Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 11 30, 23:22)
Ne tame reikas,kad nepatinka..Kai ateina i svecius ir atsinesa ka nors tai as normaliai jauciuos,bet kai einam abu ir uz mane moka nu  negaliu blush2.gif O tas paskymas issirinka ka nori nupirksiu..biesina doh.gif

Čia gal kokie kompleksai pasireiškia? Nes į stiprią feministę nepanašu. Nematai nieko blogo, kai vyras asistuoja moteriai. Tikrai už kavos puodelį ar cepelinų porciją nereikia jaustis skolingai ir galvoti, kaip čia man vėliau reikės atsilyginti. Pati už save esu mokėjusi tik tada, kai susitikimai buvo tik draugiški. O kitais atvejais tikrai nepasisiūlydavau susimokėti, kad ir žinodavau, kad tai paskutinis susitikimas. Aišku, tos sąskaitos paprastai būdavo tik už kavos/arbatos puodelį. Kartą susitikau išradingesnį jaunuolį, kuris į kavinę atsinešė savo šokolado. Kadangi tuo metu jau abu buvome suaugę, dirbantys žmonės, toks vaišingumas manęs nesužavėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liebchen: 30 lapkričio 2014 - 22:41
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 01, 00:37)
drinks_cheers.gif

MAtyt ji lauzosi ir neitikinamai sako, kad nieko neniri, tik kavos. Tuo tarpu akys alkanos, seile varva, o ir siaip logiska, kad zmogus valgyt po darbo dienos nori. Tai ir pasiulo vyrukas issirinkt ka nori, nesigedyt, nujaucia kad apsimetineja socia

Aga ziuriu i meniu kaip katinas is Sreko lotuliukas.gif Nu pasiulo kavos isgeri...gal ko prie kavos? Atsisakai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 11 30, 22:38)
Tai as del  kavos ir nesilauzau smile.gif

Bet del maisto lauzais. Kaip jaustis vyrui, kuris nori valgyt, o tu apsimeti nealkana ir tik kava siurbi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 11 30, 22:40)
Aga ziuriu i meniu kaip katinas is Sreko lotuliukas.gif Nu pasiulo kavos isgeri...gal ko prie kavos? Atsisakai smile.gif

O kodel atsisakai?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 01, 00:46)
Bet del maisto lauzais. Kaip jaustis vyrui, kuris nori valgyt, o tu apsimeti nealkana ir tik kava siurbi lotuliukas.gif
Papildyta:

O kodel atsisakai?

Uzsisakyt valgyt ir taip mane "palauzt" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 11 30, 22:37)
Suktas reikalas...Maza ko s galiu uzsimanyt lotuliukas.gif

Pvz? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 01, 00:46)
Papildyta:

O kodel atsisakai?

Taupau svetimus pinigus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 01, 00:47)

Kazko labai brangaus...paskui ims ir gailesis,kad pasiule lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 11 30, 22:47)
Uzsisakyt valgyt ir taip mane "palauzt" lotuliukas.gif

Tipo manai, kad turesi su juo permiegot uz tai, kad sumokes uz kepsni? blink.gif
Jetau, moterie, is kur toks isivaizdavimas? Didink saviverte savo. Niekas uz nieka taves palauzt negali. Cia tik tu sprendi su kuo sexuot. Ir su saskaitu mokejimu tai tikrai nesusije
Papildyta:
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 11 30, 22:51)
Taupau svetimus pinigus lotuliukas.gif
Papildyta:

Kazko labai brangaus...paskui ims ir gailesis,kad pasiule lotuliukas.gif

Tai norek proto ribose, ir nereiks svetimu babkiu skaiciuot. As pvz uzsisakau tai , uz ka ir pati , jei kas , galeciau uzmoket.
Atsakyti
Nu žinokit, man vyras, kuris skregina sumokėti už pietus, o dar gražiau, už kavą - nu sorry, bet iškart gauna didelį minusą.
Aš beveik visada pasisiūlau sumokėti (nebent man kviestų į labai prabangų restoraną, kur aš pati neičiau) - ir labai patinka, kai vyras to padaryti neleidžia. Arba dar geriau, jei pvz. einu kur nors į tūliką, ir paskui pasirodo, kad tuo pačiu prie baro sumokėjo, kad nebūtų to nejaukumo, kai atneša sąskaitą.

