Na, bet kodėl reikia eiti su tokiu nusiteikimu kaip snaiperio, kad kažką nukauti? O negalima eiti tiesiog taip, nusiteikus sutikti įdomų žmogų? Be jokių toli siekiančių lūkesčių apie bendrą ateitį.
Nieduli, tas tai taip : Šiaip iš savo patirties ką galiu pasakyti, tai faktas toks, kad namie tikrai negalima užsidaryti ir laukti kažkokio suknisto paštininko, santechniko, kaimyno ar to, kuris tikrins skaitliukus. Reikia eiti, visur, gyventi ne namisėdiškai, pramogauti, gal bėgioti ar vaikštinėti po parkus, visur būti, ten, kur manai, kad tikėtina bus tas toks maždaug norėtinas. Kultyvuoti savo hobius, susirasti naujus. Dar labai neblogai visokie draugų su draugais per draugus susibūrimai, kažkokie nauji veidai tose kompanijose. Nes paprastai labai daug sėkmingų pažinčių būtent iš savo rato, kažkas supažindino, buvo ten pat, kažkokie ryšiai.
QUOTE(Idem @ 2014 11 28, 21:45)
Prieš kelis metus į pasimatymus ėjau kaip į darbą. Pavaišint kava ar kokteiliu visiems atrodė savaime suprantama. Tokio briedžio, kaip aprašėt, neteko sutikt Visgi pabendrauji prieš susitikdamas.
Numirčiau iš gėdos, jei man visą vakarą tektų tampytis su vyru ir tomis gėlėmis. Kažkada vienas padovanojo prieš einant į klubą. Tai prasikeikiau aš su ta jo rože, žmonių minia, o man nei pašokt normaliai, nei ką, stalų laisvų nebuvo. Romantikas, blin. Na bet čia gal man vienai taip.
Numirčiau iš gėdos, jei man visą vakarą tektų tampytis su vyru ir tomis gėlėmis. Kažkada vienas padovanojo prieš einant į klubą. Tai prasikeikiau aš su ta jo rože, žmonių minia, o man nei pašokt normaliai, nei ką, stalų laisvų nebuvo. Romantikas, blin. Na bet čia gal man vienai taip.
užjaučiu dėl nepatogumų, kurių tau teko patirti. Kavinėj, paprastai, atsiranda vaza, tokiam "nenumatytam" atvejuj, bare, taip pat barmeno buvo galima paprašyti pamerkti, o ne šokti įsikandus tą rožę. Buvo galima grįžti iki automobilio ir palikti jame. Karštą vasaros dieną yra tekę gauti "iškart pamerktų" rožių, su tokiais antgaliukais. Miela, kad apie tai pagalvojo. Juk buvot dviese, tai tam romantikui padėkojusi už gėlytę, galėjai pasitart, kaip čia geriau padarius, kad nereiktų jos nešiotis, bet nepamirštum pasiimti eidama namo, o ne prasikeikti
Žavesėli Matyt buvo pirmas ir paskutinis susitikimas, jei toji gėlelė tiek pakyrėjo. Būtų patikęs to vakaro palydovas, tai tiek tos bėdos.
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 11 28, 23:16)
Žavesėli Matyt buvo pirmas ir paskutinis susitikimas, jei toji gėlelė tiek pakyrėjo. Būtų patikęs to vakaro palydovas, tai tiek tos bėdos.
Tai kad ne, man jis patiko, susitikinėjom kurį laiką, tik paskui pasirodė, kad labai mėgėjas žolę rūkyt. Geriau pagalvojus, o ko ne romantika: gėlės, kvapnus žolės dūmelis.
