QUOTE(anetaku72 @ 2014 11 28, 23:41)
As kaupiuosi operacijai. Uz dvieju savaiciu pasduosiu.
Siandien vyra susipazinau su abdominoplastika, kad zinotum kam
ruostis. Siaip nebuvo suzavetas mano zmogutis, ypac randu.
Turiu vieninteli gyva pavizdy, drauge, kuriai daryta pilvo plastika santariskese, pries pora metu, rezultatu nepatenkinta iki galo
tikslas nepasektas, su plika bamba niekur pasirodyt negali. Stai tokie mano pesimistiski pamastymai
siai dienai
Zinai, kadangi operuosiesi Santariskese pas J. ir R. tai as nieko nekomentuosiu, tikiuos rezultatu liksi patenkinta. Jei operuotumeisi pas V. , tai siulyciau gerai pagalvoti ar verta. As operavausi pas V., esu labai nusivylusi. Bandomasis vis bando mane guosti ir raminti - aciu jai uztai
bet as turiu pagrinda stresuoti, mano vaizdas pries op ir op yra lygiai toks pats. Aisku viena beda op tikrai sutvarke, bet vistiek esu "nescia". Dar gulint ligoninej personalas kalbejo, kad "prioperavo"... yra nulipusiu nuo op stalo su idealiais pilvais, tikrai yra ir viena is ju yra Masianka. Kaip zinia ji op daresi privaciai Kaune. Nu aisku as jau nekalbu, kad visos mes skirtingos... dabar as konsultuojuos su kitais chirurgais, net ne su vienu ir galiu drasiai teigti, kad man buvo atlikta tik pilvo isvarzu operacija, o ne pilvo plastika.
as taip itariu, kad tavo drauge op daresi irgi pas V.? Ar as klystu?