QUOTE(Kirisama @ 2014 12 30, 12:45)
Va čia ir baisiausia, kad garantijos nėra. O jei tik foto taip baisiai atrodo, o gyvai ne, plius kaip sakai, kad soliariumas, įdegis, spalvos ne vienodos, tai gal ir nėra didelio reikalo vėl operuotis? Nebent kompleksuoji dėl to, arba visiems rodaisi pusnuogė kuo labai abejočiau....
rodausi, bet tik nuosavam vyrui, kuris rėkia kad aš per kūda ir liepia priaugt svorio
QUOTE(onemoretime @ 2014 12 30, 13:33)
Man labiau bamba nepatinka nei tavo išplatėjas randas. Dėl rando nesukciau galvos, aišku butu galvos skausmas, jei oda pilvo butu tobula, be strijų, bet dabar tai dzin, o juo labiau jis išbales pas tave.
Mano ir pilvas strijuotas, oda ne elastinga, bamba mano nepatinka... Kaži įmanoma bambos korekcija ar ne? Pas mane ji labai negili imesiu po svenciu foto, dabar nieko nespėju, vaikai serga, svečių kalnas naujakui turi atlekt, reikia pasiruošti...)
P.S. atsiprašau už belekoki rašymą, telefas taiso rasomus žodžius, kad netaisytu padaryti nemoku, tai sakinukai turbo gaunasi, su lietuvybe, be... kaip išeina
Mano ir pilvas strijuotas, oda ne elastinga, bamba mano nepatinka... Kaži įmanoma bambos korekcija ar ne? Pas mane ji labai negili imesiu po svenciu foto, dabar nieko nespėju, vaikai serga, svečių kalnas naujakui turi atlekt, reikia pasiruošti...)
P.S. atsiprašau už belekoki rašymą, telefas taiso rasomus žodžius, kad netaisytu padaryti nemoku, tai sakinukai turbo gaunasi, su lietuvybe, be... kaip išeina
bambos korekciją daro, bet palauk neskubėk, pas mane gylis atsirado, gal po 5 mėn iki to irgi buvo, kaip blynas