Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 12 01, 08:36)

Aga vienam princese kitam jau barakuda...Vat pasakykit is kur tokia pas vyrus nuomone tada,kad norint boba turet reikia daug pinigu turet,,nes joms visko reikia..uz viska moket jos nenori..Bet nuomone yra susidarius apie visas...Taip iseina...Moka dantis sukande..tipo asituoja,o paskui bedavojas va buvau pasimatyme tai ji pyraga uz 3litus ''suede" lotuliukas.gif Nu barakuda ne kitaip doh.gif Pasakykit kodel.. g.gif

Pastebėjau, kad labiausiai barakudų bijo turintys nedaug pinigų. smile.gif Jeigu moka dantis sukandęs, tai gal neverta su tokiu net prasidėt? Juk niekas nekalba apie nesveiką išlaidavimą ir brangiausių patiekalų užsisakymą.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 01, 09:43)
Pastebėjau, kad labiausiai barakudų bijo turintys nedaug pinigų. smile.gif Jeigu moka dantis sukandęs, tai gal neverta su tokiu net prasidėt? Juk niekas nekalba apie nesveiką išlaidavimą ir brangiausių patiekalų užsisakymą.

Tai tokiems ir normalu ju bijot..nes pinigeliu tai nera..Tai nerodo,kad sukasti tie dantys smile.gif
Atsakyti
Pats žodis "barakuda" reiškia įžymybių ir turtuolių medžiotojas. Tikrai tuo žodžiu neįvardysi tykančias nemokamos kavos, ar, neduok Die, kepsnio. Daug sykių girdėjau vyrus iš draugas.lt bėdojant, esą visos barakudos, tik nė vieno nemačiau nei turtingo, nei įžymaus.
50-mečio taupuolio atsinešto šokolado atsisakiau ir paaiškinau, kad kavinėj savo maistą valgyti nedera, bet galime užsisakyti desertą. Deserto mes neužsisakėm, "nes neaišku iš kokių atliekų jis pagamintas". Tokie pasimatymai būna vienetiniai, t.y. vienkartiniai, nebent aš kada iš nuobodulio pakviesčiau paplepėt prie arbatos ir pridėčiau, kad šįkart mano eilė mokėti. Yra taip buvę. Na, bet tada tas kelnėtas padaras- ne vyras. O jei dar po mano sumokėtos sąskaitos ir mano paliktų arbatpinigių "teisėtai" tikisi atsisveikinimo bučinuko... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 12 01, 09:11)
Tai tokiems ir normalu ju bijot..nes pinigeliu tai nera..Tai nerodo,kad sukasti tie dantys smile.gif

Kur nėra pinigėlių, ten nėra ir barakudų. smile.gif Ko jiems bijot?
Atsakyti
Mano pirmas pasimatymas su vyru prasidejo nuo kavos gerimo, baigesi restorane su pica ir vynu. Pamenu buvo velai jau, as be auto. Issikvieciau taksa, vyras gruda man i rankas 20 lt ant takso. blink.gif As isizeidziau, sakau ka tu cia galvoji, to betruko... mes ten labai stumdemes del tu pinigu, ikisau jam tuos pinigus i kisene. Tai jis 20 lt dave taksistui ir prase mane parvezti namo. Na nemalonu man kazkaip buvo... Kai jo paklausiau kodel taip elgiasi, atsake , kad jis mane kviete i pasimatyma ir jo pareiga viskuom pasirupinti.
Aisku, nuskambejau dabar kaip barakudu barakuda. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 01, 00:51)
O
Ir dar, tos kurios sako, kad kodėl čia tie vyrai turėtų mokėti. Aš pvz. dažau plaukus, darausi makiažą, darausi manikiūrą, pedikiūrą, depiliaciją, perku gražius rūbus (apatinius tame tarpe), nes noriu būti graži. Aš ir atrodau gražiai, o tas atrodymas kainuoja. Tad jei vyras nori būti šalia gražios moters, tai tegul neskregina savo kelių litų - mažiau alaus išgers.

super thumbup.gif
QUOTE(Sindea @ 2014 12 01, 03:13)
Alia va,kazkada as irgi panasiai mastydavau biggrin.gif O kai pasakydavo kokia  tu grazi, as atsakydavau,kad nenusisnekek nesamoniu lotuliukas.gif  blink.gif O dabar tiksliai zinau,kad kuo labiau kuklinsies,tuo labiau  atrodysi panasi i pelene,o peleniu niekas nevertina,visiems patinka princeses biggrin.gif

