Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(enura @ 2014 11 16, 11:23)
Aireda, man irgi spalviskai grazu, patinka ir man pilka spalva labai  wub.gif bet va placiu kelniu tai nekenciu  blush2.gif  biggrin.gif  ant kitu tai dar dar, bet paciai einant kai jos veliasi tarp koju, tai man ner baisiau  doh.gif   biggrin.gif

biggrin.gif

O kas ten veliasi? g.gif Man tos "nusmukt-kelnės" tai "veliasi" (tas 'lynas' būtent, fui), bet normalios tai niekada biggrin.gif . Gal nebent sušlapt gali galai jei lyja lauke unsure.gif . Bet su sporbais tai super - ir patogu, ir kaip koks ilgas sijonas beveik. Nors jei visai nuoširdžiai tai man suknės apskritai patogiau nei kelnė, bet būna dienų, kai kelnes imi dediesi žmogus biggrin.gif

QUOTE(inga_ @ 2014 11 16, 11:52)
enura, dėk aukštakulnius ir nesivelsi ir nesimakaluosi  lotuliukas.gif
šiuo metu plačių kelnių ir pas mane nėra spintoje, bet esu turėjusi juodas pamenu smile.gif

biggrin.gif Aš tai jauč visai tada išgriūčiau beigi susipainčiojau jei anksčiau ir nesusipainiodavau biggrin.gif - jau kaip baltai pavydžiu galinčioms laisvai / drąsiai lakstyt (ar bent jau vaikščiot išdidžiai smile.gif ) su aukštakulniais unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 16 lapkričio 2014 - 12:05
QUOTE(rastafarinas @ 2014 11 16, 12:02)
O kas ten veliasi? g.gif Man tos "nusmukt-kelnės" tai "veliasi" (tas 'lynas' būtent, fui), bet normalios tai niekada  biggrin.gif . Gal nebent sušlapt gali galai jei lyja lauke  unsure.gif . Bet su sporbais tai super - ir patogu, ir kaip koks ilgas sijonas beveik. Nors jei visai nuoširdžiai tai man suknės apskritai patogiau nei kelnė, bet būna dienų, kai kelnes imi dediesi žmogus  biggrin.gif
biggrin.gif Aš tai jauč visai tada išgriūčiau beigi susipainčiojau jei anksčiau ir nesusipainiodavau  biggrin.gif - jau kaip baltai pavydžiu galinčioms laisvai / drąsiai  lakstyt (ar bent jau vaikščiot išdidžiai smile.gif ) su aukštakulniais  unsure.gif  verysad.gif

o nusmukt-kelnes tai cia kokios g.gif
man tai visu placiu makaluojasi galai nesvarbu su kokio aukscio kulnais, gal del to kad greit vaikstau, kai letai eini taip gal nebuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 16, 12:17)
o nusmukt-kelnes tai cia kokios  g.gif
man tai visu placiu makaluojasi galai nesvarbu su kokio aukscio kulnais, gal del to kad greit vaikstau, kai letai eini taip gal nebuna  biggrin.gif

- Tos nudribusiu klynu. (pačią prajuokino tas 'pavadinimas';, dabar tik pamčiauy kad "lynas", o ne "Klynas" parašiau, tai visai čia susipainiot galima) lotuliukas.gif
Lyg "Modi-Du" tokių būna, pasiuva, man regis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 16 lapkričio 2014 - 12:32
Del placiu kelniu: man jos labai patinka ir tinka. Bet tai jau priklauso nuo figuros ypatumu ir pomegiu ax.gif As su jomis jauciuosi auksta ir liekna, skinny kazkaip nesuteikia tokio jausmo ir svarbiausiai laisvumo biggrin.gif

Man patinka tokios Chanel tipo kelnes ax.gif Tos pirmosios siek tiek primena tas mano pilkas, deviu jas su Rugby (buvo tokia gera firma) peplum stiliaus megztiniu/svarku ir dirzeliu, tai man panasu i ta firma foto ax.gif

O tas jcrew svarkas gal ir ne visai tinka prie tokiu placiu kelniu, gal per ilgas g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 16 lapkričio 2014 - 12:43
QUOTE(Aireda @ 2014 11 16, 12:31)
Del placiu kelniu: man jos labai patinka ir tinka. Bet tai jau priklauso nuo figuros ypatumu ir pomegiu ax.gif As su jomis jauciuosi auksta ir liekna, skinny kazkaip nesuteikia tokio jausmo ir svarbiausiai laisvumo biggrin.gif

Man patinka tokios Chanel tipo kelnes ax.gif[..]

drinks_cheers.gif Vat man irgi plačios būtent su laisvumu asocijuojasi.

