Todėl ir svarbiausia nieko nevaidint , neapsimest ,kad toleruoji .
Tik laiko gaišimas . Ir jau nesistengti patikti , tuo labiau galva laužyt -patikau , nepatikau .
Nėra vyro, yra tik viena problema - kaip susirasti vyrą. Vyras atsiranda, ir problemų šimtai.
O tai einant į kavinę negalima elgtis natūraliai? Na, taip kaip sakykim viena eitumėt - pavalgyti, kavos išgerti, deserto suvalgyti. Negalvojant, ar čia kažkam patiks, nepatiks, ar pasiūlys sumokėti, ar ne. Valgyti tiek, kiek norisi ir kad galėtum už save susimokėti. O jei pasiūlys sumokėti - puiku, džentelmenas.
O tai einant į kavinę negalima elgtis natūraliai? Na, taip kaip sakykim viena eitumėt - pavalgyti, kavos išgerti, deserto suvalgyti. Negalvojant, ar čia kažkam patiks, nepatiks, ar pasiūlys sumokėti, ar ne. Valgyti tiek, kiek norisi ir kad galėtum už save susimokėti. O jei pasiūlys sumokėti - puiku, džentelmenas.
QUOTE(Acqua Alta @ 2014 12 01, 11:36)
Visi kurie tikrino mano finansinius , šuninius ir maitinimosi ipročius skrido von be lektuvo .
Čia turbut todėl , kad man giliai dzin ar sumokes ar nesumokes uz mane .
Na vienas tikrino tolerancija ir intymius polinkius per pirma pasimatyma . Suskiede ypatinga istorija , ir net draugeli buvo ikalbejes tinkamu metu paskambint jam , kad itikinamiau atrodytu . Susipažinus su tuo vos nepasakiau - tai čia tu tas pervertas .Prie jo žmonos .
Na vienas tikrino tolerancija ir intymius polinkius per pirma pasimatyma . Suskiede ypatinga istorija , ir net draugeli buvo ikalbejes tinkamu metu paskambint jam , kad itikinamiau atrodytu . Susipažinus su tuo vos nepasakiau - tai čia tu tas pervertas .Prie jo žmonos .
Man irgi visad budavo giliai dzin, jeigu noredavau valgyti tai ir valgydavau. Tikrai nesiruosdavau kankintis, vaidinti naslaites ir manyti o gi ka cia apie mane pagalvos. Visad buvau nusiteikus susimoketi uz save, bet 95% sumokedavo vyrai,dauguma galantiski ir vyriski pasitaikydavo.

QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 01, 01:51)

Ner ka pridurti. Tik anekdota:
Bename praso pas pasipuosusia dama 2 dolerius, maistui. Ta klausia:
-Jei as tau duosiu 10, tu nueisi i kirpykla apsikirpti?
-Oi, ne ka jus as du metus nesu buvus kirpykloj.
- Jei, as duosiu 10 doleriu tu nueisi nusipirkti grazius apatinius?
O, ne as neprisimenu, kada juos pirkau.
-Jei, as duosiu 10 doleriu tu nusipirksi kvepalus?
- Ne, ne, as neprisimenu kada kvepinausi.
O, jei as tau duosiu 100 doleriu tu nueisi su manim ir mano vyru i restorana?
- Ne, ne, Jusu vyras mane uzmus. O, kam Jums to reikia?
- Noriu, kad jis pamatytu kaip atrodo moteris kuri nevaiksto i kirpykla, nesikvepina ir nesipuosia.
I, tema manau.

