Nu žinokit, man vyras, kuris skregina sumokėti už pietus, o dar gražiau, už kavą - nu sorry, bet iškart gauna didelį minusą.
Aš beveik visada pasisiūlau sumokėti (nebent man kviestų į labai prabangų restoraną, kur aš pati neičiau) - ir labai patinka, kai vyras to padaryti neleidžia. Arba dar geriau, jei pvz. einu kur nors į tūliką, ir paskui pasirodo, kad tuo pačiu prie baro sumokėjo, kad nebūtų to nejaukumo, kai atneša sąskaitą.
Yra buvęs atvejis, kai bičas paprašė sąskaitos ir nuėjo ilgam į tūliką
Gal tikėjosi, kad aš sumokėsiu?
O aš demonstratyviai laukiau kai jis ateis ir susimokėjau už savo dalį. Nors paskui galvojau, kad nereikėjo - pats pasikvietė (nes ten labai skanūs kepsniai), visą vakarą pasakojo apie savo blogą ex, ir dar paskui paprašė parvežti (nes aš buvau su mašina, o jis norėjo išgerti alaus). Fuu, durna buvau, kad išvis mokėjau
O dar vienas buvo, kai mane pasikvietė į pasimatymą, tipo, varom pasivaikščioti. Nuvažiavom į gražią vietą su jo mašina (pažinojau jį, nebijojau, kad gali kur ne ten nusivežti
), jis dar šunį pasiėmė (nors sakiau, kad aš šunų nelabai mėgėja, bet dzin). Paskui nuvažiavom pavalgyti. Galvodama, kad jis mokės, aš taip atsargiai rinkausi, silkę gal kažkokią ėmiau. Nu žodžiu, mano sąskaita buvo apie 12-15 Lt. Ir ką - jis iškart man davė suprasti, kad nemokės už mane
Nu dideli pinigai
Tai va, paskui grįžtant, jis visą kelią kalbėjo apie kuro kainas - kur reikia piltis, kur kokios nuolaidos ir t.t. Tik grįžusi pagalvojau, kad gal tikėjosi, kad aš jam už kurą atiduosiu
Ai, ir dar paskui parašė, kad aš labai neįsijausčiau, nes "moterys labai daug prisisvaigsta, ir pradeda lipti ant vyrų". O taip
Tai reziumuojant. Vyro skūpumas yra labai ir labai bloga savybė.
Ir dar, tos kurios sako, kad kodėl čia tie vyrai turėtų mokėti. Aš pvz. dažau plaukus, darausi makiažą, darausi manikiūrą, pedikiūrą, depiliaciją, perku gražius rūbus (apatinius tame tarpe), nes noriu būti graži. Aš ir atrodau gražiai, o tas atrodymas kainuoja. Tad jei vyras nori būti šalia gražios moters, tai tegul neskregina savo kelių litų - mažiau alaus išgers.