Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

QUOTE(Sindea @ 2014 11 28, 12:16)

Papildyta:

Vel jus apie tas eilines moterytes kurioms reikia visko kas prasciausia,nes pacios prastos cool.gif O prota,ypac vyro,aisku rodo turimas turto kiekis.Ar cia dar reikia gincytis?
Papildyta:

va,va... lotuliukas.gif
Papildyta:

Ir dar kaip ginčytis reikia... Jūs ką, nei vieno debilo verslininko nepažįstat? Aš tai bent 5 tikrai.
Reiškia, visi daktarai, mokytojai, inžinieriai yra durni...Verslininkai vieninteliai PROTO BOKŠTAI lotuliukas.gif Ypač tie, kur prekes į turgavietes veža, ar mašinas iš Vokietijos varo lotuliukas.gif

Tai suprantu, kad mes eilinės moterytės o Jūs neeilinė, Jūs labai protinga esate? Kodėl tada Ypatingai su nosine rašote? Matyt, nelabai kas su lietuvių buvo...
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 28, 11:13)
Nors ka as zinau. Gi meile svarbiausia. Juk jei mb dabar pradetu maziau uz mane gaut, gi mylet nenustociau.  rolleyes.gif

va va. niekada nežinai, į kokią bėda gali papult. pats irgi gali basas likt. ar vyras turėtų mesti tada? arba kaip reaguotumėt, jeigu jums kuriuo tai laikotarpiu pasidarė finansiškai sunku ir vyrai jums užmeta, kad nesusidės su jumis,nes biedna bigsmile.gif

As irgi suprantu,kad demesio parodymui,palepinimui zmogaus kuriam simpatizuoji nereikia milijonu.Kiek kainuoja kava kavinukej,pietus,ar vyno taure vakare.Geles ziedelis ar sokolado plytele.Cia yra smulkmenos.Parodancios,kad nori palepinti zmogu kuriuo domiesi.Galima,aisku,pietu kaina isskaidyti i dvi saskaitas,bet jei as buciau vyras taip nesielgciau,todel tokie vyrai man atrodo keistai.O veliau zmones issipasakoja,suzinai tikraji jo materialu stovi,nes smulkmenos pradzioje nieko neparodo ir neirodo.Bet jei jis iskart valkiotus su termosu  ar kitaip demonstruotu savo biednuma,na ka tai reiskia..? unsure.gif Nastos ar alfonso turbut niekam nereikia.

aaa, tai svarbiausia, kad bent pradžioj atrodytų turtingas, termosine kava nevaišintų, kad nebūt gėda prieš kitus? biggrin.gif
o ir kodėl jūs apie kainą rašot. vistiek, pinigais baisiai domitės. o gal jis jums lauko gėlių puokštę priskynęs atneš , o gal pyragą savo iškeps vietoj pirktinės šokolado plytos . ar bus blogai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 28, 12:30)
Ir dar kaip ginčytis reikia... Jūs ką, nei vieno debilo verslininko nepažįstat? Aš tai bent 5 tikrai. 
Reiškia, visi daktarai, mokytojai, inžinieriai yra durni...Verslininkai vieninteliai PROTO BOKŠTAI lotuliukas.gif Ypač tie, kur prekes į turgavietes veža, ar mašinas iš Vokietijos varo lotuliukas.gif

Tai suprantu, kad mes eilinės moterytės o Jūs neeilinė, Jūs labai protinga esate? Kodėl tada Ypatingai su nosine rašote? Matyt, nelabai kas su lietuvių buvo...

Kaip noriu taip ir rasau.Kai pradeda viena forumiete prie kitos pradeda kabinetis del klaidu man buna linksma.Jus turbut busite mokytoja ..nes inzinieriai ir daktarai labai gerai gyvena biggrin.gif Atleiskit,nes jei kandziojates jus tai kuo as prastesne g.gif ?Kur minejau verslininkus? Net neuzsiminiau apie juos.Ir tas,kad visos eilines tik mano asaba neeiline rodo kad bandot is manes padaryt balta varna cool.gif Bet kiekvienas gyvena kaip ismano,tai prasyciau be mano proto analiziu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 11 28, 13:07)
va va. niekada nežinai, į kokią bėda gali papult. pats irgi gali basas likt. ar vyras turėtų mesti tada? arba kaip reaguotumėt, jeigu jums kuriuo tai laikotarpiu pasidarė finansiškai sunku ir vyrai jums užmeta, kad nesusidės su jumis,nes biedna  bigsmile.gif
aaa, tai svarbiausia, kad bent pradžioj atrodytų turtingas, termosine kava nevaišintų, kad nebūt gėda prieš kitus?  biggrin.gif
o ir kodėl jūs apie kainą rašot. vistiek, pinigais baisiai domitės. o gal jis jums lauko gėlių puokštę priskynęs atneš , o gal pyragą savo iškeps vietoj pirktinės šokolado plytos . ar bus blogai?  bigsmile.gif