Yra buvęs atvejis, kai bičas paprašė sąskaitos ir nuėjo ilgam į tūliką biggrin.gif Gal tikėjosi, kad aš sumokėsiu? doh.gif O aš demonstratyviai laukiau kai jis ateis ir susimokėjau už savo dalį. Nors paskui galvojau, kad nereikėjo - pats pasikvietė (nes ten labai skanūs kepsniai), visą vakarą pasakojo apie savo blogą ex, ir dar paskui paprašė parvežti (nes aš buvau su mašina, o jis norėjo išgerti alaus). Fuu, durna buvau, kad išvis mokėjau biggrin.gif

O dar vienas buvo, kai mane pasikvietė į pasimatymą, tipo, varom pasivaikščioti. Nuvažiavom į gražią vietą su jo mašina (pažinojau jį, nebijojau, kad gali kur ne ten nusivežti biggrin.gif), jis dar šunį pasiėmė (nors sakiau, kad aš šunų nelabai mėgėja, bet dzin). Paskui nuvažiavom pavalgyti. Galvodama, kad jis mokės, aš taip atsargiai rinkausi, silkę gal kažkokią ėmiau. Nu žodžiu, mano sąskaita buvo apie 12-15 Lt. Ir ką - jis iškart man davė suprasti, kad nemokės už mane blink.gif Nu dideli pinigai smile.gif Tai va, paskui grįžtant, jis visą kelią kalbėjo apie kuro kainas - kur reikia piltis, kur kokios nuolaidos ir t.t. Tik grįžusi pagalvojau, kad gal tikėjosi, kad aš jam už kurą atiduosiu g.gif Ai, ir dar paskui parašė, kad aš labai neįsijausčiau, nes "moterys labai daug prisisvaigsta, ir pradeda lipti ant vyrų". O taip biggrin.gif

Tai reziumuojant. Vyro skūpumas yra labai ir labai bloga savybė.

Ir dar, tos kurios sako, kad kodėl čia tie vyrai turėtų mokėti. Aš pvz. dažau plaukus, darausi makiažą, darausi manikiūrą, pedikiūrą, depiliaciją, perku gražius rūbus (apatinius tame tarpe), nes noriu būti graži. Aš ir atrodau gražiai, o tas atrodymas kainuoja. Tad jei vyras nori būti šalia gražios moters, tai tegul neskregina savo kelių litų - mažiau alaus išgers.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šapokliaka: 30 lapkričio 2014 - 23:57
Sapokliaka, drinks_cheers.gif 100 proc.
Atsakyti
oho, iš kur jūs tokius kavalierius traukiat biggrin.gif
man kažkaip neteko su jokiais įdomesniais susidurt , gal per mažai į pasimatymus vaikščiojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 11 30, 21:21)
O as matyt nenormali blush2.gif Nu negaliu rami but kai uz mane kas nors moka...Jei sutariam su draugu susitikt ir pavakarot kartu tai stengiuos apsipirkti pries susitikima ko as noreciau..,kad jam nereiketu doh.gif Na nemoku as taip is  svetimos kisenes"noreti"..Jie ienam i kavine tai tik kava,kad ir kaip noreciau valgyt visada apsiriboju tik kava smile.gif

Alia va,kazkada as irgi panasiai mastydavau biggrin.gif O kai pasakydavo kokia tu grazi, as atsakydavau,kad nenusisnekek nesamoniu lotuliukas.gif blink.gif O dabar tiksliai zinau,kad kuo labiau kuklinsies,tuo labiau atrodysi panasi i pelene,o peleniu niekas nevertina,visiems patinka princeses biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 01, 00:54)
Tipo manai, kad turesi su juo permiegot uz tai, kad sumokes uz kepsni? blink.gif
Jetau, moterie, is kur toks isivaizdavimas? Didink saviverte savo. Niekas uz nieka taves palauzt negali. Cia tik tu sprendi su kuo sexuot. Ir su saskaitu mokejimu tai tikrai nesusije
Papildyta:

Tai norek proto ribose, ir nereiks svetimu babkiu skaiciuot. As pvz uzsisakau tai , uz ka ir pati , jei kas , galeciau uzmoket.

Jetau is kur tokios mintys... doh.gif As ne apie ta palauzima kalbu,o apie valgyt uzsisakyma pamacius,kad kitas valgo.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sindea @ 2014 12 01, 04:13)
Alia va,kazkada as irgi panasiai mastydavau biggrin.gif O kai pasakydavo kokia  tu grazi, as atsakydavau,kad nenusisnekek nesamoniu lotuliukas.gif  blink.gif O dabar tiksliai zinau,kad kuo labiau kuklinsies,tuo labiau  atrodysi panasi i pelene,o peleniu niekas nevertina,visiems patinka princeses biggrin.gif

Aga vienam princese kitam jau barakuda...Vat pasakykit is kur tokia pas vyrus nuomone tada,kad norint boba turet reikia daug pinigu turet,,nes joms visko reikia..uz viska moket jos nenori..Bet nuomone yra susidarius apie visas...Taip iseina...Moka dantis sukande..tipo asituoja,o paskui bedavojas va buvau pasimatyme tai ji pyraga uz 3litus ''suede" lotuliukas.gif Nu barakuda ne kitaip doh.gif Pasakykit kodel.. g.gif
Jei mes su draugu gaminames kazka vakarienei tai man atrodo normalu viska susipirkt daugmaz pusiau..Jei as arba jis jau kviecia pagamintos vakarienes nu tada jau istraukus ceki nepulsi dalintis smile.gif
Atsakyti