Nu kas čia per pamąstymas, kai sako, kad esi graži reik sakyti:"Žinau", kam save taip menkinti doh.gif

man teko su tokiu šyktšuoliu pietauti, varto meniu sako kaip brangu viskas doh.gif karoce...kitas pareiškė per pirmą pasimatymą :aš nevalgau, tipo nemandagu, nu nevalgiau ir aš smile.gif Geriausia, buvo toks vienas, kur jam labai patikau, o jis mane niekaip, tai sako ką tau nupirkti, kokius apatinius mėgsti, raudonus, mėlynus, baltus lotuliukas.gif Kitas naivuolis, siūlė prie jūros kavos atsigerti... lotuliukas.gif Naivūs kartais tie vyrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 01 gruodžio 2014 - 10:35
QUOTE(Idem @ 2014 12 01, 10:33)
Kur nėra pinigėlių, ten nėra ir barakudų. smile.gif Ko jiems bijot?

tiems, kurie neturi pingų,ir kava už 3 lt atrodo kaip barakudizmas wink.gif
tai ir bijo...

QUOTE(lauryna @ 2014 12 01, 11:24)
Mano pirmas pasimatymas su vyru prasidejo nuo kavos gerimo, baigesi restorane su pica ir vynu. Pamenu buvo velai jau, as be auto. Issikvieciau taksa, vyras gruda man i rankas 20 lt ant takso. blink.gif As isizeidziau, sakau ka tu cia galvoji, to betruko... mes ten labai stumdemes del tu pinigu, ikisau jam tuos pinigus i kisene. Tai jis 20 lt dave taksistui ir prase mane parvezti namo. Na nemalonu man kazkaip buvo... Kai jo paklausiau kodel taip elgiasi, atsake , kad jis mane kviete i pasimatyma ir jo pareiga viskuom pasirupinti.
Aisku, nuskambejau dabar kaip barakudu barakuda. lotuliukas.gif

man čia viskas normaliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš kažkaip niekad neužsisakinėdavau jokių valgymų, nes man atrodydavo, kad pagalvos, kad neėdus,kad ticharinu, kaip čia kąsnį chaliavai suėdus lotuliukas.gif

Su tom grožio priemonėm tai nenusišnekėkit, dėl savęs, o ne dėl diedų gražinamės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 01 gruodžio 2014 - 11:08
QUOTE(Idem @ 2014 12 01, 08:43)

O as galiu pasakyti, kad vyriskis gali ir tikrinti. Pvz. mane tai tikrai tikrino, po truputi dabar prasimusa... Nors pati dariau I termosa kava ir vakariene masinoje valgem.... Bet menesio kartu buvimo proga gavau labia prangia dovana. Ji jau dabar yra 300 vertes litu. Ir dabar, jis apsimeta, kad jam sunku su pinigais, tik apranga, laikrodis, ir kitos smulkmenos kaba apie ka kita. Va, neturejau masinos gremztuko, nupirko dovanele... Ne kazkoki kinietiska, bet suomiska... Jis nori mane apgauti, bet as jau suprantu, kad tiesiog jis mane bando.
O kai as sakiau moterims, kad jis taupus suvalkietis, jos man tiesiog sake, gal tave bando.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 01, 12:07)
Aš kažkaip  niekad neužsisakinėdavau jokių valgymų, nes man atrodydavo, kad pagalvos, kad neėdus,kad  ticharinu,  kaip čia kąsnį chaliavai  suėdus lotuliukas.gif

Su tom grožio priemonėm tai nenusišnekėkit, dėl savęs, o ne dėl diedų gražinamės.

Gi sakoma moterys puošiasi dėl kitų moterų lotuliukas.gif Retas diedas kokį manikirūą pastebi, jie gi mato visumą 4u.gif
Atsakyti
Visi kurie tikrino mano finansinius , šuninius ir maitinimosi ipročius skrido von be lektuvo .
Čia turbut todėl , kad man giliai dzin ar sumokes ar nesumokes uz mane .
Na vienas tikrino tolerancija ir intymius polinkius per pirma pasimatyma . Suskiede ypatinga istorija , ir net draugeli buvo ikalbejes tinkamu metu paskambint jam , kad itikinamiau atrodytu . Susipažinus su tuo vos nepasakiau - tai čia tu tas pervertas .Prie jo žmonos .
Atsakyti
Čia mes vienos tokios gudrios tikrintojos vertintojos, stebim, kaip skrebina arbatpinigius ir sveriam tinka-netinka.
Ir manom, kad jau vyrai po pasimatymo grįžta be išvadų ir baimės pilnom akim laukia, ką jau čia mes nuspręsim. g.gif
Atsakyti