Taip,mane domina pinigai.Blogai cia?
Atsakyti
Todel irgi manau,kad normalus vyras keturiasdesimties jau turi buti apsirupines materialiai.Kitaip kilsta klausimas ka jis visa gyvenima veike.

Mokesi, dirbo, islaike buvusia seima ir pastate nama, kuriame dabar gyvena buvusi zmona su vaikais. O jis toliau dirba, nuomojasi buta, moka alimentus, del to - termosas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razul: 28 lapkričio 2014 - 13:05
QUOTE(Acqua Alta @ 2014 11 28, 12:19)
Aš irgi taip pagalvojau , knistis po skudurynus man labai patinka , šiaip visokios senienos yra mano hobis . O va su ta kava jau kitaip . Turejau gerbeja - jis man sako Costa yra per brangi vieta , einam i mc donalda . Ane , sedejau Costoj iki taves , sedesiu ir po taves .
Nors karuna man nenukrenta išejus iš tos Costos kebaba kioske nusipirkt .
O termosu is viso nepateisinu , pavalgyt dar galima ka i gamta pasiemus , na bet jau kavos ar dar ko atsigert gailet nusipirkt tai jau bunant 40 manau perdaug šykstu .
Vien nuejimas i gera kabaka sukelia geru emociju .

Taip,toki gerbeja issirinktumete jei noretumete gyvent blogiau nei iki siol gyvenote biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Razul @ 2014 11 28, 14:04)
Mokesi, dirbo, islaike buvusia seima ir pastate nama, kuriame dabar gyvena buvusi zmona su vaikais. O jis toliau dirba, nuomojasi buta, moka alimentus, del to - termosas.

Aha,va cia tai visu diedu daineles,kokie jie vargsai,nes viska paliko buvusiajai.Jus rimtai tikite tuo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 11 28, 14:01)

čia jūsų gyvenimas, ne mano. bet nebūtina kitų NEmaterialisčių statyt į vargšių su žema kartele vietą. cool.gif

QUOTE(Razul @ 2014 11 28, 14:04)

tiesą sakant, tokių yra daug.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 28, 11:25)

Negi as cia 1 suprantu, kas yra dosnumas ir kas yra spaudikas, skrudzas? Rimtai visom reikia kazkokio spec paaiskinimo? Intuityviai nesuprantat?

as kuo puikiausiai suprantu ir pritariu tavo mintims.
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 11 28, 15:09)
Aha,va cia tai visu diedu daineles,kokie jie vargsai,nes viska paliko  buvusiajai.Jus rimtai tikite tuo? lotuliukas.gif

Taip, si dainele nesikeicia. Ja, dazniausiai nevyke vyrai dainuoja. Tie, kurie paliko viska zmonoms ir vaikams susikuria greitai gerbuvi savo. Nes, verslingi, imlus, gabus ir protingi yra.
Beje, galima butu pasiklausti vienisu mamu subforume, ar susidure su tokiais vyrais kurie viska palieka? Ten, beje populiariausia tema: Kaip issireikalauti elimentus. verysad.gif
QUOTE(*MM* @ 2014 11 28, 15:45)
tiesą sakant, tokių yra daug.