QUOTE(kakavaryte @ 2014 12 01, 13:22)
O as galiu pasakyti, kad vyriskis gali ir tikrinti. Pvz. mane tai tikrai tikrino, po truputi dabar prasimusa... Nors pati dariau I termosa kava ir vakariene masinoje valgem.... Bet menesio kartu buvimo proga gavau labia prangia dovana. Ji jau dabar yra 300 vertes litu. Ir dabar, jis apsimeta, kad jam sunku su pinigais, tik apranga, laikrodis, ir kitos smulkmenos kaba apie ka kita. Va, neturejau masinos gremztuko, nupirko dovanele... Ne kazkoki kinietiska, bet suomiska... Jis nori mane apgauti, bet as jau suprantu, kad tiesiog jis mane bando.
O kai as sakiau moterims, kad jis taupus suvalkietis, jos man tiesiog sake, gal tave bando.
O kai as sakiau moterims, kad jis taupus suvalkietis, jos man tiesiog sake, gal tave bando.
Nesupratau, cia tas naujas draugas tikrina Jus? As, toki tikrintoja pasiusciau kuo toliau. Normalus vyrai neuzsiima tokiais niekais. O, visi tie tikrintojai, bijantys barakudu yra skrudziai ir ne kitaip.
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 01, 12:07)
Su tom grožio priemonėm tai nenusišnekėkit, dėl savęs, o ne dėl diedų gražinamės.
Kurgi ne

QUOTE(kakavaryte @ 2014 12 01, 12:22)
O as galiu pasakyti, kad vyriskis gali ir tikrinti. Pvz. mane tai tikrai tikrino, po truputi dabar prasimusa... Nors pati dariau I termosa kava ir vakariene masinoje valgem.... Bet menesio kartu buvimo proga gavau labia prangia dovana. Ji jau dabar yra 300 vertes litu. Ir dabar, jis apsimeta, kad jam sunku su pinigais, tik apranga, laikrodis, ir kitos smulkmenos kaba apie ka kita. Va, neturejau masinos gremztuko, nupirko dovanele... Ne kazkoki kinietiska, bet suomiska... Jis nori mane apgauti, bet as jau suprantu, kad tiesiog jis mane bando.
O ką jis tikrina? Bando? Net negera darosi skaitant. O jei kažką ne taip padarysit, susimausit, tai bėgs bandyti kitos? Greičiausiai prieš tai paprašęs grąžinti dovaną ir suomišką gremžtuką.

QUOTE(Acqua Alta @ 2014 12 01, 12:36)
Visi kurie tikrino mano finansinius , šuninius ir maitinimosi ipročius skrido von be lektuvo .
Net nėra ką ir pridurti.
Papildyta:
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 01, 13:03)
Čia mes vienos tokios gudrios tikrintojos vertintojos, stebim, kaip skrebina arbatpinigius ir sveriam tinka-netinka.
Ir manom, kad jau vyrai po pasimatymo grįžta be išvadų ir baimės pilnom akim laukia, ką jau čia mes nuspręsim.
Ir manom, kad jau vyrai po pasimatymo grįžta be išvadų ir baimės pilnom akim laukia, ką jau čia mes nuspręsim.

Ne, žavesėli, manau visoms patinka laisvas, lengvas bendravimas per pasimatymus, be jokių bandymų ir žiūrėjimų, ar sumokės. Dažniausiai toks ir būna, o čia juk pasakojamės juokingus ar keistesnius atvejus.
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 01, 12:07)
Su tom grožio priemonėm tai nenusišnekėkit, dėl savęs, o ne dėl diedų gražinamės.
dėl kitų moterų

QUOTE(kakavaryte @ 2014 12 01, 12:22)
siųsk von tokį tikrintoją

arba pati pradėk tikrint.
QUOTE(Idem @ 2014 12 01, 14:13)
Kurgi ne
Vienu metu dirbau namie, tai dėl savęs aš nueidavau ryte į dušą, išsitepdavau kremais ir išsivalydavau dantis. Tai viskas, ką darydavau dėl savęs. Kam man šukuosena, makiažas ir manikiūras, kai niekas nemato?

aš tai labai kažko skirtingo nedarau būdama namuose ir išeidama į žmones. Blakstienas gal tik pasidažau. O namie ir kremu tepuos, ir nagus lakuoju, ir apsirengiu ne kaip į bulviakasį