Dėl Chanel - dar vakar pagalovjau, kad tas derinys, kur įdėjai, labai chaneliškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 11 16, 13:31)
- Tos nudribusiu klynu. (pačią prajuokino tas 'pavadinimas';, dabar tik pamčiauy kad "lynas", o ne "Klynas" parašiau, tai visai čia susipainiot galima)  lotuliukas.gif
Lyg "Modi-Du" tokių būna, pasiuva, man regis  g.gif

rastafarinas, čia gerai rytą pradėjai biggrin.gif kaip per šokių projektus vienas iš teisėjų mėgdavo sakyti: man patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip ir mums patinko thumbup.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
MARLED RIB-STITCH OPEN CARDIGAN ikele S dydi, gal kam reikia:

https://www.jcrew.co...B2832/B2832.jsp

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 16, 13:31)

taip aireda, vakar poste rašiau pirma foto tave aukština drinks_cheers.gif
tai tau tiktų R. Piekautaitės kelnių tokio stiliaus siuva wub.gif wub.gif
man plačios kelnės patinka, mano draugė turi su 180cm. bet ir tai jai ilgos buvo, nešė trumpinti. Tai todėl aš nepirkau, susilaikiau, nes jau žinote, kokia aš nepirksiu rūbo naujo, jei reikia nešti iš pardės pas siuvėją schmoll.gif schmoll.gif , nes kiekvienas rūbas siuvamas specialiai konkrečiam ūgiui, pvz: jei siuvamos 180cm. tai su 167cm. kiek reikia nukirpti, tai čia jau ne kelnių atlenkimas gaunasi, o persiuvimas.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 11 16, 12:31)
- Tos nudribusiu klynu. (pačią prajuokino tas 'pavadinimas';, dabar tik pamčiauy kad "lynas", o ne "Klynas" parašiau, tai visai čia susipainiot galima)  lotuliukas.gif
Lyg "Modi-Du" tokių būna, pasiuva, man regis  g.gif

taip ir buvau supratus, bet suabejojau paskui biggrin.gif

Aireda, drinks_cheers.gif su trumpesniu svarkiuku man graziau

na kaip ir sakiau man grazu ant kitu, tikrai elegentiskai atrodo ir visa kita, bet ne man biggrin.gif gal kada nors ir as isigysiu, bet ne dabar rolleyes.gif
Papildyta:
ai ir dar kam zadejau pasirodyti su Tropical sequin pencil sijonuku, tai pasirodymo nebus, neatsiunte crew jo verysad.gif
Atsakyti
enura, tau labiau tinka trumpi sijonai, nei man, juos ir devek mirksiukas.gif Del kelniu neikalbinesiu, kiekvienai savo biggrin.gif

Tas jcrew doh.gif Man irgi kaip suprantu nebeatsius pilku dzinsu unsure.gif Bet labai neliudziu, nes gavau is ae visai neblogus uz zymiai patrauklesne kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 16 lapkričio 2014 - 13:23
QUOTE(Aireda @ 2014 11 16, 13:21)
enura, tau labiau tinka trumpi sijonai, nei man, juos ir devek mirksiukas.gif Del kelniu neikalbinesiu, kiekvienai savo biggrin.gif

Tas jcrew doh.gif Man irgi kaip suprantu nebeatsius pilku dzinsu unsure.gif Bet labai neliudziu, nes gavau is ae visai neblogus uz zymiai patrauklesne kaina.

Tavo stiliui tos kelnes thumbup.gif
ir aciu uz komplimenta sijonams biggrin.gif 4u.gif

o del crew tai tikrai nervina paskutiniu metu, seniau jeigu pagavai tai jau budavo aisku, kad ir gausi, o dabar puses nebeatsiuncia doh.gif
Atsakyti
Aireda, labai ramus ir mielas pirmas variantas 4u.gif Mielai pati taip eiciau mirksiukas.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 11 15, 23:55)

Nebrokykit ir varianto su svarkeliu, gal kitokios apacios reikia g.gif Bet megztinis tinka man prie sio svarko ax.gif

mano akimis taip, butent ir reikia kitos apacios , jei su tuo svarku, gal netgi koks pencil sijonas, ar skinny dzinsai ir butu puiku thumbup.gif db kazkaip per daug to platumo ir virsuj ir apacioj biggrin.gif

As irgi is senu laiku turiu tokias platesnes vilnos kelnes (ne j.crew), pilkas, languotas tokias, prakabojo ilgokai spintoj, gal reiks ir man kazkoki derinuka pabandyt su jom ax.gif smile.gif vis dar svarstau ar mano tos kelnes nesiotinos ir as ne senamadiskos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 16 lapkričio 2014 - 13:50