QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 12 15, 13:50)
aš dar dabar preso daryt negaliu normaliai, tai ir nepersistengiu
na nueisi pažiūrės gal viskas bus gerai
gal kokia saauga tempia, ir nebus nieko rimto
Nu ***** tikrai, as jausenai galiudaryti...pradejau po truputi nuo 2 men, o dabar jau pilnu tempu pilvo presa darau. Aisku visada truputi jauciasi ir tempia. Bet jokiu skausmu ar negalejimu daryti....skaiciau kad gali randas priaugti prie raumens, arba tie suketejimai pi randu trukdo. Bet juos masazuoti reikia. Tikiuos issiaiskinsi kodel kas ten yra
Papildyta:
QUOTE(tiutass @ 2014 12 15, 20:48)
labas vakaras,kaip mergaites gyvo?
na paskaitinejau ziuriu ne man vienai noretusi dar kazka nusiurbti
blin kai atsisedu,vel galiu suimti lasiniu baranka,nors buvau pries 3sav pas TA sake viskas gerai itempta ir siurbti nera ka,tai kaip cia suprast
ar cia as ataugineju ar cia tik taip turi buti
Laba laba tiutass
O tu ka galvoji pas mane nera ka suimti...ziurint kaip isidrebsi ant sofkutes....dar tokia desra susiraito. Ko noreti, jei mes nebuvom kudos ir nezinia ar busim....raumenys sutvarkyti, suverzti, tai tik dabar sportuoti ir nebeesti, viskas tik nuo musu paciu priklauso. Tik labai lengva sakyti, bet ziauriai sunku daryti !!!!!!! As asmeniskai numeciau 2 kg per tuos 2 men kai sportuoju, bet dabar jau svoris sustojo. Bet jauciuosi daug tvirtesne, matau raumenuku konturus ant kuno, visi rubai dideli, kelnes smunka
tai zodziu nepergyvenu, kad svoris nekrenta, uztai raumenys auga, riebalas virsta raumeniu
Papildyta:
QUOTE(onemoretime @ 2014 12 16, 10:57)
Visiskai sutinku, kad didelis pliusas, kai uzsidejus kelnes, ju liemuo nepranyksta tarp skuru
o savo sveikatos alint negalima, izskaitau dietas kai reikia del sveikatos numest, o kai vaikosi stereotipu (kuriemano galva idijotiski) tai jau nieko gero...
Galima sveikai maitintis, arba valgyti daug darzoviu, baltymu ir truputi vaisiu. Nesuprantu kam tie nevalgymai....valgai kiek nori ir kada nori ( tik iki 18 val) ir valgai sveika normalu maista, o ne edi vakarais kotletus.... Tada jokiu nusilpimu nebus
Papildyta:
Tatanka o kodel tu foto albumelyje esi prie naujokiu? Persikelk prie daktariuko
Papildyta:
Merginos kaip man nicka pasikeisti, noriu kitu vardu uzsivadinti, bet niekur nerandu. Gal galit kuri padeti?
Roxy