Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 29, 17:07)
Ratas apsisuka ir vėl šunį pasiūlo, jugi moteris vyro nori. doh.gif
Ai, supratau doh.gif
Turi katę- senmergiausi;
Pirksi šunį- vyrą gausi.
Folkloras taigi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Joks ratas nesisuka biggrin.gif , nieks nesiulo suns keisti i vyra, ne taip supratot lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 11 29, 19:47)
Vyro paieškai? Pėdsekį? O jei šuo nepadės, tai išmesti į gatvę? O jei svajonių vyras bus alergiškas šuniui, tiesiog šunų nenorėtojas, o labiau vertinantis kačių ar kanarėlių draugiją? O jei sv.v. taip pat turi šunį, kuris visiškai neperneš tamstos augintinio? Ir kiti komplikuoti dalykai.

Nebutinai vyro paieskai. Jus pati raset "Reikia eiti, visur, gyventi ne namisėdiškai, pramogauti, gal bėgioti ar vaikštinėti po parkus". Su suniu max. 3-5 kartus per diena iseisi biggrin.gif savo rajone ar po miesta, parkus pasivaikscioti.

As anksciau rasiau, kad begioju, tenisa zaidziu, siltu metu visada einu i parkus pasivaikscioti ir t.t., ir pan., bet horizonte nieko. Vadinasi reikia mesti? O jei vyras nemegs sportuoti. Reikes atsisakyti del to vyro ar sporto?
Atsakyti
QUOTE(Monažolė @ 2014 11 29, 21:10)
Joks ratas nesisuka  biggrin.gif , nieks nesiulo suns keisti i vyra, ne taip supratot  lotuliukas.gif .

4u.gif supratau kuo puikiausiai. Ir ne pirmas ir ne trečias pasiūlymas ieškančiai vyro, įsigyti šunį. Šunį, manau, reikia įsigyti, kai nori šuns, o ne kaip priemonę, didinančią šansus rasti vyrą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 29, 20:28)
4u.gif supratau kuo puikiausiai. Ir ne pirmas ir ne trečias pasiūlymas ieškančiai vyro, įsigyti šunį. Šunį, manau, reikia įsigyti, kai nori šuns, o ne kaip priemonę, didinančią šansus rasti vyrą. g.gif

Gyvenime viska reikia daryt tik del saves biggrin.gif
Atsakyti
Reikalingi abu biggrin.gif biggrin.gif Diedas vyriskiems darbams nudirbti, moteri pamyleti, pokalbiams, bendram laisvalaikiui, problemu sprendimui.
O šuo- suteikti geras emocijas, nosi palaizyti, prajuokinti, paguosti.As labiau vertinu moteriskos gimines sunis, nes kalytes yra meilesmės. Myliu savo šunę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 30, 00:15)
Reikalingi abu biggrin.gif  biggrin.gif Diedas vyriskiems darbams nudirbti, moteri pamyleti,  pokalbiams, bendram laisvalaikiui, problemu sprendimui.
O šuo- suteikti geras emocijas, nosi palaizyti, prajuokinti, paguosti.As labiau vertinu moteriskos gimines sunis, nes kalytes yra meilesmės. Myliu savo šunę wub.gif

Aš irgi. Nes jos protingesnės ir vadovauja patinams. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 11 30, 11:40)
Aš irgi. Nes jos protingesnės ir vadovauja patinams.  biggrin.gif

Apie šunis nieko nežinau, tik katinus. Tai man labiau patinka patinai, nes katės jau tokios meilios, tokios meilios, kad net koktu biggrin.gif Negali net prastumt be sąžinės graužimo.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 11 30, 11:44)
Apie šunis nieko nežinau, tik katinus. Tai man labiau patinka patinai, nes katės jau tokios meilios, tokios meilios, kad net koktu biggrin.gif Negali net prastumt be sąžinės graužimo.

drinks_cheers.gif Katinas ir tik katinas.
Visos internetinės pažintys su vyrais, kurie laiko šunis, buvo pasvertos tokiu kampu: o kaipgi jo šunėkas ir mano katinas????
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 30, 12:40)
drinks_cheers.gif  Katinas ir tik katinas. 
Visos internetinės pažintys su vyrais, kurie laiko šunis, buvo pasvertos tokiu kampu: o kaipgi jo šunėkas ir  mano katinas????

Vėjai, susigyvena tie sunys su katinais, drauge turejo katina, nusipirko suni, draugais jie netapo, bet vienas kita pakente ramiai.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 11 28, 10:46)
"Vaiksto mergina su vaikinu. Praeina pro restorana. Mergina:
- Kaip skaniai kvepia. Vaikinas:
- Tikrai? Galim dar karta praeiti.  lotuliukas.gif "

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano drauge su internetiniu draugu pirma pasimatyma apturejo Cili kaime , Vokieciu g. Ji uzsisake sidro, o jaunuolis nieko. Drauge sako, tai uzsisakyk nors arbatos, jis: as namie obuoli suvalgiau, tai tuo paciu pavalgiau ir atsigeriau. Aisku, uz sidra ji pati susimokejo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 11 30, 16:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano drauge su internetiniu draugu pirma pasimatyma apturejo Cili kaime , Vokieciu g. Ji uzsisake sidro, o jaunuolis nieko. Drauge sako, tai uzsisakyk nors arbatos, jis: as namie obuoli suvalgiau, tai tuo paciu pavalgiau ir atsigeriau.

Toks anekdotas yra.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 11 30, 16:18)
Toks anekdotas yra.

Cia reali istorija.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 11 30, 16:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano drauge su internetiniu draugu pirma pasimatyma apturejo Cili kaime , Vokieciu g. Ji uzsisake sidro, o jaunuolis nieko. Drauge sako, tai uzsisakyk nors arbatos, jis: as namie obuoli suvalgiau, tai tuo paciu pavalgiau ir atsigeriau. Aisku, uz sidra ji pati susimokejo. biggrin.gif

bigsmile.gif visko būna visko pasitaiko. Vienas pilietis, prie kavinėj užsakytos arbatos, pasisiūlė iš kuprinės išsitraukti savo šokoladą. Taupumas ne yda. lotuliukas.gif bet kai pasisiūliau susimesti už arbatą, tai griebė sąskaitą, kad nepamatyčiau, nulėkė prie baro sumokėt, užsikvembęs ir atsukęs nugarą, kad vėlgi nesužinočiau sąskaitos paslapties, kiek čia jis dėl manęs išleido. Vyriškiui 50, blyn blink.gif
Atsakyti