Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 3 :)

QUOTE(Kirisama @ 2014 11 16, 17:31)
Sunkiai isivaizduoju, kaip tavo operacija atrode  g.gif bet numanau, kad apie pilvo estetini vaizda nera ko kalbet  schmoll.gif bet tave sutinka operuoti?

Taip, sutinka 4u.gif
Siek tiek nustebau, kad rado ka siurbt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anetaku72 @ 2014 11 17, 08:28)
Neprisimenu pavardes, operavo moteris, metuose jau tada buvo, tikrai jau nebeoperuoja  schmoll.gif
Sakykit, kaip su narkoze? Kokios pasekmes? Jeigu operuos pirmadieni, kada galeciau tiketis grizti namo? Labai nenoriu vaiko ilgam palikt verysad.gif

Mane operavo antradieni 3 val,paleido ketvirtadieni nes gerei jauciaus ir zyziau, nes irgi maza vaika su vyru palikau:))
Atsakyti
QUOTE(ramunele19 @ 2014 11 17, 10:36)
Mane operavo antradieni 3 val,paleido ketvirtadieni nes gerei jauciaus ir zyziau, nes irgi maza vaika su vyru palikau:))

Tai super thumbup.gif , visai nesinori ten uszibut ilai, o i perrisima po to kada pirma kart vaziavai?
Atsakyti
QUOTE(anetaku72 @ 2014 11 17, 11:33)
Taip, sutinka 4u.gif
Siek tiek nustebau, kad rado ka siurbt blush2.gif

Sveika 4u.gif
kai jau nori, tai randa biggrin.gif
dėl atsitiesimų tai čia individualu, kaip ir dėl savijautos, skausmo jautimo... po narkozės irgi visaip būna. Pvz., man po narkozės apsoliučiai nieko nebuvo - nei šalta, nei drebulys krėtė. Tuo tarpu kitoms ir bloga būna, ir vilnonių kojinių reik smile.gif Po op atsitiesiau gal tik po geros savaitės, o skaudena daugiau dabar nei iškart, gal dėl to, kad tada daug nuskausminamųjų gavau, o gal kad jau antras mėnuo dirbu ir krūvis būna nemažas....
Dėl perrišimų, tai jei jie būtų kokie ypatingi, būčiau važiavus.... bet pirma, mane ir taip ilgai laikė ligoninėje, o antra, nieko sunkaus pačiai su vyro pagalba persirišti, juk vistiek tik tvarstį nuimti, dezinfekuoti ir vėl arba uždėt arba neuždėt tvarsčio.
Atsakyti
Persirist paciai kas 3-4dienas,vaziuosiu tik is bambos siulus trauktis 4u.gif po narkozes 1,5paros pykino kai atsistodavau,leido ir nuo pykinimo vaistu -padejo tam laiko tarpui,o siaip gulint nieko nejauciau:)
Atsakyti
Pastebėjau, kad į temą atėjo naujų mergaičių ax.gif o štai senbuvės vis rečiau ir rečiau užsuka unsure.gif būtų smagu, kad senbuvės nepamirštų karts nuo karto čia apsilankyti ir parašyti apie save - kaip sekasi toliau gyventi po operacijos, ar priaugo, o gal numetė svorio, ar sportuoja, ar išvis kas pasikeitė praėjus ilgesniam laiko tarpui po operacijos, o gal kam prireikė darytis korekcinę operaciją? Vieną merginą po pakartotinės op žinau, o štai kaip kitoms, ar daugiau išvis buvo tokių?
Atsakyti
Sveikos merginos. Šian ir aš apturėjau konsultaciją pas J Santariškėse. Žiauriai malonus žmogus man pasirodė. Taigi, man nustatė nemažą baltosios pilvo linijos išvaržą. kaip supratau op darys kartu su pilvo chirurgu (varysiu trečiadienį konsultacijai). baisu kažkaip.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuziuka @ 2014 11 17, 14:55)
Sveikos merginos. Šian ir aš apturėjau konsultaciją pas J Santariškėse. Žiauriai malonus žmogus man pasirodė. Taigi, man nustatė nemažą baltosios pilvo linijos išvaržą. kaip supratau op darys kartu su pilvo chirurgu (varysiu trečiadienį konsultacijai). baisu kažkaip.... g.gif

Sveikutė,
su šiuo chirurgu ir man teko susidurti, kai gulėjau po op. Tikrai malonus žmogus, daugiau nieko kaip ir negaliu pakomentuoti apie jį. Norėčiau patarti, per konsultaciją kuo daugiau visko išsiklausinėti, kas rūpi ir kas įdomu, aptarti galimus op rezultatus, kad viskas būtų aišku ir ramia širdim gultum grožio miego mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Savaitgali buvau baliuje.. su sokiais, tada ilga kelione autobusu is Latvijos i namus.. doh.gif doh.gif
jau vakar norejau vazuoti i ligonine, bet islaukiau siandienos...

padareme echoskopija, nes ir V buvo sunerimes.. nes atsirades labai didelis skausmas skrandzio srityje, o jei ir pavalgau ko nors, skrandis siek tiek matomai issipucia, ir liecia raumenis, skausmas vel.. susilenkusi vel.. nes taip lengviau.. apsurdas...

