QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 11 25, 19:38)
aš žinok buvau visų organų echo ir ne pas V. tiesiog vieniems sakė per puse metų sugija, kitiems ir pusantrų reikia. Aš viena iš jų. O tu po 3 mėn nori būti pilnai sugijus. Žinok patikėk aš tik po pusės metų matau tą tikrą rezultatą
ir tai dar mano oda nuo bambos žemyn nejautri visiškai, nejaučiu puse pilvo, bet tikiu, kad pajausiu
parodyk foto apie ką kalbi, nes nelabai įsivaizduoju
Pafotkinau, sukelsiu ryt kur geriau matosi. Echo ir as eisiu darytis irgi ne pas V. Supranti, link ko as suku. Nu nezinau, yra kaip yra. V. operavo, bet gal jis cia visai ne prie ko, gal su manim kazkas kita yra. Nes mano gijimas nera "iprastas". Juk nei viena temoje nesiskundzia, kad jai nei is sio nei is to skauda, kad prisilenkt negali, kad po op oda pakibo ir taip toliau. Nu stengiuos nekaltinti daktaro, kad taip operavo mane, man pikta, kad jis su manim nei vienoj konsultacijoj nekalbejo nu kaip sakant nuosirdziai, kad visada iseidavo nebaigus pokalbio, lyg staiga butu atsirade neatideliotinu reikalu. Dabar tenka eit privaciai pas ji ir prasyt, kad visa nuosekliai paziuretu, surasytu. Tai ar cia normalu? Ar taip daktaras ir turi bendraut su pacientu? As manau, kad ne. Aisku, as tave irgi suprantu ir dziaugiuos, kad tau su juo viskas buvo super ir del to ji pries mane visada gini, nu bet o taciau mano situacija kita