Kviečiame į naują temą
Merginos, prašymas,
Kai komentuojate gautą rūbą, parašykite savo išmatavimus (ūgį jei reikia), tikslų daikto pavadinimą ir kokį dydį gavote
Labai laukiame gautų rūbelių fotoreportažų! Tai suteiktų temai informatyvumo, aiškumo !
Temoje galima nevaržomai vartoti kreipinį "Tu"
Sena diskusijų tema
Dar senesnė diskusijų tema
J.Crew išparduotuvė
Nauja kolekcija
Aciu, rastafarinas, uz nauja tema Ir dar su kalediniu atributu
Man pastaruoju metu grazus ramus jcrew variantai, pvz. kaip tas paskutinis su pilkom kelnem
Parodysiu savo factory megztuko varianta su pilkom kelnem. Foto labai jau buitiskos gavosi. Bet man grazu tas megztukas su jcrew pilku/navy svarku
Sakysit, per nuobodu
Man pastaruoju metu grazus ramus jcrew variantai, pvz. kaip tas paskutinis su pilkom kelnem
Parodysiu savo factory megztuko varianta su pilkom kelnem. Foto labai jau buitiskos gavosi. Bet man grazu tas megztukas su jcrew pilku/navy svarku
Sakysit, per nuobodu
QUOTE(Aireda @ 2014 11 15, 23:27)
Sakysit, per nuobodu
nenuobodu labai gražu, ypač pirma foto su megztuku
Aireda, kaip gražu! - Ypač tas pirmas (be švarkelio), - koks stiliovas! Kelnės irgi Crew? Labai fainas jų platumas. Super
Aš dar kokius perlų karolius dviem eilė pasikabinčiau, raudonas lūpdažis - šakės!
Aš dar kokius perlų karolius dviem eilė pasikabinčiau, raudonas lūpdažis - šakės!
QUOTE(inga_ @ 2014 11 15, 23:43)
nenuobodu labai gražu, ypač tas su megztuku.
Kitokio komentaro ir negalima butu tiketis is pilkos spalvos gerbejos
QUOTE(Aireda @ 2014 11 15, 23:45)
Kitokio komentaro ir negalima butu tiketis is pilkos spalvos gerbejos
geras mano mintį pagavai, rašiau kukliau, žinai ką norėjau parašyti: pirma mintis buvo kai pamačiau: AIREDA , pavogei iš manęs pilką spalvą
tinka tau tos kelnytės, tik nešiok tą pirmą variantą, su švarkeliu tik užsimetimui einant gatve su tuo švarkeliu pavasarį ar rudeniop, žinok atsisukčiau, mane veža pilka darykite, ką norite, dabar du rimtus pirkinukus užsisakiau pilka vėl spalva
QUOTE(rastafarinas @ 2014 11 15, 23:44)
Aireda, kaip gražu! - Ypač tas pirmas (be švarkelio), - koks stiliovas! Kelnės irgi Crew? Labai fainas jų platumas. Super
rastafarinas Kelnes lietuviskos, placios ir ilgos Turiu ir jcrew panasias juodas, bet juodos man nelimpa
Nebrokykit ir varianto su svarkeliu, gal kitokios apacios reikia Bet megztinis tinka man prie sio svarko
QUOTE(Aireda @ 2014 11 15, 23:55)
Nebrokykit ir varianto su svarkeliu, gal kitokios apacios reikia Bet megztinis tinka man prie sio svarko
svarkelis tinkamas viršuj su megztuku , tu tiesa sakai, čia apatinę dalį reikėtų jo pakeisti, nes dabar pirmam variante tave aukština, lieknina, o antram, platina vaizdą kaip 3D na tipo čia su jumoru paaiškinau.
QUOTE(inga_ @ 2014 11 16, 00:12)
svarkelis tinkamas viršuj su megztuku , tu tiesa sakai, čia apatinę dalį reikėtų jo pakeisti, nes dabar pirmam variante tave aukština, lieknina, o antram, platina vaizdą kaip 3D na tipo čia su jumoru paaiškinau.
inga, dar rimtesni pirkiniai negu AT
Gal tu ir teisi, bent jau nuotraukoje taip atrodo. Siaip, devejau ta megztuka su svarkeliu ir pilkais skinny dzinsais Nes norejau kazko panasaus i si varianta
QUOTE(Aireda @ 2014 11 16, 00:18)
inga, dar rimtesni pirkiniai negu AT
Gal tu ir teisi, bent jau nuotraukoje taip atrodo. Siaip, devejau ta megztuka su svarkeliu ir pilkais skinny dzinsais Nes norejau kazko panasaus i si varianta
taip žinoma rimčiau nebūna už pilką goose o AT tarpinė stotelė
taip aireda, idealiai įdėjai pavyzdį, čia skinny tinka pilki arba juodi, dar tamsiai, tamsiai mėlyni tiktų.
Aireda, man irgi spalviskai grazu, patinka ir man pilka spalva labai bet va placiu kelniu tai nekenciu ant kitu tai dar dar, bet paciai einant kai jos veliasi tarp koju, tai man ner baisiau
QUOTE(enura @ 2014 11 16, 12:23)
[ bet paciai einant kai jos veliasi tarp koju, tai man ner baisiau
enura, dėk aukštakulnius ir nesivelsi ir nesimakaluosi
šiuo metu plačių kelnių ir pas mane nėra spintoje, bet esu turėjusi juodas pamenu