Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

QUOTE(Margaretta @ 2014 11 26, 21:03)
O kuo blogiau termosas parke uz tuos restorano pietus? Čia pacankėm tas restoranas kažin kas, o brandžiai moteriai tai lakstymas po restoranus jau yra požymis į vyro išlaidumą ir vienadieniškumą. Suprantu, pirmą, antrą kartą..o toliau apie gyvenimą reikia kalbėt , o ne po barus tampytis.
Atsimenu, maniškis pirmus mėnesius..nu mariakas tada buvo, grįžta iš jūros, pinigų yra..namie pietūs padaryti, susitinkam po darbo mieste, o jis - einam i kavinę, papietausim. Sakau, pagaminau pietus, yra valgyt namie..ai, kol pareisim, davai pavalgom..paskui aš taip ir pasakiau į akis, gal gana jau? Kokio velnio leist pinigus mastui, kai namie maistas šiltas?
Atprato nuo viengungiškų įpročių biggrin.gif

as nesakau, kad blogai parkas. bet ne tokiu oru ir nedaznai. esme tame, kad pas juos pati pradzia, ir asistavimas yra butinas santykiu pradzios elementas. na mano nuomone. gal kitoms ir patinka laika leist tik namie,mprie tv, ar vaiksciojant po miesta.,ir pacioms naujam draugui maista ruost. as pvz visai nenoreciau santykiu pradzioj galvot apie jo pinigus. noreciau kad jis negailetu man ant geliu, teatro bilietu ar benzino, kad nusiveztu romantiskam savaitgaliui i druskininkus.
cia ne piniguose esme, o vyro gebejime buti dosniam. visame kame. jei gaili tau tokiu nedideliu lesu, tai gailes ir savo laiko veliau, ir savo meiles, ir demesio ir komplimentu. tiesiog, dosnus zmogusnyra paprastai visame kame. o taupus, skupus, ir santykiuose savo emocijas taupo. mano patirtis tokia.
kita vertus, kai kurios moterys nori maziau, jos pacios nori but dosnios ir nuo to jauciasi gerai. kiekvienam savo turbut 4u.gif
Atsakyti
Aš nenorėjau būti dosni, mes jau gyvenome kartu, buvo pagaminti pietus uz mūsų nupirktus produktus, todel mane nervino toks pinigu taskymas. biggrin.gif Pati esu ganėtinai taupi, ir nepakęsčiau perdaug išlaidaujančio MB smile.gif
Dėl jausmų ,emocijų nesutinku. Esu labai emocinga asmenybė, perdaug emocinga, nukenčiu dėl to dažnai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 26 lapkričio 2014 - 22:02
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 26, 22:01)
Aš nenorėjau būti dosni, mes jau gyvenome kartu, buvo pagaminti pietus uz mūsų nupirktus produktus, todel mane nervino toks pinigu taskymas. biggrin.gif Pati esu ganėtinai taupi, ir nepakęsčiau perdaug išlaidaujančio MB smile.gif
Dėl jausmų ,emocijų nesutinku. Esu labai emocinga asmenybė, perdaug emocinga, nukenčiu dėl to dažnai smile.gif

As nekalbu apie sugyventinius. Kalbu apie pacia draugystes pradzia. Kai bendram reikalui dar netaupoma
Atsakyti
QUOTE(cukrainine @ 2014 11 26, 21:31)
zinoma, kad gyvenimas smile.gif

o kas tą gyvenimą kuria? kartais ne jūs pati?

o dėl piniginių reikalų, tai priklauso nuo finansinės situacijos. vis tik aš manau, kad net esant sunkiai situacijai bent retkarčiais reiktų save palepinti užuot vaikščiojus su akidangčiais (iš serijos "savaitę nevalgiau, užtat nusipirkau suknelę, apie kurią svajojau 3 mėnesius").
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 26, 22:03)
O kuo blogiau termosas parke uz tuos restorano pietus? Čia pacankėm tas restoranas kažin kas, o brandžiai moteriai tai lakstymas po restoranus jau yra požymis į vyro išlaidumą ir vienadieniškumą. Suprantu, pirmą, antrą kartą..o toliau apie gyvenimą reikia kalbėt , o ne po barus tampytis.
Atsimenu, maniškis pirmus mėnesius..nu mariakas tada buvo, grįžta iš jūros, pinigų yra..namie pietūs padaryti, susitinkam po darbo mieste, o jis - einam i kavinę, papietausim. Sakau, pagaminau pietus, yra valgyt namie..ai, kol pareisim, davai pavalgom..paskui aš taip ir pasakiau į akis, gal gana jau? Kokio velnio leist pinigus mastui, kai namie maistas šiltas?
Atprato nuo viengungiškų įpročių biggrin.gif

