir pakomentuot jo nelaimingos meiles negalejau. O dabar vis galva suku, o tai kaip tada vyrai isivaizduoja bendravima su moterim? Tik parke, kad nieko pirkt nereiketu ar vien tik pas ja namie, kad nemokama arbata pavaisintu  blink.gif Suprasciau, kad mokiniai du taip bendrautu, bet suauge zmones........ Ai, dar viena jam pasiulius buvo vasara kur paatostogaut kartu vaziuot, apie Palanda uzsimine, bet nesake, kad jis apmoketu. Bet gi jis "zino", kad ji nori, kad jis viska apmoketu! Kaip ji drista kazko is jo tiketis..... Jis juk ir savo zmonai per 12 santuokos metu tik karta salika padovanojo.

oh tu blin doh.gif doh.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 12 02, 12:31)
mano mama 72 metu atsikelia, pirmiausiai pasidažo akis, tada eina pusryciauti. Turbūt paveldima lotuliukas.gif

maladiec babytė thumbup.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 02, 12:35)
Tarp nevalyvumo, apsileidimo, nehigienos ir pan. iki "visą parą" makiažo, kad "visada pasiruošusi", tai labai plati riba. Suprantu, kad kitos be makiažo atrodo nuoširdžiai tragiškai, kad būtina nusipiešti veidą, nes tiek visi pripratę prie apgaulės, gali nepažinti, susirūpinti sveikata ir pan.. Tikrai yra tokių moterų, kurios makiažo pagalba daro stebuklus. Bet jei to nereikia, slėpti savo eko natur produkt, kaip D davė, tai su tuo ir gyveni. Ir jei kažkokia depiliacija nepadadaryta, tai ne pasaulio pabaiga, nes tie plaukai vis auga, o depiliuot taip pat reikia kažką turėt biggrin.gif V.ž. ypatinga savęs priežiūra tai kaip hobis, fetišas, bet jei tai tik dėl vyro, kad jis neduok d pamatęs nepadažytas lūpas ar ataugusias plaukų šaknis gaus aparpuolį, tai man tokie santykiai nesveiki ir ypatingai pavojingi, slidūs, apsimestiniai. Nes o jei susirgsi? Tai ką, viskas, skyrybos? Nei makiažas nepadarytas, nei depiliacija, veidas kai pamėklės, po kokios nors operacijos ar gimdymo. O jei strijos, celiulitas, kažkiek kg pliuso, figūra ne kaip prieš dvidešimtpenkis metus, tai viskas? Tai tokie paviršutiniški išorės perpuoselėjimo dalykai, kad man juokingas jų pernelyg didelis sureikšminimas. Nes gyvenime ne tai svarbiausia. Kas iš to, kad visad manikiūras ir pedikiūras, o žmogaus nerasta, nėra apie ką kalbėtis, nes dėmesio centre tas manikiūras ir pedikiūras, o ne visapusiški dalykai, su ta moterim tikrai neisi nei į ugnį, nei į vandenį, niekur.

o jūsų vyrui patinka gražios moterys?

QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 02, 13:06)
Reziumuojant pasakysiu, kad aš siekiu atrodyti gražiai, bet ne vulgariai (nes vulgari moteris man yra atgrasi iš principo), ir kai turiu partnerį, nenustoju atrodyti gražiai (tik nuo nuolatinio sekso gal atrodau dar geriau), depiliuojuosi dėl partnerio - bet todėl ir renkuosi, kad rasčiau žmogų, kuriam bus malonu, kad jo moteris šalia visų kitų privalumų dar ir graži. Bet kuris būtų toks brandus, kad nelėktų pas kitas dėl kiekvieno ataugusio plaukelio ar nepadažytų blakstienų. O juolab susirgus.

tą ir bandžiau pasakyti ankstesniam poste drinks_cheers.gif Ale kažkam tai pasirodė visiška tuštybių mugė , nors net pabrėžiau, kad joks išorinis grožis neatstos vidinio.
Atsakyti
Na kokiam vyrui nepatinka gražios moterys? Bet į grožį žiūrima, o gyvenama ne su grožiu, tik tiek, kurie to labai vaikosi, po to raško atitinkamus vaisius. Mano vyrui patinka tik žiūrėti į gražias moteris, o patinku jam aš nail.gif: Suprantama, kad sulig amžiumi, makiažo subtilumai įgauna kiek kitokią prasmę, bet yra vyresnių moterų, kurios dažosi kaip į karą, jos visada kovinėje būsenoje, tai tas irgi atgrasu ir vulgaru.

Šapokliaka, tai apie tokią moterį ir rašiau, kuriai nereikia nieko tokio iš to kovinio arsenalo, kad jos geistų, būtų patraukli vyrams ar tam konkrečiam vyrui.
Atsakyti