QUOTE(virginp @ 2014 12 30, 21:22)
As daryciau korekcija be kalbu
Papildyta:
Pritariu del Bandomojo bambos, man irgi akyte uzkliuvo uz jos. reiktu pasidometi ar jas koreguoja kazkokiu budu, turiu omeny gal galima pagilinti dar labiau
Papildyta:
Mano bamba buvo berods iskarto idubusi
Papildyta:
Kaip suprasti surinkti zarnas??? Nu kiek domejausi ir ziurejau video, ten atkeliama tik virsutine pilvo oda iki krutines, nu tikrai jokiu vidaus organu nesimato ir ju nera kur kisti...
Ar tau neatrodo keista, kad pats profesorius tokius dalykus sneka?
Papildyta:
Pritariu del Bandomojo bambos, man irgi akyte uzkliuvo uz jos. reiktu pasidometi ar jas koreguoja kazkokiu budu, turiu omeny gal galima pagilinti dar labiau
Papildyta:
Mano bamba buvo berods iskarto idubusi
Papildyta:
Kaip suprasti surinkti zarnas??? Nu kiek domejausi ir ziurejau video, ten atkeliama tik virsutine pilvo oda iki krutines, nu tikrai jokiu vidaus organu nesimato ir ju nera kur kisti...
Ar tau neatrodo keista, kad pats profesorius tokius dalykus sneka?
bamba biški atrodo kitaip nes irgi nedeginta ji krenta į akis, nes yra balta palyginus su kūnu pas mane irgi buvo įdubusi kažkiek, bet laikui bėgant tikrai gilėjo, matosi net foto jeigu pasižiūrėtum kokia pas mane bamba buvo prieš tai, tai dabar gražu aš turėjus auskarą, jis išplėštas buvo, nu žodžiu bamba buvo mano ne kažką o dėl korekcijos, jei jau koreaguotų randą tai aišku ir bambą padailinčiau
kai yra pilvo plastika paprasta tai taip, o tu domėjaisi, kai yra išvaržos ir net nebe per vidury o šonuose, pas mane jokie organai viduje nebesilaikė, viskas išdraskyta ir normaliai nesugiję, pas mane net žarnynas buvo pasislinkęs, su paskutiniu vaiku kai laukiausi, net sysiu eit negalėjau normaliai čia jis taip baisiai nesakė, kad žarnas rankaliojo, čia aš pasijuokdama taip pasakiau jau viskas praėję jau gerai, galima ir pajuokaut
QUOTE(Kirisama @ 2014 12 30, 22:19)
Va ir pagavau mano atvejis buvo pats paprasciausias, tad nebera man abejoniu, kad operavo studentas koks nors, uztai ir rezultatas toks... ech.... jei kas butu man anksciau pasake toki dalyka....
o kas pas tave pasirašinėjo ant išrašo? Nes turėjo būti skyriaus direktorius iš J raidės ir kitas turėjo būti operavęs gydytojas jeigu Vitkaus parašo niekur nėra tai jis ir neoperavo
Papildyta:
uoj Labas rytas
blexa kaip šlaunis skauda, jaučiuosi kaip išprievartauta kadangi nebeturiu laiko dabar sportuoti einu į neblogus masažus, eina kaku kaip skauda dabar