tai va rezultatas - iplesiau pilvo raumenis skrandzio plote prie siuliu.. bet siuti nereikia, turetu sugyti, bet dabar ir uzdegimas yra, ir kraujosruvos, bet sake issivaikscios - lovos rezimas savaitei minimum, ir vaistai nuo skausmo ir uzdegimui malsinti.. tai va, galiu pasakyti - kad sokti gal ir galima, bet lankstytis sokio metu atgal- dar tikrai ne doh.gif

Siandiena man menuo po operacijos..
klausiau del korekcijos operacijos jei randa nuleisti ar dar ka - sako, tu dabar pradzioje sugyk.. o tada snekesim - dabar vizitas po 3 savaiciu... doh.gif
o as lovoje.........
durna galva - labai pykstu ant saves.. nes tikrai labai skauda doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

man po operacijos 5 savaiteles. Jauciuosi gerai, aisku i vakara jau pamaudena, patinsta pilvo apacia. Bet tai normalu. korsetas jau igryso iki gyvo kaulo doh.gif , bet be jo dar irgi bijociau buti. Zodziu vaiksciosiu kaip reikia 2-3 men smile.gif Tiesa ties skrandiu irgi pamaudzia, jei daugiau pavalgau.
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 11 17, 18:08)
Sveikos,

Savaitgali buvau baliuje.. su sokiais, tada ilga kelione autobusu is Latvijos i namus..  doh.gif  doh.gif
jau vakar norejau vazuoti i ligonine, bet islaukiau siandienos...

padareme echoskopija, nes ir V buvo sunerimes.. nes atsirades labai didelis skausmas skrandzio srityje, o jei ir pavalgau ko nors, skrandis siek tiek matomai issipucia, ir liecia raumenis, skausmas vel.. susilenkusi vel.. nes taip lengviau.. apsurdas...

tai va rezultatas - iplesiau pilvo raumenis skrandzio plote prie siuliu.. bet siuti nereikia, turetu sugyti, bet dabar ir uzdegimas yra, ir kraujosruvos, bet sake issivaikscios - lovos rezimas savaitei minimum, ir vaistai nuo skausmo ir uzdegimui malsinti.. tai va, galiu pasakyti - kad sokti gal ir galima, bet lankstytis sokio metu atgal- dar tikrai ne  doh.gif 

Siandiena man menuo po operacijos..
klausiau del korekcijos operacijos jei randa nuleisti ar dar ka - sako, tu dabar pradzioje sugyk.. o tada snekesim - dabar vizitas po 3 savaiciu...  doh.gif
o as lovoje.........
durna galva - labai pykstu ant saves.. nes tikrai labai skauda  doh.gif

Tatanka, nu zinok, jei galeciau tai tau subine, kaip reikalas isperciau! Ir dar patapsnociau rolleyes.gif doh.gif schmoll.gif
Negi neaiskiai cia visos rase, kad 3MEN! negalima jokiu sportu, o sokiai yra Sportas! blink.gif blink.gif blink.gif fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ačiū už temutę 4u.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 11 15, 19:03)

Daug plepam 

tikrai daug biggrin.gif

bandomasis2006 121
Kirisama 110
tatanka 97
Masianca 96
virginp 38
oksaniux 24
zuziuka 16
ūlialia 13
Balande 11
Šarlota 8
Mopsyte 7
Šeimynėlė 7
anetaku72 7
muminukas 6
Macarena 5
1PuPa 5
mažulė 5
ramunele19 4
simuoska 4
riuske 3
NoRomance 3
tiutass 3
Adora_ 2
Bjaurastis 1
Dan@25 1
admin*1 1
zuzii 1

QUOTE(anetaku72 @ 2014 11 16, 14:52)

Dabar svoris 58, ugis 168.

šie skaičiukai labai geri thumbup.gif

QUOTE(anetaku72 @ 2014 11 17, 10:28)
Neprisimenu pavardes, operavo moteris, metuose jau tada buvo, tikrai jau nebeoperuoja  schmoll.gif
Sakykit, kaip su narkoze? Kokios pasekmes? Jeigu operuos pirmadieni, kada galeciau tiketis grizti namo? Labai nenoriu vaiko ilgam palikt verysad.gif

operavo mane ketvirtadienį, šeštadienį išsiprašiau namo blush2.gif bet gyvenu 2 km nuo ligoninės, atsitiesiau gal jau trečią ar ketvirtą dieną, nes turiu bėdų su nugara, būčiau nepaėjus susirietus blush2.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 11 17, 13:50)
Pastebėjau, kad į temą atėjo naujų mergaičių  ax.gif o štai senbuvės vis rečiau ir rečiau užsuka  unsure.gif būtų smagu, kad senbuvės nepamirštų karts nuo karto čia apsilankyti ir parašyti apie save - kaip sekasi toliau gyventi po operacijos, ar priaugo, o gal numetė svorio, ar sportuoja, ar išvis kas pasikeitė praėjus ilgesniam laiko tarpui po operacijos, o gal kam prireikė darytis korekcinę operaciją? Vieną merginą po pakartotinės op žinau, o štai kaip kitoms, ar daugiau išvis buvo tokių?

aš pažadu nuo sausio pasitaisyt rolleyes.gif nespėju blush2.gif

QUOTE(zuziuka @ 2014 11 17, 13:55)

kiek žinau jis daugiau plastikas, o ne bėdelių pilve tvarkytojas, dėl to ir operuoja ne vienas mirksiukas.gif jeigu gerai supratau vidų tvarko vienas, o išorę jis 4u.gif
Atsakyti