QUOTE(Kirisama @ 2014 12 05, 12:05)
Kas negerai, jau buvau rašiusi prieš kokį mėnesį
o kodėl - vienas D. težino.... juk turbūt nei viena nesitikim, kad man atėjus pas V., jis pažiūrės ir pasakys - "na taip, suchaltūrinau". Aš gerai atsimenu tokį dalyką - mano operacijos dieną niekas neturėjo man laiko. Operacija vėlavo beveik 3 valandas, kai mane nuvežė į operacinę, joje nebuvo nei vieno operuojančio gydytojo, t.y., nei V., nei dar ko nors kito. Sesutės kalbėjo, kad V., labai užimtas ir dėl to vėluoja. Na tai viskas ir aišku - aš skubu, tai viens du ir belekaip padarau, bile, kad atsikabintų. O toliau jau ne mano bėdos. Aš tik taip galiu aiškinti - laiko pacientui stoka. O kai trūksta laiko, tai manau pačios viską suprantat....
tu tik dejuoji, bet tikros priežasties tai nežinai, kokia diagnozė kas blogai??? Ką sakė specai, kas nors suplyšo sutrūko, kas nors nesusiūta???? nu blyn nesuprantu, tu tik sakai, mano pilvas atsikišęs taip atsikišęs, bet ar klausei pas kitus specus ką galima padaryti???
tu jau gerą mėnesį sakai, kad blogai, bet nei vienoj konsultacijoje nebuvai pas kitą specą, todėl manau verta pradžioje įsitikinti ar tikrai gydytojo kaltė, o tada sakyti, kad jis suchimičino ir pan.... negražu taip....
QUOTE(Masianca @ 2014 12 05, 16:06)
Kas operuosites Santariskese kas jum ka nesakytu tikrai zinokit jus operuos ne jusu pasirinktas daktaras o visa komanda tarp ju ir rezidentai..Kur gi jiems daugiau mokintis..O daktaras arba prof.tik priziures,sakys kas kaip aisku jeigu isvis ateis i op..
tikrai nesutinku, jau kalbėjome apie tai
Kaunas yra Kaunas... Tikrai ne visada ir ne visur taip yra kaip pas jus
QUOTE(tatanka @ 2014 12 05, 16:12)
Sveikos,
aš kai atvažiavau į operacinę manęs laukė iškeltomis rankom du daktarai, profesorius ir rezidentas Pajeda, dar buvo anesteziologe ir pora sesuciu.. Tiek rezidentas tiek profesorius buvo pilnomis operacijoms skirtoms aprangoje, pirštinėmis ir t.t. Tai žinau 100% kad mane operavo jie du..
aš irgi 100 proc žinau kas mane operavo ir kiek ko operacinėj buvo
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2014 12 05, 12:34)
Tikrai neatmetu tokios galimybės. Nes aš tikrai nemačiau, kokie daktarai atėjo į operacinę.
mano dvi draugės ten operavosi, aš ir tatanka, aš nesuprantu, kodėl taip skiriasi mūsų visų 5 nuomonė
tipo mus penkias operavo tas kas reikia ir gerai, o tave bet kas ir belekaip
nu netikiu,kad jis taip rizikuotų susišikt reikalą