QUOTE(onemoretime @ 2014 12 04, 11:49)
Nors manes tai neliecia, bet ar tu zinai kas yra baltosios pilvo linijos isvarza ir kada ji atsiranda? Ne gydytoja as, bet jei klystu pataisykit. Man atrodo, kad isvarzos formuojasi tada, kai prasiskiria pilvo raumenys ir isitampo pilvapleve, kuri juos laike, to pasekoje manau neuztenka uzsiut ta vieta kur isvarza, linkus galvoti, kad jos nesikartotu reikia sutempt raumenis, kas ir vadintusi mini ar pilna pilvo plastika (nelygu kiek tas raumuo prasiskyres). O siaip jei jau zmogus ruosiamas operacijai, tai manau privaloma ji informuoti ka ir kaip ir kodel darys. Jei tai butu buve padaryta, tai davar Kirisama nesinervuotu ir neieskotu galu. TAvo kojos ir rankos operaciju palyginimas sioje vietoje manau netinkamas. O Kitisamos apmauda pilnai suprantu, jei tu jos vietoje butum, kazin kaip reaguotum...
ši išvarža ir mažiems vaikams būna, tai norite pasakyti, kad jiems daro pilną plastiką ir raumenį siuva ne vien dėl raumens plyšimo trūkimo ir pan ji atsiranda kartais vaikai gimsta jau su skylutėm raumenyse ir jei netrukdo gyvenime, nesidaro išvaržos niekas ir neoperuoja
eisiu po sav pas gydytoją, paklausiu dėl šito dalyko, man pačiai įdomu pasidarė nes netikiu, jog gydytojas ėmė ir padarė kažką ko nereikėjo daryti, arba atvirkšiai, kažko specialiai nedadarė
aš gal irgi norėčiau, jog valgyčiau kibirais ir pilvas kaip lenta būtų deja to nėra, tai ką man dabar gydytoją kaltint jeigu sportuoju ir prisižiūriu pilvas gražus, atleidžiu vadeles ir pilvas atsileidžia, bet čia aš pati kalta ir gink d...ne gydytojas
Papildyta:
neteisinu nei gydytojo nei pacientės bet jei man būtų neaiškumų jau tikrai būčiau išsiaiškinusi juk reikia nueiti ir pasiklausti konkrečiai, kas man buvo daryta, kaip ir pan... nepamenu atsakymų į šiuos klausimus, ir ar jie buvo užduoti, dėl to ir spėlioju. Aš nemėgstu vyniot vatos, jeigu man neaišku einu ir klausiu čia ir dabar, nedejuočiau metus laiko, kad va negerai va blogai, stočiau ir eičiau tiesiog aš kitaip suprantu tokius dalykus ir tiek