paaugliam tie termosai tik ir pritinka,nenoreciau kazkokio skupo termosinio schmoll.gif Skupas arba ubagas,jei su termosu valkiojasi pirmas pazinties dienas.
Atsakyti
liuks išsireiškimas-termosinis:) Aš irgi manau, kad vyras-draugas turi rodyt dėmesį, o ne tik praktiškas dovanas pirkt:) Kartais reikia palepint moterį
Atsakyti
Parodyti moteriai dėmesį įdedant laiko, išmonės ir energijos yra sudėtingiau (ir žymiai daugiau pasako apie vyrą) negu viską tiesiog nupirkt. Jei turi pluoštą banknotų, tiesiog juos paduodi ir tiek, ir gali vaidint, kad moteris tau labai rūpi. Todėl kartais tas termosas gali pasakyti daugiau negu paprasčiausiai nueit į restoraną.

Bet aš už įvairovę. Nenorėčiau nei ištisai vien su termosais tampytis, nei spjaučiau į kokį pikniką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 26, 23:51)
o kas tą gyvenimą kuria? kartais ne jūs pati?
o dėl piniginių reikalų, tai priklauso nuo finansinės situacijos. vis tik aš manau, kad net esant sunkiai situacijai bent retkarčiais reiktų save palepinti užuot vaikščiojus su akidangčiais (iš serijos "savaitę nevalgiau, užtat nusipirkau suknelę, apie kurią svajojau 3 mėnesius").

Zinoma, kad as pati.
Ir berots niekur nerasiau, kad kaltas kazkas kitas, taip mano gyvenimas nuobodus, ir nebemoku jo pakeisti.
Telieka laukti laiskininko su tokiu gyvenimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 11 26, 20:50)

O čia kaip tik iš "laisvalaikio skaitinių", mažu kam pravers ir užves ant kelio, tik tiek kad rusų k. http://www.adme.ru/s...vushkam-810560/

Paprastas, bet išmintingas straipsniukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2014 11 27, 08:25)
liuks išsireiškimas-termosinis:) Aš irgi manau, kad vyras-draugas turi rodyt dėmesį, o ne tik praktiškas dovanas pirkt:) Kartais reikia palepint moterį

nu jooooooo, skupus su termosu nevaikscios schmoll.gif . I ta termosa reikia maisto pagamint blink.gif o paskui dar termosa isplaut, o tai kainuoja blink.gif geriausiu atveju skupas pakvies pas save i namus puodeliui arbatos. Ir gali netgi pasakyt, kad cukrus kaip tik baigesi. O dar geriau, tai pas moteri nueis.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 11 27, 11:16)
nu jooooooo, skupus su termosu nevaikscios schmoll.gif . I ta termosa reikia maisto pagamint  blink.gif o paskui dar termosa isplaut, o tai kainuoja  blink.gif geriausiu atveju skupas pakvies pas save i namus puodeliui arbatos. Ir gali netgi pasakyt, kad cukrus kaip tik baigesi. O dar geriau, tai pas moteri nueis.

tai iš vienkartinių indų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 26, 23:01)
Pati esu ganėtinai taupi,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar spinta rūbams užsidaro? 4u.gif

Nu gal pažinties pradžioj tie termosai ir keistai atrodytų... Bet šiaip toks laisvalaikio leidimas mane labai "veža". Geriau nei kavinėse trintis. Bet gal ir yra ryšys tarp skūpumo/taupumo ir jausmų išraiškos santykiuose?
Atsakyti