QUOTE(Margaretta @ 2014 11 26, 21:03)
O kuo blogiau termosas parke uz tuos restorano pietus? Čia pacankėm tas restoranas kažin kas, o brandžiai moteriai tai lakstymas po restoranus jau yra požymis į vyro išlaidumą ir vienadieniškumą. Suprantu, pirmą, antrą kartą..o toliau apie gyvenimą reikia kalbėt , o ne po barus tampytis.
Atsimenu, maniškis pirmus mėnesius..nu mariakas tada buvo, grįžta iš jūros, pinigų yra..namie pietūs padaryti, susitinkam po darbo mieste, o jis - einam i kavinę, papietausim. Sakau, pagaminau pietus, yra valgyt namie..ai, kol pareisim, davai pavalgom..paskui aš taip ir pasakiau į akis, gal gana jau? Kokio velnio leist pinigus mastui, kai namie maistas šiltas?
Atprato nuo viengungiškų įpročių
Atsimenu, maniškis pirmus mėnesius..nu mariakas tada buvo, grįžta iš jūros, pinigų yra..namie pietūs padaryti, susitinkam po darbo mieste, o jis - einam i kavinę, papietausim. Sakau, pagaminau pietus, yra valgyt namie..ai, kol pareisim, davai pavalgom..paskui aš taip ir pasakiau į akis, gal gana jau? Kokio velnio leist pinigus mastui, kai namie maistas šiltas?
Atprato nuo viengungiškų įpročių
as nesakau, kad blogai parkas. bet ne tokiu oru ir nedaznai. esme tame, kad pas juos pati pradzia, ir asistavimas yra butinas santykiu pradzios elementas. na mano nuomone. gal kitoms ir patinka laika leist tik namie,mprie tv, ar vaiksciojant po miesta.,ir pacioms naujam draugui maista ruost. as pvz visai nenoreciau santykiu pradzioj galvot apie jo pinigus. noreciau kad jis negailetu man ant geliu, teatro bilietu ar benzino, kad nusiveztu romantiskam savaitgaliui i druskininkus.
cia ne piniguose esme, o vyro gebejime buti dosniam. visame kame. jei gaili tau tokiu nedideliu lesu, tai gailes ir savo laiko veliau, ir savo meiles, ir demesio ir komplimentu. tiesiog, dosnus zmogusnyra paprastai visame kame. o taupus, skupus, ir santykiuose savo emocijas taupo. mano patirtis tokia.
kita vertus, kai kurios moterys nori maziau, jos pacios nori but dosnios ir nuo to jauciasi gerai. kiekvienam savo turbut