QUOTE(Kirisama @ 2014 11 17, 11:50)
Pastebėjau, kad į temą atėjo naujų mergaičių o štai senbuvės vis rečiau ir rečiau užsuka būtų smagu, kad senbuvės nepamirštų karts nuo karto čia apsilankyti ir parašyti apie save - kaip sekasi toliau gyventi po operacijos, ar priaugo, o gal numetė svorio, ar sportuoja, ar išvis kas pasikeitė praėjus ilgesniam laiko tarpui po operacijos, o gal kam prireikė darytis korekcinę operaciją? Vieną merginą po pakartotinės op žinau, o štai kaip kitoms, ar daugiau išvis buvo tokių?
O kas ta korekcine operacija?ka koreguoja juos metu? Man nieko plastikos chirurgas apie tai neuzsimine:)
Tatanka o dievuleliau kokia uzuojauta jums,tai nespejo siules sugyt raumenyse ir plyso? man sake jau po 5 sav galesiu sportuot
Papildyta:
QUOTE(Šarlota @ 2014 11 17, 16:21)
Sveikutes,
man po operacijos 5 savaiteles. Jauciuosi gerai, aisku i vakara jau pamaudena, patinsta pilvo apacia. Bet tai normalu. korsetas jau igryso iki gyvo kaulo , bet be jo dar irgi bijociau buti. Zodziu vaiksciosiu kaip reikia 2-3 men Tiesa ties skrandiu irgi pamaudzia, jei daugiau pavalgau.
man po operacijos 5 savaiteles. Jauciuosi gerai, aisku i vakara jau pamaudena, patinsta pilvo apacia. Bet tai normalu. korsetas jau igryso iki gyvo kaulo , bet be jo dar irgi bijociau buti. Zodziu vaiksciosiu kaip reikia 2-3 men Tiesa ties skrandiu irgi pamaudzia, jei daugiau pavalgau.
Kaip patinsta tas pilvas?ir kodel jis patinsta ar taip turi buti?