sveikos visai neturiu laiko per vaikų karnavalus. Bet mintimis vis nuklystu į laikus " be pilvo"
Pirmas puslapis ir google suprantama, bet aciu merginos uz asmenine patirti
Noretusi darytis vietoje Vilniuje. Domiuosi tik privaciomis klinikomis. O kaip GK klinika (Babajan)? Gal kas daretes? Esate patenkintos?
ameira pas ka Kaune darysites?
bandomasis smagu girdeti kad CP itakos tam klausimui nedaro
Noretusi darytis vietoje Vilniuje. Domiuosi tik privaciomis klinikomis. O kaip GK klinika (Babajan)? Gal kas daretes? Esate patenkintos?
Ikeliau kelias ft i albumeli 11men proga
QUOTE(Mylim@ @ 2014 12 21, 21:51)
Pirmas puslapis ir google suprantama, bet aciu merginos uz asmenine patirti
Manau, kad klinikos vardas cia antroj vietoj. Daug svarbiau chirurgai, o jie daznai dirba per kelias klinikas. Babajan kainos ziauriai dideles.... nebent aktualu, koki komforta gali pasiulyt viena ar kita klinika
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2014 12 21, 22:56)
liuks atrodai. Grazu ziureti
QUOTE(Kirisama @ 2014 12 21, 23:16)
Manau, kad klinikos vardas cia antroj vietoj. Daug svarbiau chirurgai, o jie daznai dirba per kelias klinikas. Babajan kainos ziauriai dideles.... nebent aktualu, koki komforta gali pasiulyt viena ar kita klinika
Papildyta:
Papildyta:
Aciu Kirisama nors iki liuks mano nuomone dar toli
QUOTE(virginp @ 2014 12 21, 23:49)
Aciu Kirisama nors iki liuks mano nuomone dar toli
Nzn ko ten truksta, bet foto atrodai super
QUOTE(onemoretime @ 2014 12 22, 09:04)
Nzn ko ten truksta, bet foto atrodai super
Aciu Onemoretime
truksta (.)(.) grazuoliu kaip tavo
QUOTE(virginp @ 2014 12 22, 10:11)
Jau nepatinka nauja krutyne?
Labas rytas šiandien diena man superinė, paskambina ryte iš darželio, nėra vandens, avarija, vaikų geriau nevest. O diena darbo mama mija prieš tą eurą visas sąskaitas sutvarkyt reik o pasakyk kad jie patylėtų namie eisiu nusišaut su durų rankena, nes tampysiuos visur su savo trijule
nerealiai atrodai ledinė
man tai graži tavo krūtinė
QUOTE(virginp @ 2014 12 21, 21:56)
nerealiai atrodai ledinė
QUOTE(virginp @ 2014 12 22, 08:11)
man tai graži tavo krūtinė
QUOTE(Masianca @ 2014 12 22, 10:13)
Jau nepatinka nauja krutyne?
Patinka patinka tik man truksta pilnumo virsutineje dalyje
QUOTE(Mylim@ @ 2014 12 21, 02:08)
O Vilniuje be GK ir Vitkaus dar yra ka rekomenduotumet?
Dar pastebejau kad kai kur, esant po cezario, pilvo plastikos kaina mazesne galima sakyt dvigubai. Tai cia kompensuoja ar kaip?
Dar pastebejau kad kai kur, esant po cezario, pilvo plastikos kaina mazesne galima sakyt dvigubai. Tai cia kompensuoja ar kaip?
na, aš pavyzdžiui darysiuos Santariškėse pas Jauniškį ir Rybakovą. Kreipiausi iš pradžių į Jauniškį dėl pilvo plastikos, bet jis apžiūrėjęs mane, įtarė, kad turiu išvaržėlę, taigi nusiuntė mane pas pilvo chirurgą. Tas savo ruožtų - echoskopijai ir nustatė, kad išvaržėlė visdėlto tikrai yra. taigi finale - kovo pradžiai suplanuota op: išvaržos "sytvarkymas" + pilvo plastika. Mokėti kaip suprantu nieko nereiks (bent už op).
QUOTE(zuziuka @ 2014 12 22, 12:28)
na, aš pavyzdžiui darysiuos Santariškėse pas Jauniškį ir Rybakovą. Kreipiausi iš pradžių į Jauniškį dėl pilvo plastikos, bet jis apžiūrėjęs mane, įtarė, kad turiu išvaržėlę, taigi nusiuntė mane pas pilvo chirurgą. Tas savo ruožtų - echoskopijai ir nustatė, kad išvaržėlė visdėlto tikrai yra. taigi finale - kovo pradžiai suplanuota op: išvaržos "sytvarkymas" + pilvo plastika. Mokėti kaip suprantu nieko nereiks (bent už op).
korsetą tik nusipirkt reiks pačiai