Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Dideja @ 2014 11 16, 14:46)
As irgi is senu laiku turiu tokias platesnes  vilnos kelnes (ne j.crew), pilkas, languotas tokias, prakabojo ilgokai spintoj, gal reiks ir man kazkoki derinuka pabandyt su jom ax.gif  smile.gif vis dar svarstau ar mano tos kelnes nesiotinos ir as ne senamadiskos   tongue.gif

tau dideja, iš vis labai ilgos plačios tiktų, tavo figūra tai leidžia drinks_cheers.gif sakau man tai kuo aukštesnė moteris tuo gražiau ilgos plačios kelnės, tuo gražesnis tas kritimas galuose wub.gif
jei nebus nešiotinos, kriu stilistės padarys nešiotinom su jcrew megztukais thumbup.gif wub.gif
arba biški kliošus pasiaurinsi ir pirmyn bus drinks_cheers.gif
va kokias senienas, tai jau man negaila nešiotus ilgai ir kai praeina kokie ten 5-10 metelių su jais kažką padaryti, kodėl gi ne, aš už.
Aš nesenai nusiaurinau džinsus skinny padariau vieniems džinsams, tai va dabar prie kokių ugg thumbup.gif laisvalaikiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 16 lapkričio 2014 - 14:12
apie sitas kelnes kalbejau, pasirodo vienas kvadratukas sudarytas is neseniai aptarto vilko dantu/zasies kojeliu rasto biggrin.gif

ta sviesi melsvos spalvos linija idealiai sutampa su j.crew megztuko spalva, va:

user posted image

bet toks derinukas kazi ar butu geras ax.gif g.gif
user posted image

dar prie pigiojo kasmyro uzsidejau g.gif
user posted image

zodziu, cia siaip, pagauta ikvepimo, pamacius Aireda su placiom kelnem biggrin.gif
Atsakyti
Dideja, sios kelnes turi potenciala biggrin.gif Bet mano akimis jos ne placios, o tiesios ax.gif Ir be batu as nieko nesuprantu tongue.gif Reikia prie ju batu ant aukstesnio kulno arba platformos, kitaip jos per ilgos.
Jos panasios i tas paskutines pilkas, bet tam, kad jos gerai atrodytu, reikia kulno, nors tu ka doh.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 11 16, 19:59)
apie sitas kelnes kalbejau, pasirodo vienas kvadratukas sudarytas is neseniai aptarto vilko dantu/zasies kojeliu rasto  biggrin.gif
ta sviesi melsvos spalvos linija idealiai sutampa su j.crew megztuko spalva, va:

dideja, puikios kelnės ir tas megztukas, labai gražiai susišaukia su tom žydrom juostelėm, wub.gif tik čia pritariu airedai, kad reikia aukštakulnių arba kad su platforma, kad tos kelnės gautų kritimą drinks_cheers.gif

ai pamiršau dar su kašmyriuku parašyti, tai galimas variantas, bet čia daug tada priklausys nuo batų kokie bus, dabar sunku pasakyti ax.gif

dabar eik susirask batus lotuliukas.gif ir tikrai tos kelnės pilnai nešiotinos drinks_cheers.gif
šauniai parinkai megztuką kelnėm thumbup.gif 10 balų tau. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 16 lapkričio 2014 - 19:30
Aisku, taip trumpinti, kaip antroje foto nesiulau. Bet tokie trumputi grubesni batai irgi labai tiktu prie ju, jeigu jas kiek patrumpinti.
O megztukai labai tinka mirksiukas.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Dideja, labai gerai atrodo tos kelnes su zydru megztuku wub.gif ir tikrai iki pilno vaizdo batu reikia biggrin.gif
Papildyta:
man atrodo dar su tokias vyrisko tipo aulinukais turetu gerai ziuretis
https://img1.etsysta...l.299900955.jpg
tik reiktu irgi turbut ciut ciut patrumpinti, kad kristu gerai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 16, 20:49)
Dideja, labai gerai atrodo tos kelnes su zydru megztuku  wub.gif ir tikrai iki pilno vaizdo batu reikia  biggrin.gif
Papildyta:
man atrodo dar su tokias vyrisko tipo aulinukais turetu gerai ziuretis 
https://img1.etsysta...l.299900955.jpg
tik reiktu irgi turbut ciut ciut patrumpinti, kad kristu gerai  ax.gif

drinks_cheers.gif
user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 16, 20:25)

tuoj pridesim Didejai variantu n biggrin.gif kazkur dingus g.gif matyt batu nuejo ieskot lotuliukas.gif

Aireda, galvoju pagal sia foto, kad visai gal tiktu tos AT kelnes tokiam deriny g.gif cia variantas iki kol su bateliais bus galima eit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 16, 21:35)
tuoj pridesim Didejai variantu n  biggrin.gif kazkur dingus  g.gif  matyt batu nuejo ieskot  lotuliukas.gif

Aireda, galvoju pagal sia foto, kad visai gal tiktu tos AT kelnes tokiam deriny  g.gif cia variantas iki kol su bateliais bus galima eit  bigsmile.gif

Ir as apie ta pati pagalvojau mirksiukas.gif Dar galvoju apie jcrew Meander pants, kurios nerealiai fainos, bet trumpos. Reikia tokiu panasiu batu prie ju.
https://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/47328_G...8_3x_zoom$

O sie Dr. Martens labai jau pankiski g.gif biggrin.gif Cia klausimas, man jie seniai patinka ax.gif Bet gal gruboki g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 16 lapkričio 2014 - 20:42
QUOTE(Aireda @ 2014 11 16, 21:39)

O sie Dr. Martens labai jau pankiski g.gif  biggrin.gif Cia klausimas, man jie seniai patinka ax.gif Bet gal gruboki g.gif

labai kruti batai martens wub.gif wub.gif žiauriai patinka, nėra jie grubūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 16, 20:39)
Ir as apie ta pati pagalvojau mirksiukas.gif Dar galvoju apie jcrew Meander pants, kurios nerealiai fainos, bet trumpos. Reikia tokiu panasiu batu prie ju.
https://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/47328_G...8_3x_zoom$

O sie Dr. Martens labai jau pankiski g.gif  biggrin.gif Cia klausimas, man jie seniai patinka ax.gif Bet gal gruboki g.gif
user posted image

visai tiktu, ypac tokie lakiniai drinks_cheers.gif tada tikrai negrubus, labiau glamouriniai prie crew smile.gif

as tai RL combat boots turiu, tai galvoju, kad jie turetu tikti
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 16, 22:08)
labai kruti batai martens wub.gif  wub.gif  žiauriai patinka, nėra jie grubūs ax.gif

QUOTE(enura @ 2014 11 16, 22:20)
visai tiktu,  ypac tokie lakiniai  drinks_cheers.gif tada tikrai negrubus, labiau glamouriniai  prie crew  smile.gif

as tai RL combat boots turiu, tai galvoju, kad jie turetu tikti

Sakot, neblogi g.gif As maciau juos gyvai ant labai stilingos merginos, man buvo labai grazu wub.gif

enura, combat turetu irgi tikti mirksiukas.gif
Atsakyti