Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

QUOTE(Le Murka @ 2014 12 01, 18:32)

As istekejus, bet vis tiek visa tai darau butent del savo vyro. Kaip tai nera reikalo ji vilioti?  biggrin.gif as ir istekejus vyra vilioju.aisk vakarnem suknem namie nevaikstau, bet depiliacija pvz darau tik del jo.
Be to dar ir darbas toks, kad reikia gerai atrodyt, ns didzioji dalis klientu vyrai. Ir kai esi grazi ir susitvakius, tikrai yra lengviau su jais reikalus tvarkyt.
Bet jei staiga pasauly neliktu vyru, tai beveik garantuotai visos moterys butu storos, trumpais plaukais, patogiais rubais, be jokiu aukstaklniu i makiazu.

Del kitu moteru as nesipuosiu. Kai einu pas drauge papliurpt ir vyno pagert, rengiuosi treninga, plaukus i kasele, ir jokio makiazo

thumbup.gif Nu pasirašau ties kiekvienu žodžiu, o ties paryškintais dvigubai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 01, 18:51)
thumbup.gif Nu pasirašau ties kiekvienu žodžiu, o ties paryškintais dvigubai smile.gif

Jeigu jūs to nedarysite dėl savo vyrų, tai bus tos, kurios dėl jūsų vyrų tai (ir ne tik tai) darys. O tada reiks bėgti skųstis į kitas kerteles. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 01, 19:11)
Jeigu jūs to nedarysite dėl savo vyrų, tai bus tos, kurios dėl jūsų vyrų tai (ir ne tik tai) darys. O tada reiks bėgti skųstis į kitas kerteles. doh.gif

Žavesėli, o kaip su skaitymo įgūdžiais? Gal gali parodyti, kurioj vietoj parašyta, kad dėl savo vyro stengtis nebereikia? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 01, 19:16)
Žavesėli, o kaip su skaitymo įgūdžiais? Gal gali parodyti, kurioj vietoj parašyta, kad dėl savo vyro stengtis nebereikia?  rolleyes.gif

4u.gif tai nebuvo priekaištas. Tai patvirtinimas, kad ir turit tai daryti ir kas nutiktų jei to nedarytute.
Papildyta:
Paskutinė susirašinėjimo istorija iš draugas.lt baigėsi tuo, nei iš šio nei iš to išsiaiškinus, kad mano namie nėra viskio atsargų ir svečius vaišinu tik arbata. Paskutinė frazė buvo "supratau" ir tokia draugiška draugystė baigėsi.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 01, 14:13)
Kurgi ne smile.gif Vienu metu dirbau namie, tai dėl savęs aš nueidavau ryte į dušą, išsitepdavau kremais ir išsivalydavau dantis. Tai viskas, ką darydavau dėl savęs. Kam man šukuosena, makiažas ir manikiūras, kai niekas nemato?

Papildyta:

O aš ne. Mano diedui dzin depiliacijos, savaitgaliais liepia man nesidažyt, o as vistiek pasidazau, nes taip geriau jaučiuosi. biggrin.gif Ir depiliuojuos ziema- vasara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 01 gruodžio 2014 - 18:57
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 01, 19:56)
O aš ne. Mano diedui dzin depiliacijos, savaitgaliais liepia man nesidažyt, o as vistiek pasidazau, nes taip geriau jaučiuosi. biggrin.gif Ir depiliuojuos ziema- vasara.

O jeigu savaitgalį to diedo nebūtų, nieko nesiruoštum veikt, niekur eit, vis tiek pasidažytum? smile.gif
Atsakyti
Tai žinoma, diedas čia ne prie ko. As pati taip geriau jaučiuosi.
Atsakyti
Aš gal ne tos seksualinės orientacijos? Nes puošiuosi dėl kitų moterų. Kad prasčiau neatrodyčiau. Visgi moteriškas kolektyvas. O vyrai... Nebelabai juos vyrais pavadinti gali. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 01, 16:45)
Na va, pamiršau pasakyt, kad išsiplaunu duše galvą ir apsirengiu patogiai, tai jau iškart riebaluotais plaukais ir į drabužiai tinkami bulviakasiui. Tokių apskritai net ne kiekviena turi.
Juk kalba apie tai, ką darom tik dėl savęs, o ne vyro, kitų vyrų, moterų, apskritai, aplinkinių.

aš apiw jusu plaukus nieko nesakiau,nera ko purkštaut biggrin.gif bendrai kalbu,apie save.

QUOTE(Le Murka @ 2014 12 01, 18:32)
Bet jei staiga pasauly neliktu vyru, tai beveik garantuotai visos moterys butu storos, trumpais plaukais, patogiais rubais, be jokiu aukstaklniu i makiazu.

matyt aš pusiau negyvenamoj gyvenu biggrin.gif , nes aukštakulnių beveik nenešioju (nebent kartais irnelabai aukštus), beveik nesidazau ir rengiuosi patogiai (gražiai , bet dažniausiai joki ųten aptemptų suknių, kur negali ikvept net ar kitaip varzanciu judesius,grauzianciu ir pan).
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 01, 20:42)
Tai žinoma, diedas čia ne prie ko. As pati taip geriau jaučiuosi.

Rimtai nesuprantu, tiesą sakant. Na nebent prieš veidrodį nepatogu.

QUOTE(*MM* @ 2014 12 02, 01:25)
aš apiw jusu plaukus nieko nesakiau,nera ko purkštaut biggrin.gif bendrai kalbu,apie save.
matyt aš pusiau negyvenamoj gyvenu biggrin.gif , nes aukštakulnių beveik nenešioju (nebent kartais irnelabai aukštus), beveik nesidazau ir rengiuosi patogiai (gražiai , bet dažniausiai joki ųten aptemptų suknių, kur negali ikvept net ar kitaip varzanciu judesius,grauzianciu ir pan).

Jau net ir papurkštaut negalima schmoll.gif
O apskritai užvedžiau tą pokalbį, nes man kvailai skamba tokie tušti posakiai: dažomės dėl savęs, ne dėl vyrų(moterų ar dar ko nors). Nes niekaip neįsivaizduoju, kam moteriai, esant vienai namie (vienai ir reiškia VIENAI), makiažas. Atseit „jaučiuosi geriau“. Blakstienos su tušu jaučiasi geriau, oda su tonaliniu, vokai su šešėliais? Nebent, kaip sakiau, gėda į veidrodį žiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 02, 08:39)
Rimtai nesuprantu, tiesą sakant. Na nebent prieš veidrodį nepatogu.
Jau net ir papurkštaut negalima schmoll.gif
O apskritai užvedžiau tą pokalbį, nes man kvailai skamba tokie tušti posakiai: dažomės dėl savęs, ne dėl vyrų(moterų ar dar ko nors). Nes niekaip neįsivaizduoju, kam moteriai, esant vienai namie (vienai ir reiškia VIENAI), makiažas. Atseit „jaučiuosi geriau“. Blakstienos su tušu jaučiasi geriau, oda su tonaliniu, vokai su šešėliais? Nebent, kaip sakiau, gėda į veidrodį žiūrėt.

Vienas namuose tu darai ką nori. rolleyes.gif
Gali gi tuos veidrodžius uždangstyt ir pabūt pati su savim tokia, kokia esi. mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš nebijau nei vyrų nei moterų nei veidrodžių. ax.gif
Ne ant podiumo dirbu. unsure.gif
Atsakyti
aš namie be jokio makiažo. pati sau patinku. dar kokią mėlyną kaukę užsitepu arba antakius nusidažau. į gatvę gi taip neinu. ax.gif
Atsakyti