QUOTE(Idem @ 2014 11 28, 23:21)
Tai kad ne, man jis patiko, susitikinėjom kurį laiką, tik paskui pasirodė, kad labai mėgėjas žolę rūkyt. Geriau pagalvojus, o ko ne romantika: gėlės, kvapnus žolės dūmelis.
vertingų pamokų gavau temoj, galiu ir su tavim pasidalyti:
"Pirma savo trūkumus susiskaičiuok, nebe skaisti mergelė esi, per aukštai kartelę iškėlei, išranki labai,- mat jau žolės parūkyt žmogus nebegali"
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 29, 10:08)
vertingų pamokų gavau temoj, galiu ir su tavim pasidalyti:
"Pirma savo trūkumus susiskaičiuok, nebe skaisti mergelė esi, per aukštai kartelę iškėlei, išranki labai,- mat jau žolės parūkyt žmogus nebegali"
Toms dalinančioms tokius patarimus galiu pasakyti, kad mano kertelė yra tik mano reikalas, lygiai taip pat kaip mano santykiai ar vienatvė.
Sindija, nieko as ant taves nepykstu, tiesiog labai jau buvai aštriai užrėžus turtu reiksme, o aš, kai žmogus ne mateialistas, pasipiktinau, kaip taip galima viska i pinigus suvesti
Gėlės manęs asmeniškai irgi neveža, bet čia mano asmeninė bėda.
Reikia suprasti, kad internetinės pažintys turi esminį skirumą, jomis besinaudojantis žmobus eina į daug pasimatymų, kol kažkas užkabina, todėl , manau, kad supratinga moteris pirmo pasimatymo metu apsiribos užsisakydama kavos kavinėj pirmo pasimatymo metu. Nes jei vyriškis vaišins kiekvieną ištaigingais pietumis, tikrai gales leisti sau ne daugiau pora pasimatymu per menesi.
Gėlės manęs asmeniškai irgi neveža, bet čia mano asmeninė bėda.
Reikia suprasti, kad internetinės pažintys turi esminį skirumą, jomis besinaudojantis žmobus eina į daug pasimatymų, kol kažkas užkabina, todėl , manau, kad supratinga moteris pirmo pasimatymo metu apsiribos užsisakydama kavos kavinėj pirmo pasimatymo metu. Nes jei vyriškis vaišins kiekvieną ištaigingais pietumis, tikrai gales leisti sau ne daugiau pora pasimatymu per menesi.
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 11 28, 21:39)
Nieduli, tas tai taip : Šiaip iš savo patirties ką galiu pasakyti, tai faktas toks, kad namie tikrai negalima užsidaryti ir laukti kažkokio suknisto paštininko, santechniko, kaimyno ar to, kuris tikrins skaitliukus. Reikia eiti, visur, gyventi ne namisėdiškai, pramogauti, gal bėgioti ar vaikštinėti po parkus, visur būti, ten, kur manai, kad tikėtina bus tas toks maždaug norėtinas. Kultyvuoti savo hobius, susirasti naujus. Dar labai neblogai visokie draugų su draugais per draugus susibūrimai, kažkokie nauji veidai tose kompanijose. Nes paprastai labai daug sėkmingų pažinčių būtent iš savo rato, kažkas supažindino, buvo ten pat, kažkokie ryšiai.
O jeigu šunį įsigijus
QUOTE(Monažolė @ 2014 11 29, 11:56)
O jeigu šunį įsigijus
Ratas apsisuka ir vėl šunį pasiūlo, jugi moteris vyro nori.
Ai, supratau
Turi katę- senmergiausi;
Pirksi šunį- vyrą gausi.
Folkloras taigi
QUOTE(Monažolė @ 2014 11 29, 10:56)
O jeigu šunį įsigijus
Vyro paieškai? Pėdsekį? O jei šuo nepadės, tai išmesti į gatvę? O jei svajonių vyras bus alergiškas šuniui, tiesiog šunų nenorėtojas, o labiau vertinantis kačių ar kanarėlių draugiją? O jei sv.v. taip pat turi šunį, kuris visiškai neperneš tamstos augintinio? Ir kiti komplikuoti dalykai.