QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 11 19, 14:23)
tinklelis dedasi eigoj, man irgi sakė gal reiks gal ne, ir daugiau kam sakė, o ar dėjo ar ne, net nežinau
Gal dėsim, gal nedėsim, tai siųsim taip, o gal kitaip, eigoje viskas išaiškės, dabar vizitacija, dabar atvežė skubų ligonį.... kažkaip pagalvojau, kad mes kaip bandomieji triušiai tai kas čia per operacija ir ką jos metu daro su mūsų kūnais?
Bandomasis, kodėl ne iš V. sužinojai, kad tau trumpinti pilvo raumenys? Kodėl niekas nežino apie įdėtus tinklelius?
aišku, aš čia padidinu ir tirštinu viską, BET realiai tokios info iš chirurgo tikrai pasigedau. Nu jei negalėjo prieš op surast laiko pokalbiui, tai gal po op suranda? Bet ne, net ir po op info apie eigą tik minimaliai pateikia. Ir tai dar kelis kartus perklaust reikia. O kai nuvažiuoji pasirodyt po konsultacijos, tai tada jie klausinėja - o tau tinklelis buvo dėtas? Nu blin, iš kur man žinot dėjo ar ne, man niekas to nesakė. Kuo toliau, tuo labiau pradedu suprasti, kodėl dauguma vistik kreipiasi į privačias klinikas... susimoki pinigėlius, bet ir galvą ramią turi