QUOTE(Margaretta @ 2014 12 01, 11:07)
As tai del saves tik nusiprausciau, susiskuociau ir kremu pasitepciau. Ir treninga apsivilkciau

QUOTE(niedulis @ 2014 12 01, 12:31)

QUOTE(Le Murka @ 2014 12 01, 16:15)
As tai del saves tik nusiprausciau, susiskuociau ir kremu pasitepciau. Ir treninga apsivilkciau
. Jau tikrai del saves nereiktu man nei putes depiliuot, nei manikiuru, nei makiazu, nei neriniuotu apatiniu. Tikrai puosiuos ir grazinuos del savo vyro, ir del darbo klientu vyru.

taip išeitų, kad jau kai išteki, tai gali viso to nebedaryt ir viešumon einant, nes juk nebėra reikalo kažką vilioti?

QUOTE(*MM* @ 2014 12 01, 16:13)
aš tai labai kažko skirtingo nedarau būdama namuose ir išeidama į žmones. Blakstienas gal tik pasidažau. O namie ir kremu tepuos, ir nagus lakuoju, ir apsirengiu ne kaip į bulviakasį
jokių ten riebaluotų galvų ir neskustų kojų 

Na va, pamiršau pasakyt, kad išsiplaunu duše galvą ir apsirengiu patogiai, tai jau iškart riebaluotais plaukais ir į drabužiai tinkami bulviakasiui. Tokių apskritai net ne kiekviena turi.
QUOTE(*MM* @ 2014 12 01, 16:38)
taip išeitų, kad jau kai išteki, tai gali viso to nebedaryt ir viešumon einant, nes juk nebėra reikalo kažką vilioti? 

Juk kalba apie tai, ką darom tik dėl savęs, o ne vyro, kitų vyrų, moterų, apskritai, aplinkinių.
Nu nežinau, bet aš tikrai, kai einu į pasimatymą, tikrai atrodau kitaip negu kai būnu namie viena
Arba kai susitinkam su draugėm namie pas kurią ir kai einam į barą, kur yra vyrų. Nu skiriasi mano pasiruošimas
Aš sau pripažįstu, kad daug ką darau dėl vyrų. Juk jei mane išsiųstų į negyvenamą salą, arba į salą, kur būtų tik moterys, jaučiu atipalaiduočiau ir tikrai nesiparinčiau, kad atrodau per stora ar kad šaknys ataugusios 
Bet tarp tų dviejų variantų - riebaluoti plaukai ir nuskalbti treningai ir vakarinė suknė su profesionaliu makijažu ir šukuosena, egzistuoja dar daug tarpinių variantų

Bet tarp tų dviejų variantų - riebaluoti plaukai ir nuskalbti treningai ir vakarinė suknė su profesionaliu makijažu ir šukuosena, egzistuoja dar daug tarpinių variantų

Nėr geriau, kai pasigriebi vaikus, įslenki į naujai atidarytą bistro. Pasidžiaugiu "paruošusi" visiems pietus iki 30 lt., vaikai (amžinai alkani studentai) sumuša delnais "duok penkis" išvis už dyka pavalgę.
jokių ten ceremonijalų

QUOTE(*MM* @ 2014 12 01, 15:38)

Taip neiseitu

As istekejus, bet vis tiek visa tai darau butent del savo vyro. Kaip tai nera reikalo ji vilioti?

Be to dar ir darbas toks, kad reikia gerai atrodyt, ns didzioji dalis klientu vyrai. Ir kai esi grazi ir susitvakius, tikrai yra lengviau su jais reikalus tvarkyt.
Bet jei staiga pasauly neliktu vyru, tai beveik garantuotai visos moterys butu storos, trumpais plaukais, patogiais rubais, be jokiu aukstaklniu i makiazu.
Del kitu moteru as nesipuosiu. Kai einu pas drauge papliurpt ir vyno pagert, rengiuosi treninga, plaukus i kasele, ir jokio makiazo