As kazkaip tai tikiu, kad tokie geri vyrai, kuriuos Razul paminejo, dazniausiai ir gyvena savo pastatytame name su savo seima. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 28 lapkričio 2014 - 14:42
Taip, geri vyrai palieka viska savo buvusiai seimai. Butent taip ir maniskis padare, paliko buta, viska, isejo, kaip stovi.Ai, is pradziu buvo telika viena pasiemes is virtuves, paliko ten salione, tai exe paprase grazinti, girdi, dukra maziau valgo, kai virtuvej teliko nera. Ir alimentus po siai dienai tebemoka savo studentei.
Nio to jis blogas?Jei but nafik anas pasiuntes, but geresnis buves?
Papildyta:
QUOTE(Sindea @ 2014 11 28, 14:01)
Kaip noriu taip ir rasau.Kai pradeda viena forumiete prie kitos pradeda kabinetis del klaidu man buna linksma.Jus turbut busite mokytoja ..nes inzinieriai ir daktarai labai gerai gyvena biggrin.gif Atleiskit,nes jei kandziojates jus tai kuo as prastesne g.gif ?Kur minejau verslininkus? Net neuzsiminiau apie juos.Ir tas,kad visos eilines tik mano asaba neeiline rodo kad bandot is manes padaryt balta varna cool.gif Bet kiekvienas gyvena kaip ismano,tai prasyciau be mano proto analiziu mirksiukas.gif
Papildyta:

Ne, ne mokytoja, bet galeciau ja buti, tai nuo to neprotinga buciau? Inzinierai gerai gyvena? Kur cia taip?GeriUsiu atveju 4000 i rankas, cia jau kosmosas.

O tokios verslininkes, kaip kirpyklu savininkes, stovetojos turguj ir pan., tai juoką kelia.Pinigu gal ir turi, bet inteligencijos nulis.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 28, 16:50)
Taip, geri vyrai palieka viska savo buvusiai seimai. Butent taip ir maniskis padare, paliko buta, viska, isejo, kaip stovi.Ai, is pradziu buvo telika viena pasiemes is virtuves, paliko ten salione, tai exe paprase grazinti, girdi, dukra maziau valgo, kai virtuvej teliko nera. Ir alimentus po siai dienai tebemoka savo studentei.
Nio to jis blogas?Jei but nafik anas pasiuntes, but geresnis buves?

Geras vyras Jusu, is aprasymo taip supratau. Bet, tai ar tokiu daug yra? Kiti "geri" kurie palieka "viska", dar pamazgom apipila buvusias. O, paskui vaiksto ir skundziasi, kokie jie nelaimingi. Kitom, patikliom. Bet iki tam tikro laiko. biggrin.gif

Gerus vyrus isgraibo, kaip as juokais sakau dar skyrybu stadijoj. Na, buvo vienas toks giminaites vyras. Ir grazus, ir mokytas, be zalingu iprociu. Turejo dvi dukras su zmona. Abu tuos pacius mokslus baige. Gyveno graziai, iki kol zmona viena diena sutiko kita vyra ir ji pamilo. Paliko savo vaiku teva. Bet, jis neilgai "nasliavo". Greitai moterys viena per kita supirso ji su malonia moterimi, su kuria iki dabar gyvena. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 28 lapkričio 2014 - 15:19
QUOTE(virga @ 2014 11 28, 15:56)
Geras vyras Jusu, is aprasymo taip supratau. Bet, tai ar tokiu daug yra? Kiti "geri" kurie palieka "viska", dar pamazgom apipila buvusias. O, paskui vaiksto ir skundziasi, kokie jie nelaimingi. Kitom, patikliom. Iki laiko.  biggrin.gif

Yra. MB ex žmonai paliko viską, sau pasiėmė tik skolas. Man niekada ant peties neverkė.

Iš vienos pusės suprantu, nes pati turiu ex, kuris toli gražu toks nėra. Iš kitos pusės, visiems gi gyventi norisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MM*: 28 lapkričio 2014 - 15:18
Jai imi vyrą iš antrų rankų, negali tikėtis, kad bus, kaip pirmakartėms, viskas tau tau ir tiktai tau. Nes jie ir vaikus turi, ir skolas, būna, ir visokio kitokio jovalo.
Mes su savo exu neturėjom nieko, tik 2 vaikus, seną mašiną ir skolų. Pasiliko jis tą mašiną, pasiliko ir skolas, kurias po šiai dienai tebemoka. Per savo durną galvą jų pridaręs buvo. Išėjom su vaikais, pasiėmę tik saliono baldus ir seną teliką nuomuotis.
Turi jis moteriškę su butu, su sodu, atėjo pas ją plikas, kaip tilvikas. BET. Ta moteris nedirba kokią 15 metų, tai jis išlaiko ją, užaugino , išmaitino jos dukrą nuo 5 klasės. Pats padarė remontą bute. Sodą sutvarkė. Abiems gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 28 lapkričio 2014 - 16:06